Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon addiktív!
Látom bejött a nagymellű néni.
A répavagdosás jobb.

http://youtu.be/Ju9FQ59KYIU
eszembe jutott a poén, nem emlékszem pontosan de a lényeg:
kanadában a 80as évek is a 2000után voltak
így jártam anyátokkal sorozatban volt ez a poén
szóval ahhoz képest hogy kanadai nem rossz produkció
csak a nézettség számít
nálunk is ez van
pár idiótához ömlik a pénz nulla tehetség mellett, pont jókor volt jóhelyen
pl pamkutya, szerintem full szar de annyira nem hogy vicces legyen, esetleg még nagyon az elején vicces volt
zsozéatya stb
Ahhoz képest, hogy hülye ahhoz is amit csinál, meg ahhoz is, amit be akar mutatni, nem rossz pénz...
Nna, hogy ne szomorkodj a lét elviselhetetlen könnyűségén, engesztelésképpen itt van neked egy tevepatás-hulahopp karikás http://youtu.be/kmnDOzfIooE
azért azt tudni kell hogy evvel a videóval keresett ez a műkannás kislány minimum 40 ezret forintban, bár ha kanadában több jatt esik le a reklámokra akkor többet is
ez még akkor is többet fog keresni a műanyagokkal ha ilyen lóarca is marad mint én a melóban túlórázva
Holnap 9 felé megyünk
Hogy Nektek semmi se jo....
Abszolúte!
Kár volt az időért!
Kicsit a végén én átbaszva érzem magam.
De akkor most jöttetek vagy majd holnap?
Mert az auchanba beszóltam egy jetinek
Holnap nem leszek,megyünk a zemplénbe!
Holnap lesz
Remélem nem basznak át
A nap legszebb videója http://youtu.be/bxajnypzxh0
Itt nincs semmilyen dedikálás.
Kék póló,kék rövidgatya?
a f..mat verheti
Azért meg majd téged ver el a zasszony
Nem tudom Bolha kutya sosem volt nevelve csak foglalkoztunk vele. Nem hagytuk egyedül. Kaját nem habzsolja. Mondjuk a csontot simán kivehetem a szájából. Ülni nem tud mármint parancsra, de fetrengeni simán parancs nélkül is bármikor amikor csak kedve szottyan. Szerencsére papucs diétája sosem volt ellenben a kenyerét előszeretettel elülteti hátha nő belőle egy szép kenyér fa.
Nyáron nagy melegben mikor megpróbálom kiküldeni a konyhakőről néha "megsüketül" Bár amúgy sem acélos már a hallása. De erre régen is hajlamos volt. olyankor simán hagyja hogy szőnyeggel együtt kivontassam az udvarra. Még a küszöb sem érdekli pedig jó magas.

Mostanában azt imádom hogy mivel a füle egyre rosszab így nem veszi észre időben a sétáló emberek az atcán csak szagról de az meg ugye lassabb. Így más simán elsétáltak a ház előtt és csak utána jön rá hogy jelenése van a kapuban. Olyankor kibotorkál a kapuba. Vakkant kettőt. Amolyan "Itt vagyok ám én vagyok a házőrző de mindegy hagyjuk" jelleggel. Aztán visszamegy leheveredik valahol.

amúgy a jogtalan lebaszást ő is megtorolja. Mert olyankor dühében látványosan leharap 1 darab szigorúan piros virágot a kiskertben és azt jól láthatóan mindenki előtt apró cafatokká tépkedi. Mondjuk idén baj volt mert elérhető magasságban nem volt piros virág
hmm, nálunk a kutya ujabban a bejárat elé hugyozik, és rohadt büdös. Akkor legközelebb ha látom jól elverem és ráhugyozok a területre Remélem használ
Ez a tiéd duma nem az igazi(bár öreganyám tacskója is ezt tudta)
Arra kell tanítani jogy csak a táljából egyen és semmi másból
Ilyenkor meg tudja ezetni más is a kutyát, ha csak egy embertől fogad el kaját abból lehet baj is
Pl az amstaff amikor felnőtt lett elkezte lehugyozni az oszlopot a terasznál
Kifigyeltem mikor csinálja rábaszram egyet a seggére légycsapóval majd lehugyoztam az oszlopot belenyomtam az orrát és otthagytam
Azóta nem hugyálja le az oszlopot megmarad hátul a tujáknál
Pedig másnap le lett veretve az oszlop is meg a terasz is slaggal+mosószerrel de akkor se csinálja
Ja, hát persze. Kanapé, ágy, szék, az enyém, még körbe is hugyoztam
Kutyával kutyaként kell bánni, nem emberként, ebben egyetértünk, de ugye onnan indult hogy kutyának az udvaron a helye, de van egy két fajta ami nem olyan.
Vizslából elég keveset ismerek amelyik megmarad kint a gazdája nélkül.
argentin dogja van egy ismerősömnek, imádom, gyönyörű, okos, intelligens, ő is így tanította, "Kaját is csak akkor eszi ha mondom neki hogy a "tied"." én is így teszek, ha lesz majd egyszer...