Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így van. A szivacs pedig megsúgom egy nagy fordulatú kis löket térfogatú motorból jött ki. szóval itt a bibi.
Mindenképpen
Ja sima 3 centis habszivacs 90x 100 centis volt kb 1500 ft s legkeményebb kivitel
Simán megy a rota vele
Ha spéci cuccot veszek avval mondjuk 3x ritkábban kell mosogatni de 20x drágább
Aztán kidobom a szivacsot minden aktus után
Vagyis előtte teszem bele az újat mert sima olajba van áztatva és ha áll sokat kifolyik
Igaz a rota kicsi fordulatú lehet csak azért jó a natúr szivacs nem kell magy levegő tömeget átengednie
ÓÓÓ pedig milyen jó az. Amúgy meg F vagy S ? nálam mindkettő ott virít? Akkor szegény malac halmozottan hátrányos helyzetű lenne ?
Azé egy RS vagy SP maradhat?
ágybetétszivacs??? hónapokig keresték mi baja a motornak, lefulladt, nem indult, mindenki önindítóra gondolt, kidetrült az nem, aztán darabokba szedték, hát ez volt az oka, nem igaz hogy nem lehet megvenni pár ezer ft-ért egy szivacsot... (vagy papírt)
Többet nem követem el azt a hibát, hogy olyan motort vegyek amin nincs idom, vagy szerepel a megnevezése végén az f vagy s betű
Nem kérem egy PC31-es gyári kódú csodamotor.
És mondja ezt aki főtengelyesre hajtotta a TL-jét.
Mi baj a,szivaccsal? Ha,nem zárt cellás hab akkor olajozva jobb mint a papír, persze kellő vastagságban használva
Prste a spéci szivacsok jobbak mert eltérő méretű lyukak vannak kivül-belül de ez csak azért jó hogy ritkábban kelljen mosni
Nekem a rota kapába sima habszivacs van a papír helyett, igaz azt nem mosogatom mert filléres áru csak kidobálom ha berakódik
Minden motor jó motor. Mondjuk üléspróbát vehettem már 600 RR-ről de azon én speciel nem férek el.
Ami neked van az egy vicc, nem cbr. csakis az rr számít
vigyázz a másik mocimra!!! vagy simogathatod a farkam egész nap én tegnap voltam a tesoban, kényszírítettek hogy vásároljak, kb fél éve nem láttam egy ilyen boltot sem , bár tényleg ideje volt... én visszavettem most bőrcuccot, jelenleg pont jó
Nekem is benne van már a téli bélés a dzsekiben. Meg most akarok rendelni egy si aláöltözőt a dekatlonból. De simán el vagyok. Bár én nem láttam a tesconál egy motort sem mert nem jártam arra ma még. De az irodaház tövében ott parkol a malac. Szegény mondjuk most ázik de nem cukorból van hogy elolvadjon :-D
szemerkél is kicsit :)
Nálam meg egy lom cbr-t.
Már villanyt kapcsoltam annyia felhős az ég.
Godolloi Tesconal most lattam egy leparkolt Transalpot
kicsit fúj a szél, ennyi, végre jó idő van, én imádom ezt most
Hol szar az idő?
Végre nincs melegem motorozás közben
Oké a thermo bélést már beraktam, de még mindig van egy aláöltözőm amit nem vettem fel, szóval jöhet nekem a mínisz is, csak jég ne legyen, azt rühellem...vagy ha már jég akkor legyen hó hogy lehessen sielni, meg driftelni a Priusszal
Ez mennyire beteg? Légszűrőnek ágybetét szivacs???!!!! Őszintén!!! Nóóóóóóóóóóóóóóómális???!!!
mi bajod az Emesével, hagyd békén, bírjuk.. Vagy mi van? Nem nem látok semmit, csak egy NULL értéket, Nullreferencexception -el van tele az oldal
Újfent köszönjük Emese
Rózsaszín nem volt?Előbb vagy utóbn majd csak észbe kapsz,és elhúzol innen!
Én erre szavazok