Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted.Itt van a doglott kutya elasva.
De amilyen hulye vagy meg a nyilvanos szenzorvedot is elkurod. 😆
Úgy látom, a "rögzült" kifejezés jelentését sem ismered, sztem állj le ezzel, mert ebből már nem tudsz jól kijönni.
Flex, frizsider, hilti, most hirtelen ennyi jut eszembe, van még sok.
De létezik,csak az már nagyon kínos lenne rád nézve .
Szerintem nem történik az életedben olyan amit itt a fórumon ne lehetne elolvasni, lehet nem azonnal, hanem 3nap múlva, de minden felkerül ide.
Szálazzuk. A linkelt DeWalt nagyobb, azzal kb. a 8-as Parki tartja a lépést, ami 36 rugó. Persze ez téged nem érint, mert csak vékony csavarokat tekergecc egy kis géppel, elég a 4-es - amivel a nagyobb gépek (láncfűrész, fűnyíró, véső) el se mennek.
...és akkor nézhetjük, melyik a drágább, a bóvli 4-es 15-ért, vagy a top márkás, mindenre felrakható 5-ös 25-ért.
A 2 Ah-s Dewalttal sokkal tovább tudok dolgozni, mint az ugyanakkora Parkival, ez ki van próbálva - meg a sárga hamarabb fel is töltődik, a gép kisebb, könnyebb. Tudom, 2x annyi volt az ára, kb. 9-10 éve használom, a parki 2 éves, és újnak is szarabb volt, mint az öreg sárga.
És akkor te saját vagy mástól bérelt helyen árulod a szemetet?
Nem nyert,csehek nem csinalnak butort,romant meg nem lattam 2005 ota,nem nyero az a besibolt stilus.
Hihetetlen de inkabb magyar cegekkel vagyok kapcsolatban.
Jo lenne ilyen 6-700 ezrekert arult cucc,de inkabb a 400+-40e koruli amibol volument lehet eladni jobb honapokban.
A tobbi meg..........
Amit nem osztok meg veled az szerinted nem letezik? 😆
Rögzült,ja rosszúl.Ez olyan mintha az autót fordnak hívnánk,és azt mondanád hogy van egy Bmw fordom.Értsd meg,az egy márkanév,nem engem égetnél be vele,saját magadból csinálsz hülyét.
Vicces csávó, de nem igaz 😁 csak nem akartalak ezzel is beégetni 😅 mert ma jó kedvvel ébredtem.
Azt írtam, van egy flex, ami AEG. Ez így tök helyes, és egyértelmű, mivel a Flex márkanév már rögzült a köznyelvben, mint a sarokcsiszoló szinonímája.
Tehát "van egy AEG flexem" az jó, "van egy AEG Flexem" az meg nem. Szóval viccnek vettem, annak elment, de nyelvtanból inkább te ne taníccsá engemtet! 😅
Akkor szlovák vagy cseh de lehet román, az biztos hogy alsó/közép.
Elvitted 1x s motort vele. Vagy most arra gondolsz hogy hazahoztál egyet horvátból? 😂😂

Tudod mielőtt mást fikázol, lehet tükörbe kéne nézni.
Levi,ha targyi tevedeseid vannak lrgalabb tajekozodj elotte.
Lengyelt mar kb 4 eve nem arulok.
Futeni futok,csak nem er semmit.
Motort meg mar reg beletettem hogy motoroztak.
Ez megint olyan volt mint a hadpajzsnak deliralt szenzorvedo. 😆
Nos szálazzun tenyeket.
Ezt állítottad:
"A xaros flexed is már 50+, hol vannak már a tízezres gépek..."

Nem,nem annyi,meg akkuval sem.

"lassan már Deváltat is lehet venni, mint egy fekete parki."

Nagyon lassan,mert az olcsobbik devált is 3x annyiba kerul,se te se pipi nem eri meg azt hogy annyiba keruljon.

Akkuk,3-4 eves akkuim koszonik jol vannak.
4 fok alatt dolgozz te deváltal,egeszsegedre.

Tovabba ha tenyszeruen tevedunk akkor elohuzzuk az akkut,ja csakhogy a ket devált ara is akku nelkul volt irva,az amcsik ingyen osszák az akkut?
Tudsz helyet ahol 60ert merik a deváltot akkuval?
Lehetne kettovel ingyert?
Mer akkor azonnal veszek.
Amugy devalt akku arak.

https://www.kamody.hu/dewalt-a...

Parkside.

https://www.lidl.hu/p/akkumula...

Meg dragabb a devalt.
Engedd el 😂
A Zoli nem tudja mi a minőségi bútor, ő is már beismerte hogy a középrétegnek árulja a lengyel alsó/közepes bútorokat a bérelt csarnokban. Aztán nagy a mellény mert vett egy H astrat 😂 meg egy triumphot, közben télen szarrá fagy mert fűtésre nem futja 🤷🏼‍♂️ házat/lakást nem kellett venni… rozsdakupac kocsit vett amit egy évig csiszolgatott hogy útra merjen indulni vele a csodás terveivel hogy beteszi a motort és az alpokban motorozik.
Vicces csávó,de igaz.....
vicces csávó... 🤣
Egyébként mikor nagy vasmunkát csináltam, kaptam kölcsön egy 230-as nagy flexet, az Flex volt 😅 és más akkor (ez is vagy 30 éve volt) annyival jobb volt a noname szaroknál, hogy lágyan indult, és volt benne kuplung. Ha megszorult, nem hajított át a munkadarabon...
25? És akku nélkül is megy? Mert akkor veszek én is 😅
Aki nem parkiFAN, első gépe, vagy most áll át rá, annak akkut is kell venni, ami 25-30 asszem. Ezért mondtam, hogy 50+ gép.
Amúgy ott bukik a szuper Parki, hogy szarok aza akksijai... ParkiFAN haver már ősszel is szop vele, ha kinti munka van, mert pillanatok alatt lemerül hidegben, és letilt. Ezért vett már vagy 10 akkut, és bent tartja meg tölti, amíg kint dolgozik 😅
Kérdem is mindig, miért szopatja magát akussal, amit csinál, ott mindig van áram 😅 múltkor egy izmosabb zártszelvény kilógó végét kellett levágni, egy 4 Ah-s nem volt elég rá 🤣 mivel egy gyenge fos, reszelte vagy 10 percig 🤣
Arról nem beszélve hogy a márkásnak van szervíz héttere.
Most akkor flex vagy aeg?
A VAG nem w,te ostoba.Veled ellentétben nekem nincs is rá szükségem,viszont te csak addig jutottál 50évesen hogy egy bontásra ítélt szoci bérleménybe lesd hátha beesik valaki.
"lassan" - ezt érted, mit jelent szövegkörnyezetben?
25-47... ez már olyan nagy különbség szerinted egy elismert, kb. piacvezető, egész világon elérhető meg egy áruházi sajátmárkás termék közt? Az olcsó meg a Cartedor jégkrém közt is ilyen árkülönbség van a tecskóban...
Van egy flexem, 125-ös AEG, 95-ben kaptam ajándékba, emléxem, 40 ropi volt. Azóta használom, még szétszedve se volt, bírja, hibátlan. Akkoriban a piacon a kisflex 2500, barkács áruházban ill. tecskóban 3-4000 volt. Na EZ az árkülönbség, a 10x szorzó, nem a 2x.
Neked az sincs,muhely,szomorú latni hogy ekkora spiler egy helyet se tudott osszerakni maganak.
A nyitott haloszobaablakon es a ket fosadek wag szemet mellett.
Parkside műhely. 😂
Hogynelenne,mindenem IS van.
Neked nincs,és mégis hülye vagy.
Dehat a sajat muhely az nem jo,a gazdag muanyagose a tuti,hulye az akinek muhelye van. 😆