Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus ez olyan megalázó a férfi nemre nézve, hogy egy szép cici és mindent bekajálunk.
Jók ezek az öreg kutyák
Elég jó életbölcsességet össze tudnak kaparni az évek során
Hmmm az meg eldontetik mikor ulhetem a lovadat! A lovasara nincs szuksegem
Kifestem az előszobát. Vagy nem... Akkor viszont megyek egyet a Mecsek körül gurulni - bár őszintén szólva eléggé unom már.
De én ugye nem
Nyugi, nem kellenel túllősz a faszkalaptűrő képességemen
Elég ha csak lecseszed, de akkor amikor csinálja, mert 3 másodperccel utána már nem érti miért cseszted le. Szóval rajta kell kapni.
Arra még gyúrni kell, hogy mástól ne fogadjon el. Ezt mondjuk nem is vettük szigorúan, de volt hogy leejtettek egy pogácsát és nem ette meg, csak vigyázott rá és nézett rám hogy mikor eheti meg
1 éves korában került hozzám. Semmi nevelést nem kapott, se szocializálva nem volt. Sok rossz szokása volt, nehéz volt a kezdés, de kineveltük belőle. Most kifejezetten rendes kutya, nem lehet rá panasz. Igen, foglalkozni kéne vele, de most nincs időm. Csak a szinten tartó alap engedelmességi gyakorlatokat csináljuk, hogy ne felejtse el.
Gurultunk 1et ekeccsel jó vót....
felnyalnék egy kamagrát aztán egy vizilót is meg tudnék csinálni
jópénzért
Enigma túl húsos falat neked Inni!
baszki, ha sok az örökösödés akkor szerintem még én is dugnálak
hétvégén mik a tervek?
Milyen nyakörv,nem látok ilyet.
Halali az a nyakorv, amit mindig hord fogja mar be valaki
Sziasztok! Van itt valaki aki túl van Vas Gereben-i honosításon? Mennyire veszélyes a db-mérés gyári csővel/dobbal katalizátor nélkül? Gyári adat szerint 6600-as fordulaton 96db. tudtommal 100-at nem haladhatja meg a motor.. ez így lehetséges, vagy neki se vágjak a vizsgának..
Ah, ezek ellenere is van hodolom meg a Zuram se egy randa csoro tusko
akkor megszívtad
Itt az best szilikonos-bikinis.
http://youtu.be/Vkyohxjdl4s
Jól megetette vele azt a textilt.
Se szep, se okos nem vagyok. Gazdag sem, de a szuleim azok.
...vagy gazdag...
egy lány vagy szép vagy okos
én azért rászánnék egy patront, de nem ér azért annyit mint a repülőjegy
Eddig se voltam egy zsenigyerek, de erzem, hogy ezektol a videoktol az IQ-m lassan, de biztos a 0-hoz kozelit... Tobbet ne vagjatok be!