Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor vegyél Suzuki TL1000-et. Tudok is egyet eladót . Abban lesz kihívásod, de szerintem az utca végéig se érnél el taknyolás nélkül
Amúgy önmagában egy motor sem unalmas, csak nyélen kell húzni a gázt, és nem kell fékezni a kanyarok előtt. Vagy legalábbis keveset gyorsan.
Azért mert egy speciális lány
Neki nagyon jól áll a távolság
A gumi "csöcsöt" 3-4 évente ill.minden gumicserénél érdemes cserélni,vannak igen szar minőségűek a piacon,de az is lehet,hogy már beszerelésnél kissé meg lett nyúzva. Én jó minőségű fémet tettem mindkét kerékhez,semmi bajuk.
Nyilván akkor bármin lehet
Jah és estére zene.

http://youtu.be/1c4RGLrzPzA
Nem tudom hogy vagy vele de fém szelep van az angolokon,sose kell cserélni.
Veszek egy babettat oszt izirajderocsem...
Az nem idegbeteg
Jo'van, jo lesz az is elfer a garazsban
Nem tudom milyen sűrűn cserélgetsz gumit, de MINDIG újat kap
ZX10 '04
No, nyugodalmas jó éjszakát Nektek !
Mèrt nem majom mond lyuk!
Itt élek a Szent Ignác kápolna mögött, holnap hálálkodok neki egy sört, illetve sort !
Vagy a szar kín ai.
Tedd ossze a ket kezed, hogy nem 150-nel cseszett ki Veled
Lehet, hogy kínai volt ez a szr??!!
Amúgy tucc varrni
Vén kecske
Többször éreztem a napokban , hogy leereszt a hátsó gumim . No most ha egyéb gumi lukad ki nagy baj nem történik legfeljebb 9 hónap múlva örvendetes népesség-szaporulat következik be ! Ebben az esetben viszont az a rohadt bárcás búval -rakott szelep-ház el volt törve ! Félrehajtottam oldalt, és sziszegett a levegő kifelé. Még szerencse, hogy a centrifugális erő összenyomta ! De mi van ha kiberakott előzésnél amikor 150 -körül nyomom neki, azt mondja , hogy b......zok tovább tartani a levegőnyomást? Nem tudom mi a pacifütyi van velem, mostanában rám jár a rúd, a nyáron a Simson kapott menet-közben durrdefektet, most meg ez a szr. No de holnap gumi-óvszeres látogatás lesz !
és aztán majd csak lesz valahogy !
Há mèr nem áll mellette rendőr
Menj mar a faszomba, bazdmeg tenyleg hozom a flexet
Valami új anyag lehet távol keletről...
Enyèm elverheted...