Ohh,ugyanmar,valami osztrak uton kitiltottak a 95 decibel feletti motrokat,az enyem meg 96,most menjek dunanak? 🤣
A hulye dodor meg a kanyarforos csavo toljak ezt,szerintem kell a feszbuk ismertseg.
Én nem fogok menni, de a kurva anyjukat hogy kirakták a táblát.
Balfasz volt ott mindenki. A rendőrök kellett volna rendszeresen mérjenek hangot, ha hangos bünti. Aztán ennyi. Nem tiltotábla… remélem autósok mennek ki driftelgetni azért még.
annak lenne értelme, hangoskodni egy faszát
ha találnék itt a környékben még 1-2 hozzám hasonló idiótát akkor mennék
pl volt hogy a moped rally startját elmentem megnézni pusztán csak kíváncsiságból, vagy akár erdélyben is tébláboltunk robogóval, szóval nincs ellenemre egy kis tiltakozás, még akkor sem ha sosem jártam arrafelé
amúgy az a táblanéző egy ordas faszság, leszarja mindenki hogy ki mit csinál éppen a tábla előtt.....
felénk tökösebb emberek laknak egy időben sorra tűntek el a 7,5 tonnás táblák, nem tiltakoztak meg beszélgettek róla a fészbukon hanem kibaszták a picsába a fuvarosok, volt ami nem élte meg az első napfelkeltét sem 😂
ha lenne tökök a szervezőknek akkor egy fasza kis segédmotoros bulit csinálnának az ilyen semmitérő táblanéző megmozdulások helyett
igazándiból minden hétvégén kellene oda 30-40 segédmotor részlegesen elégett kipufogótömítéssel......
26.-án ki teszi tiszteletét az ominózus Visegrád tiltótáblánál ?! Nekem ugyan nem okozna gondot , esetleg 5 évente jártam arra , a sportkipuffogó sem üvöltött a motoromon soha , de most a közösség megkívánja a részvételt , úgy gondolom !? 🤨
nekem az be van építve a sarkamba, sarkantyú a neve ha bedurran akkor pont olyan mintha legón járnál
most épp jó szar mert nem szereti hogy ki-be mászkálok a traktorba
https://magyarnemzet.hu/belfol...
Tegnap pont ott mentem el, mikor paravánozták a maradványt... kint volt vagy 4 nagy piros autó, meg vagy 15 tűzoltó ruhás ott téblábolt.
Inkabb mosogatnanak az hasznosabb.
A hulye dodor meg a kanyarforos csavo toljak ezt,szerintem kell a feszbuk ismertseg.
Balfasz volt ott mindenki. A rendőrök kellett volna rendszeresen mérjenek hangot, ha hangos bünti. Aztán ennyi. Nem tiltotábla… remélem autósok mennek ki driftelgetni azért még.
Voltam ott 6 eve utoljara.
ha találnék itt a környékben még 1-2 hozzám hasonló idiótát akkor mennék
pl volt hogy a moped rally startját elmentem megnézni pusztán csak kíváncsiságból, vagy akár erdélyben is tébláboltunk robogóval, szóval nincs ellenemre egy kis tiltakozás, még akkor sem ha sosem jártam arrafelé
amúgy az a táblanéző egy ordas faszság, leszarja mindenki hogy ki mit csinál éppen a tábla előtt.....
felénk tökösebb emberek laknak egy időben sorra tűntek el a 7,5 tonnás táblák, nem tiltakoztak meg beszélgettek róla a fészbukon hanem kibaszták a picsába a fuvarosok, volt ami nem élte meg az első napfelkeltét sem 😂
igazándiból minden hétvégén kellene oda 30-40 segédmotor részlegesen elégett kipufogótömítéssel......
most épp jó szar mert nem szereti hogy ki-be mászkálok a traktorba
Tegnap pont ott mentem el, mikor paravánozták a maradványt... kint volt vagy 4 nagy piros autó, meg vagy 15 tűzoltó ruhás ott téblábolt.