Akkor én nagyon szerencsés vagyok, nejem nem hogy nem motorozik, hanem utasként sem ülne fel soha semmilyen motorra. 29 év házasság után ez az én privát kikapcsolódásom, a 9 napos idei erdélyi túrámon is tök egyedül voltam (tehát más motoros sem volt velem - abszolúte egyedül szeretek motorozni). Nem zavarja, sőt: látja hogy nekem jót tesz, egy délutánnyi motorozás (pontosabban motorral kirándulás...) után egy hétig vigyorgok, jó kedvem van, nem vagyok morcos és rosszkedvű mint egyébként sokszor.
A Zuram ma elmegy motorozni... Én meg jó gazdatestként itthon maradok, de Őt azért elengedem. Legalább Neki legyen jó napja...
Amúgy ez tényleg olyan nagy dolog? Csak van egy hapsi ismerősöm, aki kiakadt, hogy én így elengedem. Őt egy csaj se engedte sose sehova, mert együtt kell lenni, ha nincs meló!
Tényleg ennyi hülye picsa van?
Bár tény, hogy tesóm is hisztizett az exszel, ha az menni akart valahova nélküle, meg anyám is apámmal. Engem meg mindig hülyének néznek, hogy sokszor külön utakon járunk a Zurammal, de hát mi a f@sznak rángassam el oda, ahova nem akar menni? Én se megyek sörözni a kollégás pasiestekre...
hát öreg ha a te seggedbe nyomtak volna 2 bazi nagy fecskendőnyi penicilint akkor te se örültél volna
és jó genyó volt a katonaság mert semmi alól nem kapott ám felmentést, amikor nekem a fogam kiveték kaptam egy hét lazulást persze csak laktanyán belül
Pálinkás szép jó estét, nedves motorostársak ! Az a nedves finom puha lóbőr törjön vérhólyagot a farkatokra , látom , hogy megint szakmai kérdések a téma és még véletlenül sem csakis monoton a dugásról van szó a dugattyú és a henger működéséről !?
még 92 felé egy táncoslányt baján
katonaságnál nem válogat ám az ember és nemet se tud mondani semmire sem, aztán a puska besülta sok pia miatt, akkor ennek kurvára nem örültem, mert haver vitte le dugni
utána a mikor a reggeli hugyálás után úgy leizzadt mintha lefutott volna 2000m sprintet már nem voltam irigy
Nem kell sarga foldig inni magadat! A Zuramnak van egy szint, amikor 'cukira' issza magat, akkor van ihaj csuhaj, de ezt 6 ev alatt csak egyszer sikerult eltalalni
A csapkodas meg olyan, hogy ne kelljen kerni. Az ugy szar. Ha spontan jon, akkor van csak ertelme, mert legalabb meglepodik az ember ez vallas kerdese, meg a cigi is
Majdnem leakasztottal egy ribancot, vagy mi?
Mérd meg telefonnal. Nem hiteles, de tájékoztatásnak jó.
Ha kockázatos hogy meghúznak, akkor, tömd ki a dobot acél súrolópárnával, az úgy lefogja, hogy jó ha 80dB-t eléri...igaz, hogy amikor én ilyet csináltam 80km/h felett sem ment a motorom, de a vizsgán a végsebességet úgy sem nézik
így 40 után ha bebaszok akkor nincs szex, legalább 3 napig 20 évesen még csak az adott este maradt ki......ez a remek tulajdonságom egyszer meg is mentett pár hét fájdalmas vizeléstől + a hozzá tartozó penicilin kúrától
a cigit meg mindig is utáltam
ha a nő igényli hogy csapkodjam a seggét csapkodom.......bár ez engem nem hoz lázba
meg lehet közelíteni máshonnét is
ez a lány egy darab termék, amit meg lehet "venni" se több se kevesebb
most nem kurvázom le mert nem tudom hogy az-e, de ha megnézed a videóját akkor egy szeletkét megvettél a tortából
ő ebből (is) akar megélni ha valami csoffadt giliszta lenne nem néznék meg ennyien mert az a termék nem eladható
Pedig a Zasszonnyal a legjobb bebaszni, ragyujtani szex utan egy bagora es egy kis seggrepacsival sosincs problema
Tenyleg nem illenenk ossze es ez igy van jol
Amúgy ez tényleg olyan nagy dolog? Csak van egy hapsi ismerősöm, aki kiakadt, hogy én így elengedem. Őt egy csaj se engedte sose sehova, mert együtt kell lenni, ha nincs meló!
Tényleg ennyi hülye picsa van?
Bár tény, hogy tesóm is hisztizett az exszel, ha az menni akart valahova nélküle, meg anyám is apámmal. Engem meg mindig hülyének néznek, hogy sokszor külön utakon járunk a Zurammal, de hát mi a f@sznak rángassam el oda, ahova nem akar menni? Én se megyek sörözni a kollégás pasiestekre...
Ez a mi vesztünk.....
és jó genyó volt a katonaság mert semmi alól nem kapott ám felmentést, amikor nekem a fogam kiveték kaptam egy hét lazulást persze csak laktanyán belül
katonaságnál nem válogat ám az ember és nemet se tud mondani semmire sem, aztán a puska besülta sok pia miatt, akkor ennek kurvára nem örültem, mert haver vitte le dugni
utána a mikor a reggeli hugyálás után úgy leizzadt mintha lefutott volna 2000m sprintet már nem voltam irigy
A csapkodas meg olyan, hogy ne kelljen kerni. Az ugy szar. Ha spontan jon, akkor van csak ertelme, mert legalabb meglepodik az ember ez vallas kerdese, meg a cigi is
Majdnem leakasztottal egy ribancot, vagy mi?
Ha kockázatos hogy meghúznak, akkor, tömd ki a dobot acél súrolópárnával, az úgy lefogja, hogy jó ha 80dB-t eléri...igaz, hogy amikor én ilyet csináltam 80km/h felett sem ment a motorom, de a vizsgán a végsebességet úgy sem nézik
a cigit meg mindig is utáltam
ha a nő igényli hogy csapkodjam a seggét csapkodom.......bár ez engem nem hoz lázba
ez a lány egy darab termék, amit meg lehet "venni" se több se kevesebb
most nem kurvázom le mert nem tudom hogy az-e, de ha megnézed a videóját akkor egy szeletkét megvettél a tortából
ő ebből (is) akar megélni ha valami csoffadt giliszta lenne nem néznék meg ennyien mert az a termék nem eladható
Tenyleg nem illenenk ossze es ez igy van jol
tiszta főnyeremény vagyok