jövőhétre megvan az elfoglaltságom megyek csőtörést keresni szolnokra(fetrengős) Most hétvégére nincs elgondolásom mert a nej lakása is kész lett(kezeit széttáró) Igazából a kőművesemet nem tudom így munkával ellátni mondjuk van vagy 15 ablak bejavítani való ablakcsere után majd ha más nem lesz ráugrasztom arra bár az festő munka én is meg tudnám csinálni(kezeit széttáró) Jövő héten meg vakolhatja a kazánházat(gondolkodós) Még karácsonyra meg szilveszterre kell valamit kitalálni neki, hogy kerek legyen az év(óranézegetős)
Aztán a külső körletet lassan el kell engedni tavaszra(gondolkodós) Lassan felhurcolkodok az egyik lakásba nekiállok azzal elvagyok tavaszig(gondolkodós)
Na kipróbáltam még1* a másodikra 20 éves lettem a harmadikra meg már profi (kezeit széttáró) Egyébként szerintem ez így nem nagy kunszt a való életben nem vagyunk a vészfékezésre felkészülve. Vészfékezésnél nincs fékelőkészítés se, hiszen a lábunk nem a középső pedálon van hanem a gázt rugdossuk(kezeit széttáró)
Mindegy, tavasszal ujra rakod😃
Én már halasztottam, nekem is szegélyig áll a maradék részen a viz, azt ki tudom ugyan szedni de a fagy esélyével nem tudok mit kezdeni.
Igy is raktam eső után már azzal is nehezebben boldogultam mint ha száraz vagy földnedves lett volna a homok. Ha meg vastagabb a homokos kavicsos rész még rosszabb.
Aztán a külső körletet lassan el kell engedni tavaszra(gondolkodós) Lassan felhurcolkodok az egyik lakásba nekiállok azzal elvagyok tavaszig(gondolkodós)
Szóval tetszik a játék(kezeit széttáró) Most próbáljuk meg hókásás úton nyárigumival is 😅
Én már halasztottam, nekem is szegélyig áll a maradék részen a viz, azt ki tudom ugyan szedni de a fagy esélyével nem tudok mit kezdeni.
Igy is raktam eső után már azzal is nehezebben boldogultam mint ha száraz vagy földnedves lett volna a homok. Ha meg vastagabb a homokos kavicsos rész még rosszabb.