én sem ettem még brassóit borsóval micsoda hüjeség 😅
Étterembe jó brassóit enni mert ott tudom, hogy volt ideje átvenni a zamatokat a húsnak(meghajlós)
Az hogy van benne borsó max az ízén változtat,valaki rak bele valaki nem Na látod megint tévedsz.a darált húsos eleve nem milánói hanem bolognai,a milánói az sonka és gomba.
Azért mert egyszer valakik valahol tettek bele, az nem azt jelenti, hogy van benne...
Attól teljesen megváltozik az étel karaktere, szóval onnantól finom lehet, de brassói nem. A sajtos tésztámra teszek egy kis pirított darált húst paradicsommal, az se sajtos tészta lesz, hanem milánói. Persze lesznek, akik továbbra is sajtos tésztát esznek, paradicsomos darált hússal 😁
én már nem is nézek híreket, mert nincs értelme
hiteles média nincs, ferdítésekre meg nincs szükségem
ellenben megnéztem a barbie filmet, szerencsére bele-bele tudtam pörgetni és gyorsan vége lett
a stáblista tetszett a végén 🤣
megvoltvsz atombombásvis fe az sem tetszett
ma pihenek és holnap az avatar2 lesz a soros
Étterembe jó brassóit enni mert ott tudom, hogy volt ideje átvenni a zamatokat a húsnak(meghajlós)
Attól teljesen megváltozik az étel karaktere, szóval onnantól finom lehet, de brassói nem. A sajtos tésztámra teszek egy kis pirított darált húst paradicsommal, az se sajtos tészta lesz, hanem milánói. Persze lesznek, akik továbbra is sajtos tésztát esznek, paradicsomos darált hússal 😁
hiteles média nincs, ferdítésekre meg nincs szükségem
ellenben megnéztem a barbie filmet, szerencsére bele-bele tudtam pörgetni és gyorsan vége lett
a stáblista tetszett a végén 🤣
A brassóiba meg jó a borsó, de az eredeti receptben nem szerepel.
https://gasztroeden.blog.hu/20...