Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és nem ház hanem gáz.....
Ilyen fost már.... minden duplán megy
Az lenne a ház ha elhangzik a varázs szó: na,ki szereti a mamit?
Aztán a kutya beelőz
Az lenne a ház ha elhangzik a varázs szó: na,ki szereti a mamit?
Aztán a kutya beelőz
Arra itt vagyok én
Ez azért már a keresztcsontig be tud nyalni a maminak
Ez azért már a keresztcsontig be tud nyalni a maminak
Az enyém be se jön ha nyitva az ajtó akkor sem
A garázsba is csak akkor ha rsik az eső. De az ajtóban leül nem mászkál össze vissza
Viharban meg a futó alatt hever szerintem a vas tuti árnyékol vagy ilyesmi mert egy csomó zártabb helyre be tudns menni
Egyedül a bullterrier nem fosott semmitől sem
Az még a pneumatikus tűzőgépet is 2 centiről figyelte hogy mi csattog elöl
Az minden hangos tárgyat érdelődve figyelt
De ha aludt és lebasztam mellé egy 22es kulcsot a betonra egy izma nem moccant
Kinyitotta a szemét 1mm szélesre körbenézett és 10s múlva horkolt tovább mint a medve
kiskoromban mindig 2 tacskóval aludtam ... amíg megvoltak, gyerekként örültem nekik nagyon, most már öhm én is inkább a kinti álláspont fele hajlok, jó lenne egy kutyus, de se idő, se hely, se semmi ...
Nincs még korán ennyi indulathoz
jajj de édes! Jó reggelt!
Jajj eszembe jutott egy nagyon kedves régi barátom kutyája. hasonló kaliberű mint Bobi. Az mikor bejött az udvarról hanyatt vágta magát a lábtörlőn és háton fekve addig ugatott míg valaki meg nem törölte a lábait. Mert tudta hogy csak akkor jöhet be a házba ha tiszta a lába. Kibaszott viccesen nézett ki miközben háton fekve ugatott a nyári konyha ajtajában.
De azért hogy nem legyek ennyire lenéző. ezek is cuki és szerethető kutyák. Meg pl lakásban más nem is fér el. de ha már akad udvar ahol el lehet akkor azért nálam a kutya 30Kg-tól kezdődik.
Nalunk Noverem hozta haza ezt a kis gecit aztan elkoltozott es Anyamra maradt es amikor Anyamek elutaznak, ram hagyjak.
En se vennek bennre kutyat. Bobi az egyeduli. Amugy annyira nem zavar, hogy benn van, mert en tisztan tartom, nalam nem jelol, azt nem szeretem, amikor a kutya felig kinti felig benti. En ha ezt a kis rohadekot kiviszem, utana talpmosas meg amit meg kell. Szoval ez a kutya tisztabb meg nemelyik ember
De a Ferjem is utalja, hogy benn van, de ilyenkor kenytelen elviselni.
cimboráméknák van egy ilyesmi, leugrott a kanapéról és eltört a lába, az állatkórházban meg hústűvel rakták össze, mert ekkorkát gipszelni nem lehet roncsolás nálkül
Úgy úgy. Kutyának az udvarban a helye. Bolhás kutya is ott lakik. Nyáron a konyhába bejöhet a hideg kőre de ennyi. na jó amikor vihar van a fürdőkádból ugat hogy csukjam rá a fürdőszoba ajtót. De ennyi. Ágyba nem. A szobába sem mehet be. Nem is megy mondjuk. 13 év után már megtanulta. :-D mondjuk a vihar minden szabályt felül ír nála
Basznám ki úgy az udvarra hogy többet be se akarna jönni
Hogy utálom ezeket az elkényeztetett pinanyalogató dögöket. A hozzájuk tartozó öregasszonyokkal együtt....
Néked is nesze egy cuki horkolo kutya, hogy jobban induljon a nap
Amugy bluzban en is bajban vagyok, mert amig vallban hatban eros vagyok, most mar mellben is, az osszes elall hasnal, hiaba szukitett fazon, annyit nalam nem tudnak korrigalni
Jo, most hasban is eros vagyok, de nem szeretnem, ha az orokre igy maradna
Amugy en talalok magamra nadragot, csak a 30e Ft-os kategoriaban. A tobbi olyan, hogy feljon, csak ha leulok benne, kinn van a fel valagam es nalam sajnos ez kib@szottul nem szexi latvany
De rajottem, hogy a kismama gatyak rohadt jok! Mert van az a plusz anyag, hogy a pocakot fedje, es ez hatul is ott van viccen kivul, terhesseg utan is siman hordanam. Sokan atszoknak ra. Neked is az kene
Amugy motoros gatyaban vagyok bajban, mert ami feljon combban es seggben, az derekamnal 10 cm-t elall, vagy tobbet...
Nem nehezebben mint én
Pár éve a kecskeméti kínai boltban(felénk mem volt) egy nadrág volt jó rám pedig szerintem közel egy hektáros rongy halom volt
Olyan izmos combom van mint egy kengurunak aztán elvérzett az összes mielőtt fel tudtam volna venni teljesen
Rendes inget nem is kapok csak fosokat, inget csak ezekre a pákcika mérnökemberekbek terveznek
Ami vicc hogy hasban mind bő de a válla olyan mint a satu
Ruhaboltot kellene nyitni xxl jeti névvel
Reggelt!
Oh hogy az a ........
Lakcím