Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről pofázok...
csak amikor a 20-40 év alatt összehordott cuccaid elviszi a fenébe akkor azért nem boldog az ember
gondolom az usába se olcsóbb egy ilyen ház felépítése mint nálunk
Most beültem hátra magam mögé,és simán eltértek,a térdem meg a tamla közt még maradt egy arasz hely,a dísztárcsa meg olyan mint az alufelni.
Nagyon emberbarát vagy és a stb...
azért egy ilyennel jobban megnéznének mint valami hoki bmw-vel
Mondjuk a kégli nem nagy gáz 2x6-osbol van mind meg betonból.Es gipszkarton.Ha elviszi a cug csak egy hétig csattog a szogbelovo és kész.
nem a kényelem számít hanem a méret
Keress debreceni csajokat, azok kis helyen elférnek!
Az már megvan. Mondjuk plató rész kenyelmesebb.
Én is félteném nagyon putri! Kitartást, majd infóz minket a továbbiakról...
Pince nincs. 1 méter a talajvíz. Még gondolkodunk a keleti irányba (daytona) menekülést. De várunk mert ha kelet felé kanyarodik akkor semmi gond.
Ablakok bedeszkazva.
Nekem(ünk) volt 2ő új kipróbáltuk azt is többé nem kell. Sokan meglepődnének az épített golf4 tádén vezeti az országos szlalombajnokságot utcai kat.ban már építi az épített ka.ra való 4est... na itt volt először, hogy lekapcsolták a villanyt pár másodpercre fékezéskor.
én valami 5000+ ccm-es usa kocsit vennék mindegy milyen de akkora legyen a motorházteteje hogy tudjak rajta gruppenszexelni 3 csajjal
Azért mert valami régi miért kell köpködni??
Ha megtehetném,hogy új autót vegyek tuti ez lenne!
http://sandlander.hu/auto/uj-a...
Nem érdekelnek ezek a hiper,szuper új járgányok!
A hiace-m most fordult át a 333333km-en de sem a hangján sem semmi máson nem veszed észre mert karban van tartva!
Viszont a haver új jumpijára már egy vagyon lett költve
Csak a vellanyt le ne kapcsolják!
Kaja-pia-nő combo esetén ráérek.
Hááát barátom ez nem eccerű!!
Nem mentek arrébb pár száz mérföldet???
árvíz esetén nem fasza a pince....plusz ha rádől fél falu faanyaga eltart hetekig mire kiszednek alóla
Kitartást! Basszus ez még női névbe is ritka tré.
Asszem egy már van,nemeleg?
nem irigyellek benneteket........
Óvóhely nincs a pincében?
Nem mesélek mert nem értek hozzá. Nem lesz SOHA dízelem azzal járjanak az IFA sofőrök! amúgy úgy kezdi, hogy valagra szétszedi majd rakja össze a mindenből a legjobb alkatrészekkel, de nem megyek bele mert b@szottul nem érdekel.
Imádkozzatok értünk.
http://www.nhc.noaa.gov/graphi...
Mondjuk Nyíregyháza és Debrecen között nem sok ótópálya van csak sok gyökér!