Hulye kerdes, ez karbis? Mert amugy tetszik, de egy idoben csak injektorosra voltam hajazva, mert a GS felbaszta az agyam az Alpokban de azota mar megbekeltem
Uh, mar 3 eve megy ez a motor huzavona
Amugy jovore en mar tervezek motorozni, szoval nem fog rohadni semmi
Csajokkal mar beterveztem 08.08 Szerdara Kakucsot Meg egy parkanyi sutizest
Ez a "szar is ízetlen" tipikus esete!
Szerintem benned már tombolnak a hormonok
Hagyd a faszba a motornézegetést,szülj meg,babázz oszt vagy két-három év múlva vedd elő a kérdést megint!
Addig meg nem mindegy,hogy mi rohad a garázsban??
Mert testileg tul nagy. Ha tologatnom kell, akkor rabasztam de amugy kicsit idegen volt, hogy olyan bazi magasan ulok.
De ezert se akarja a Ferjem, hogy kozel 300 kg-s szart vegyek magamnak, mert megmondta, hogy O sehonnan nem segit kiszedni, ha buzin allok meg Az a baj, hogy tudom hogy bassza meg igaza van......
Meg a masik, nem akarja, hogy 'nagyobb faszom' legyen, mint neki
Akkor ez nepbetegseg lenne? Sose hallottam senkitol... Huzamosabban , egyszerre tobb szaz km-t, meg csak a CBF-t es Divi 600-t vezettem, azokkal nem volt semmilyen problemam, csakis a sajatom akar kibaszni velem folyton...
Sajnos nincs olyan ismerosom, akinek lenne CB-je, igy az kimarad valoszinuleg egy jo ideig ..... Pedig az erdekelne a legjobban. Egy idegentol nem merem elkerni.
De mar 3 CB tulajjal is beszeltem, mindenki imadja a sajatjat es semmi penzert nem cserelne el... De a GSX gazdaja ugyanez. Anno ujonnan vette, nem tudna tole megvalni. Szoval nem lehetnek rossz motorok...
Nekem a GSX nagyon tetszett! A CB-n meg sajnos csak ultem, de nem mentem vele...
Amugy nem akarnek en 1000+ felett, nekem pl az a 70-80 LE bosegesen eleg lenne, de egyszeruen kinezetre nem talalok olyat, ami tetszene. Tudom, hogy semmi szuksegem 100+ LE-re... De akkor csinaljanak kisebb szebb gepeket a szamomra
A Hungexpon kineztem az uj kis SV-t. Hát motorosrendor haverom gyorsan lebeszelt rola, hogy az nekem higyjem el szar lesz. Nezzek normalis motort
Azért én nem próbálgatnám inkább, hogy mit lehet ellenkormányozni, de mondani is lehet bármit , aztán éles helyzetben eldől, hogy akkor ott éppen mi is fog történni ! ! Sok mindent meg lehet tenni , csak éppen akkor ott nem biztos, hogy abban a tizedmásodpercben összejön .
A GS500 gagyi. Ennyi bajom van vele. Es nem birja a mogyorodi 120-as S kanyart ugy bevenni 150-160-nal, hogy ne szitaljon be a kormany.
Mindent megnezettem mar rajta, hogy ki baja lehet. Vegso helyen mondtak azt, hogy basszam meg, ne akarjak annyival menni ezzel a kis fossal.......
Ez egy német kutatás eredménye.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_750_e_inazuma-11942838
Amugy jovore en mar tervezek motorozni, szoval nem fog rohadni semmi
Csajokkal mar beterveztem 08.08 Szerdara Kakucsot Meg egy parkanyi sutizest
Szerintem benned már tombolnak a hormonok
Hagyd a faszba a motornézegetést,szülj meg,babázz oszt vagy két-három év múlva vedd elő a kérdést megint!
Addig meg nem mindegy,hogy mi rohad a garázsban??
De ezert se akarja a Ferjem, hogy kozel 300 kg-s szart vegyek magamnak, mert megmondta, hogy O sehonnan nem segit kiszedni, ha buzin allok meg Az a baj, hogy tudom hogy bassza meg igaza van......
Meg a masik, nem akarja, hogy 'nagyobb faszom' legyen, mint neki
http://www.google.hu/search?q=...
Egyszer izgalmat akarsz, de ne legyen 70-80lónál több. Adj még hozzá száz lóerőt.
De mar 3 CB tulajjal is beszeltem, mindenki imadja a sajatjat es semmi penzert nem cserelne el... De a GSX gazdaja ugyanez. Anno ujonnan vette, nem tudna tole megvalni. Szoval nem lehetnek rossz motorok...
Amugy nem akarnek en 1000+ felett, nekem pl az a 70-80 LE bosegesen eleg lenne, de egyszeruen kinezetre nem talalok olyat, ami tetszene. Tudom, hogy semmi szuksegem 100+ LE-re... De akkor csinaljanak kisebb szebb gepeket a szamomra
A Hungexpon kineztem az uj kis SV-t. Hát motorosrendor haverom gyorsan lebeszelt rola, hogy az nekem higyjem el szar lesz. Nezzek normalis motort
Mindent megnezettem mar rajta, hogy ki baja lehet. Vegso helyen mondtak azt, hogy basszam meg, ne akarjak annyival menni ezzel a kis fossal.......