De az én gastram egyedi,egy 2003 as CD felszereltségű plüss uleskeszlettel van felszerelve meg kibaszottsok lidlis sutemdnymorzsaval.
Nem ilyen mindenféle bejmve.
De nem ilyet bammeg arra a 3xosát rálocsolod! Dec.ben volt kettő kutyacsont + egy jobb első toronycsapágy csere ennyi volt a vizsgaköltség. Nem cirmog nem zörög annyit eszik mint a gastrád.
meg az is jó hogy van.
Én is magamévá tettem ezt a filozófiát, de itthon nincs normális ház bérlés.
Lepukkant putrikat vagy kacsalábon forgó palotákat akarnak mindenhol kiadni, inkább vettem egy házat.
Ezért bérelnek mindent egy életen át. Nem ritka, hogy a csávót áthelyezik mondjuk NY-ból Friscoba, cégen belül... Így van létjogosultsága az albérletnek
Meg tél előtt le kell vennem a papamobilrol a két műanyag kuszobdiszt vagy mit már előre félek mit kell alkudoznom a rendezővel hogy időre megcsinálja.
Így van jól teszed. Én meg az öreg táskás szeművel nem szívtam amibe akár lehet 7-8százezer is, (óra szerint 250ezer) egyszer hagyott minket cserben mikor az egyedi rab.gátló annyira gátolt, hogy nem tudtuk elindítani, azóta nincs benne.
Megvolt,az első 1,4 es még fastra kombi sosevoltbaja csak pályán pörgött mint a motoregér 160 nal az meg hangos volt,így lett helyette 1,6 gastra enjoy az meg haromevesen ellopták.
Mindez előtt volt egy 1980 ás D Kadett és egy tokomtudja hány éves omega kombi.
Ocsem 2000 és 1,6 sedanja meg megvan,hutocsere,feltengely,egy kerkcsapagy,hutovezerlo klíma hűtő csere blokk jó,220e van benne,anyám hastraja 9 éve 100e km semmit nem kellett cserélni,én a leggatyabb papaastraval 100e km el egy egr el szivtam.Szal nem kevés idő és km után inkább a magam véleményét tartom meg magamnak.
A legjobb az volt mikor egy miskolci szerviz oldalán olvasom a szívó oldali vez.tengely csavarjai fellazulhatnak ezért kell rálesni. Na hívom vőm mifasz legyen mondja irány vegyek tömítést szelepfedélhez azt levesszük. erre röhög kulccsal a kezében a tíz bilincs (kettő tengely) 20db lefogató csavarjából 18 (!) totál laza volt! Mikor bementem márkaszervizbe panaszommal már azzal fogadtak írjam alá, hogy itt javították, elküldtem őket a picsába! Kollégám neje az egyik falumbéli kereskedés könyvelője na a kollégának meséltem, hogy jártam ez után pár héttel jött a levél a nagy Opel lefosorttszartól fáradjak be! Vegyél új autót amibe csak el kell fordítsd az elrohadt kulcsot!
egy nagyobbacska fészigeten laknak ettől jobban vízparton nehezebb lenni
ettől lejjebb laktak ismerősék fort myersben de már lepattantak egy ideje onnét
azért ezek az usások nem semmit ismerősék is gondoltak egyet felcuccoltak egykamionra és new jerseyből elmentek fort myersbe cirka 2000km mi meg rinyálunk ha 15-20 km -el arrébb kellene költözni
Nem ilyen mindenféle bejmve.
Én is magamévá tettem ezt a filozófiát, de itthon nincs normális ház bérlés.
Lepukkant putrikat vagy kacsalábon forgó palotákat akarnak mindenhol kiadni, inkább vettem egy házat.
Hmmm?
Mindez előtt volt egy 1980 ás D Kadett és egy tokomtudja hány éves omega kombi.
Ocsem 2000 és 1,6 sedanja meg megvan,hutocsere,feltengely,egy kerkcsapagy,hutovezerlo klíma hűtő csere blokk jó,220e van benne,anyám hastraja 9 éve 100e km semmit nem kellett cserélni,én a leggatyabb papaastraval 100e km el egy egr el szivtam.Szal nem kevés idő és km után inkább a magam véleményét tartom meg magamnak.
ettől lejjebb laktak ismerősék fort myersben de már lepattantak egy ideje onnét
azért ezek az usások nem semmit ismerősék is gondoltak egyet felcuccoltak egykamionra és new jerseyből elmentek fort myersbe cirka 2000km mi meg rinyálunk ha 15-20 km -el arrébb kellene költözni