En elfogadtam, hogy ilyen vagyok. Igazabol csak a csaladom basztat azzal, hogy fogyjak le.
Tesome voltak a helyes geci pasik, enyemek az atlagos rendesek. Szerintem en jartam jobban
Az a kedvencem mikor azzal jonnek, hogy a kicsibol sosem adnak sokat vagy valami ilyesmi...
En meg johetnek azzal, hogy az elso osztaly is mindig parnazott
Aldom az eget, hogy en 170 lettem. Meg igy se valo minden motor nekem, de mennyire kene baszakodnom ha kisebb lennek.......
Viszont pasit is kurva nehez talalni. Mindenki toporodott torpnek marad meg basszus. 10-bol 8 pasi akkora mint en, vagy csak minimalisan nagyobb. Nagyon kiabrandito. Pedig nem vagyok extra magas.
Aki lefesti virito rozsaszinre a kocsijat es teliragasztja playboyos fosokkal, az biztos megveszi a Hello Kittys gumit is... Amig van ra kereslet, addig lesz kinalat is.........
Nekem meg a VW-emen Audi felni van, en is kitunok vele
Max a vasúti kocsik budija
Tesome voltak a helyes geci pasik, enyemek az atlagos rendesek. Szerintem en jartam jobban
En meg johetnek azzal, hogy az elso osztaly is mindig parnazott
Aztán itt annyi van mint szaron a légy
Ki lessz az első vállalkozó aki rendel egy szettet??? máár sejtem
http://totalcar.hu/magazin/hir...
Viszont pasit is kurva nehez talalni. Mindenki toporodott torpnek marad meg basszus. 10-bol 8 pasi akkora mint en, vagy csak minimalisan nagyobb. Nagyon kiabrandito. Pedig nem vagyok extra magas.
Ennyi mini lányt még sehol sem láttam egyrakáson
3ból 2 akkora mint egy tacskó ülve
Amugy szoke
Nekem meg a VW-emen Audi felni van, en is kitunok vele