pár száz? 8-10 renitens motorost megfognának gyári állapot helyreállítás, új műszaki, bírság ecetera azt már helyre is állna a rend(kezeit széttáró) Ezt már kb. 1 hónapja leírtam. Simán lehetne vegzálni a rendőri jelenléttel a motorosokat aztán a normális az mehetne a renitens meg úgy sem menne, a következő szezonra már a környékre se kéne rendőr mindenki tudná hol a helye(kezeit széttáró)
Eger is az idegenforgalomból él(szemeit körbeforgató) 20-ikán estre el se fértünk a téren 😅 Én mostanába annyi embert nem láttam mint ami ott volt(fejét fogó)
Én minden évben járok oda(kezeit széttáró) érdekes én sosem futottam ott bele renitens motorosok garmadába(kezeit széttáró) Persze, lehet évente az az 1-2 alkalom amikor ott vagyok épen nem történik semmi (gondolkodós) Bár mondjuk motoros szezonba és hétvégén szoktunk arra lenni(kezeit széttáró)
Ha én ennyire szívemen viselném ezt a táblás sztorit biztos qrva isten megszervezném azt, hogy szombat hajnalra véletlenül eltűnjenek a táblák hétvége lévén úgy sem tudnák azonnal pótolni 😅 Persze ezt meg lehetne húzni egyszer max kétszer utána a környék összes kmb-sét kivezényelnék a 2 táblához szombat hajnalra őrizni 😂
10 es menetes szárat vagdostam vele, nem volt gáz, az akkus bosch se jobb, az még lassabb is volt
kint a pusztában jó az, fólia sátorral baszakodtunk, nem kellett 200 m hosszabbítót kitekerni
amúgy az ütvefúrós akkus fúró nagyon bitang haver csuklóját majdnem eltörte, hetekig fájt a keze
4-es, meg 1 milis vágókorong. El lehetett reszelni vele, de én nem ezt szoktam meg. Műhelyben, ahol van áram, biztos nem szarakodnék ezzel. Az AEG-em kisebb 😄 és nincs az alján egy kilós kolonc akku néven - cserébe madzag van.
Az is fura volt, hogy a hátán van a kapcsoló, úgy meg sose fogod - dehát ez már ergonómia, ezt a Parki tulaj sose érti, mi jelentősége 😄
melkora akku volt a park csiszolóban?
mert a 2ah akkuval forog de nem vág a 4 ah már használható de a 8-as ami igazán az övé
amúgy egy otromba gép nekem ingyen se kellene, full kényelmetlen vele dolgozni
haver vette mert néha fest meg homokfúj
szóval van levegő csak mégsem annyi mint kellene
nekem a 2 hengeres csepel kompresszor nevetségesen kevés hozzá meg túl drága cucc háztájiba
Gyerekek, most volt tegnap a kezemben egy ilyen Parki akkus fekete csodaflex 😅 Én azt hittem, ezzel lehet vasat vágni, 10-es csavart mire átkönnyezte, lejárt a személyim 🤣
A villanyos 125-ös AEG-em egy kézzel fogva nyissz 10 mp, de ha két kézzel fogom, csak 5 😁
Szóval jáccani jó ez csak, ahol az idő is számít, oda nem - persze ha van villany 😁
Ha én ennyire szívemen viselném ezt a táblás sztorit biztos qrva isten megszervezném azt, hogy szombat hajnalra véletlenül eltűnjenek a táblák hétvége lévén úgy sem tudnák azonnal pótolni 😅 Persze ezt meg lehetne húzni egyszer max kétszer utána a környék összes kmb-sét kivezényelnék a 2 táblához szombat hajnalra őrizni 😂
Köszönöm.
Siman vagom vele.
kint a pusztában jó az, fólia sátorral baszakodtunk, nem kellett 200 m hosszabbítót kitekerni
amúgy az ütvefúrós akkus fúró nagyon bitang haver csuklóját majdnem eltörte, hetekig fájt a keze
Az is fura volt, hogy a hátán van a kapcsoló, úgy meg sose fogod - dehát ez már ergonómia, ezt a Parki tulaj sose érti, mi jelentősége 😄
mert a 2ah akkuval forog de nem vág a 4 ah már használható de a 8-as ami igazán az övé
amúgy egy otromba gép nekem ingyen se kellene, full kényelmetlen vele dolgozni
Mondjuk ktm tulajkent a kinezet szot sem ertheted. 😆
a parki csiszoló korong üt kb 2 mm, használhatatlan
A taplo angol 3200-ért postázza,és drága a tankpad is.
Jólenne fillérbaszni.
https://www.ebay.com/itm/12391...
szóval van levegő csak mégsem annyi mint kellene
nekem a 2 hengeres csepel kompresszor nevetségesen kevés hozzá meg túl drága cucc háztájiba
A villanyos 125-ös AEG-em egy kézzel fogva nyissz 10 mp, de ha két kézzel fogom, csak 5 😁
Szóval jáccani jó ez csak, ahol az idő is számít, oda nem - persze ha van villany 😁