Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fent vanm láttam tegnap este (sztem) , de másik motorja van
Jajj. Ki ne mond ez még kétszer mert még a végén megidézed. (Bár nekem vele effektív sok bajom nem volt)
k5 1000 fekete/sárga
A hangerő emelésekor a tévé jobb alsó sarkában megjelenő grafika ami arra hivatott hogy mutassa ahogy emelkedik a hangerő. Nem tudom jobban körülírni mert idegesít
Gixxer k7
Mi van a Bogyóval?!
Az ám még beléd törne!
Na na nincs szükségem semmilyen segéd eszközre ezt kikérem magamnak
( de csak mert állandóan kölcsönkéri az én 67 centis farkam )
Én már csak ilyen vagyok. Aprócseplő szarokon tudok megakadni. Csak egy példa. A TV-n egy ilyen kör alakú piktogram van aminek a szélén egy bogyó megy körbe körbe amikor a hangerőt emelem. Az őrületbe kerget hogy a negyed fél háromnegyed és egész állásban mikor ez a bogyóka oda kerül akkor a hangerő száma egy 9-el osztható szám. a nyél hangerő pedig a 81. Hát ki volt az a büdös paraszt barom állat aki ezt így adta meg. Kibaszottul idegesít. Engem ilyen dolgok zavarnak. De mindenkinek meg van a maga tikkelése. Nekem ilyenek ezek
Basszus Gergő marha sokat tudsz vívódni mindenen, a legapróbb piszlicsáré dolgokon is, (persze ez nem baj) komolyan mondom ez valami állat...
Nem nem olyan nem kell teljesen megfelelő a hossz és a méret is
Trágár vagy! Kikefélem a pofid...
Mindenre IS. Amúgy nem vágom meg a láncvédőt. Mert az eredeti gyári alkatrészeket nem bántom. Ha majd sikerül szereznem egy másikat azt esetleg megvágom. De addig nem. Mindig megadom az esélyét hogyha kell vissza tudjam alakítani az eredeti állapotot.
'faszhosszabbitas'
(tudom, nem is .. )
most akkor farokra vágysz vagy ostorra khm láncra? befejeztem
most a láncról hogy kerültünk a "farkára"?!
léteznek átíéptő készletek. De egy ilyen átépítés sok szereléssel jár. Le kell bontani a fél motort.

Arról nem beszélve hogy utoljára mikor láttam ilyen "tiszta farokidom" betétet. Az lámpák meg minden nélkül volt valami 4-500 Font az olyan 140-220.000 Ft. ennyit nem ér. Marad álom.

https://lh6.googleusercontent....
annak a farokidomja nagyon tetszik. Láttam pár átépítő készletet a malachoz is. CSa nagyon borsos áron mennek.
igen- igen , tudom nem vagy olyan elvetemült , mint én, de én simán gyártatnék egy idomot rá, ha sehol nincs semmi és smemi sem jó, nézz körbe esetleg külföldi oldalakon is, vagy körbenézek én, hátha!! lett vmi kitalálva rá, nem tudhatjuk, próba cseresznye
Akkor R1
Én visszatettem a láncvédőt mert nem akarok olajcseppeket mindenhova frissen fújás után. Pedig épp csak megmutatom neki alkalmanként a sprayt. Mondjuk sokat nem is dob le.
Ezért mondom,hogy keress rá a témára mert sokan megosztották a tapasztalataikat,sokféle motorral,felszerelési ,olajmennyiségi és csepegtetési ponttal!