M3-ason portugál motoros borult el egy afrikával. Hárman voltak,kettő talpon. Mentőben matattak, remélem nem.lett nagy baja. Motor nem sokat csuszott, leállósávban feküdt tizen husz méter után. Autó kőzelben se, lehet defekt vagy más műszaki probléma.......alapvetően lassan mehetett már mire eldőlt.
Az biztos hogy nagy a változás, nálunk kisvárosban is tele van a piac hollandokal, németekkel, beneluxokkal. Teljesen hihetetlen hogy onnan ide jönnek ebbe a gusztustalan diktatúrába.
Sajnos - habár kicsit későbbre datálva - én is rossz végét látom a cigányokkal való kényszerű együttélésnek.
A német körül meg egyelőre azt látom, vélem, hogy aki ott kevés nyugdíjat vagy ellátást kap, mert teszem azt nem tanult, nem dolgozott, azok jönnek egyelőre errefelé, mert ott ha nem, itt ugyanabból már jobban megél.
még azért örülj, hogy németet beszédet hallasz, én azt hallom, h a rák egye ki a beled móre, meg a sok koszos bozótlakót látom és még újabban egy rakás sunyi kínait. ennek az országnak egy évtized és reszeltek
az új vetítők katasztrófálisak, sógorék vettek egyet de hónapokon belül kinyiffant https://katica.hu/diafilmek/48...
kihalt benne a világítás.....aminek kb a világ végéig kellett volna működnie
Játék boltban lehet kapni diafilmet, meg vetítőt is. Mondjuk a régi vetítők jobbak, de a diafilmek ugyan azok...de rájöttem hogy már engem sem köt le 🤣
Pl. nekem annak idején rendbe rakta azt, amit az amúgy természetes módon változó laktózintolerancia eltolt.
Újból ihatok tejet, ha nem is a húsz éves koromban elfogyasztott mennyiséget, de napi fél liter biztosan mehet.
Hát kefírt még én se ettem... 6-8 nagydobozos gyümölcsös joghurt nekem is lecsúszott - eddigi életemben 😅 Mozzarellát szoktam enni, de annak igazából semmi íze.
Eszre lehet venni.