Mondhatnám azt is hogy a női terv olyan mint a fing: többnyire lármás és kellemetlen, de gyors elszáll és az emléke se marad ha sunyi akkor még kellemetlenebb
Ok
Egy ideje mondogatja asszony mit akar megnézni de kb annyira érdekel hogy egy szavára sem emlékszem
Női terveket sosem jegyzek meg mert úgy is változik mindig
Nekem is ilyen az amstaff, mellém ül és néz azokkal a sötétkék szemekkel mint valami kis tündérke
Megyek 9-10 között érünk oda valahogy, de ür asszony gyűjti miket akar megnézni
Asszem 10-14 ig lesz dedikálás
Utána ezerrel haza mert szomszédban falunap és ki kell készíteni a májat
A használt kutya átka,ezt speciel egy lakotelepi 3. emeletről hoztuk,így szocializálódott 2 gyerek mellett.A család nőtagjai meg nem tudnak ellenállni mikor kétlábon kertitörpeként pitizik.Ezt a tulajdonságot a végletekig fejleszette.
Az eredmény.
Amúgy az van,hogy a kutya gyakorlatilag szerelmes belém
A Cane Corso amúgy is egygazdás,viszont kicsiként (is) sokat foglalkoztam vele,sokat mászkáltunk kettesben az erdőben és olyan ragaszkodás alakult ki nála,hogy hihetetlen!
Gyengébb hálózati kapcsolat és mobil. Ezek együttese szokta nálam csinálni. ilyenkor hajlamos elveszni pár adatcsomag. főleg az adathalom elején mikor frissíti az oldalt. olyankor van hogy nálam is beduplázza a HSZ-eket.
Egy ideje mondogatja asszony mit akar megnézni de kb annyira érdekel hogy egy szavára sem emlékszem
Női terveket sosem jegyzek meg mert úgy is változik mindig
De én tudok egy rövidebb utat
https://maps.app.goo.gl/UxKc0W...
Gyere
Megyek 9-10 között érünk oda valahogy, de ür asszony gyűjti miket akar megnézni
Asszem 10-14 ig lesz dedikálás
Utána ezerrel haza mert szomszédban falunap és ki kell készíteni a májat
Az eredmény.
A Cane Corso amúgy is egygazdás,viszont kicsiként (is) sokat foglalkoztam vele,sokat mászkáltunk kettesben az erdőben és olyan ragaszkodás alakult ki nála,hogy hihetetlen!