Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs befejezve,vagy egy vessző hiányzik.
Az mp4 formatomon belul is vannak variaciok. Adott felbontast, adatsuruseget, audio kodolast egyes lejatszok esznek, masok nem.

Anno mikor az mp3 lejatszok divatba jottek csomo olyan volt, ami a 128kb es 160kb adatsurusegu file-t ette szepen, de a valtozo vagy ennel magasabb bitratajura errort kopott.

A megoldas vagy a Youtube-rol letoltott video atkodolasa vagy a telefonra/tabletre kell egy masik lejatszot telepiteni.

Esetleg (ha nem eleve igy szedted le) erdemes lehet a Youtube-pp letolto weboldalt megprobalni, hatha annak a kodolasa jo. Elonye, hogy ingyenes, hatranya, hogy csak reklamblokkolos bongeszovel az igazi, mert kopkodi a reklamablakokat.
Csak szerinted nyomi.
"Én szégyellem hogy a hős katasztrofát védő birka."
Ez a mondat egy újabb bizonyíték a nyelvi intelligencia hiányára.
Nekem mondod?
Én szégyellem hogy a hős katasztrofát védő birka.
Látod ez itt a baj.
Azt hogy birka vagy.
Számítógép zsenik segítségére volna szükségem.Youtubról letöltött mp4 formátum a laptopon gond nélkül megy,Memóriakártyára rátéve a tableten viszont nem,próbáltam adatkábellel is átvinni,de úgy sem,viszont ami a kártyán van korábbi saját készítésű videó ugyanabban a formátumba,az megint csak megy.
Ostoba,már megint nem megy az értelmezés.Nem kijelentő,kérdő.Tudod mit jelent?
Huhh,mar ezen fantazialsz?
Nagy a baj nalad.
Mesélj még miket látsz?Kicsi rózsaszín pillangókat?
De veled mint birkaval tudok csetelni.
Ja,igaz.A te esetedben szaladást emlegetni,teljesen hülyeség,ilyen igénytelen tümedt testtel.
Ott az alján a gyurma, lehúzod és faszán szigetel.
Azért mondom, hogy előre fel kell rakni a karmokat(lehúzót) majd ha lesz időm megmutogatom hogyan szoktam 😂
Fel-egyevente kell ilyen mosogatot bevagnom.
Nincs ertelme.
Dehogy szaladtam,egy birkaval csetelek.
kifejleszettem egy fasza módszert, persze nem örök élet de jól bírja
kell hozzá egy originál kinyomó cső ami nincs elvágva, összeolvasztottam a végét és azt húzom rá a tubuson lévő csőre úgy hogy előtte kinyomok egy kis hurkát, és rányomom a lezárt végű csövet amennyire lehet
hónapokig elvan így amikor kell csak leveszed a csövet és kiszeded a megkötött anyagot, aztán újra felhasználható
ha 2-3 havonta bontod akkor akár évekig is kitarthat
Teljesen mindegy az ok.Szóba állsz velem,és mivel állításod szerint kultúr lény ilyet nem csinál,így akkor te buktattad le saját magad hogy te egy ösztönlény vagy.Nincs itt olyan hogy de csak ezért meg de csak azért.Beleszaladtál a saját hülyeségedbe,máskor figyelj mit írsz!És akkor nem kerülsz kellemetlen helyzetbe.
3e ert a tizedet hasznalod fel,a maradek berohad.
Blodi nem veletlen bukta a vallalkozasat.
15 ora egy lepukkant sharanban vs. 2 ora repulout business class-on.
Majd a repteren berelni egy kocsit.
Ja ertem.......kenyelem es esszeruseg.
Nem vagy a falu esze az fix. 😆
Nem,en igazi kivancsisagbol allok szoba veled,olyan vagy mint zuzu.
Egy igazi birge. 😄
a nem büdös valami 3 ezer körüli volt, az ecetszagú olcsóbb, de utálom az ecetszagot
"Kultúrlény nem állna veled szóba"
De te megteszed,szóval akkor te magad is tisztában vagy vele hogy ösztönlény vagy.Nem is görögbe megyek hanem Görögországba.Nagyon nem mindegy.Neked nagyon az anyagiak határozzák meg az életed,mondjuk aki sajnál egy szilot,nem is kell csodálkozni.De nekünk nem az anyagiak döntenek.Ez bármilyen hihetetlen is de a kényelem és az ésszerűség dönt.
Kultúrlény nem állna veled szóba.
Te magyarázol szarrágósságról?
Aki nem repülővel megy görögbe hanem kocsival? 🤣
Megcsináltam de nem kényelmes te birka.