Kultúrkör... olyanok vannak ott, mint te. 😆 hasi tasi, ódivatú cuccok, lepusztult kinézetűek, lajcsika kezében 40 centis lángos... ragozzam még? Régi szociból megmaradt hely.
Azt már kiveséztük, hogy te is a befektetéseidből élsz, meg én is.... nem tudom, mi a különbség, és főleg, hogy hogy jön ez most ide.
Na szóval: azért nem mentek messzebb, mert igénytelenek vagytok, és egyszerűek, mint a faék. Kár ezt a gyerekre kenni... de nyugi, így biztosan ő is az lesz, mert csak ezt az életet ismeri. A mieink pl. imádnak utazni, mert vittük őket mndenhova. A tied meg majd számolja az albiból a bevételt, és olyan szép igénytelen hízott bunkó lesz, mint apu 😁
most nézegetem 200-250 ezer között egész nagy medencék vannak ehhez hozzáadok 6-8 napelem panelt amivel sorba kötve lehet fűteni a medencét( télen meg besegít a háztartási napelemeknek) annyiba se vagyok mint ismerőséknek a balatoni egy hetes szállás aztán májustól októberig áztathatom a seggem a vízben minden nap, és a sok egyéb ember se zavar....
otthon lehet egy szál pöcsben lubickolni senki sem akar feljelenteni
most olvasom "kultúrkör" 😂
A feleséged bevezetett a pénzesek világába(fetrengős)
milyen bárkivel is kezet fogni közülük amikor tudod, hogy tudja,hogy csak egy eltartott vagy(fetrengős) Amikor rászorít bármelyik is a kezedre és egy halvány lenéző mosoly kiül a szája szegletébe, na nem feltűnően(ujjával nemet mutató) csak éppen hogy nem ég a fejed? 😂
Igen nem egy a nyaralási szokásunk nekem egy néhány éves gyerekkel meg neked egy 60 éves feleséggel(kezeit széttáró) Maradjunk annyiban, hogy te 2015-től már nem is élnél ha a feleséged nem tartana el. bár szerintem a céged már évekkel 2015 előtt döglődhetett csak az asszony finanszírozta még a mínuszt egy darabig gondolom(kezeit széttáró) Te oda mégy nyaralni amit neked az asszony kifizet ez a tényállás amikor felkelsz tudjad már, hogy neked 0-a azaz nulla forint az éves bevételed 😂
És igen mi a gyerek miatt megyünk. Magam részéről nincs igényem nyaralásra sosem érdekelt az asszonyt sem különösebben. Azt úgy kell mindenhová így is rángatni.(kezeit széttáró) Most, hogy nőtt annyit a gyerek, hogy rájött nem szükséges velünk strandra se jönni szívesen marad otthon legalább van egy nyugodt napja gyerek nélkül 😅
Na,még egyszer megkérdezem!Honnan tudod hogy az én gyerekeimnek mi kínszenvedés és mi nem?Értem hogy neked a kutya a gyereked,de ne hasonlítsuk normál családos utazáshoz .Tudod nem az a normális család modell .
Mondtam, semmi baj a belfölddel - de attól nem leszel világlátott...messzebb nem a gyerek miatt kellene menned, hanem magatok miatt - a gyereket max. viszitek.
Nem hiszem, hogy az asszonyod utazási álma a nyíregyi állatpark 😆 szegény lehet, szeretne ismerkedni akár Ejrópával is 😅 bár te ismered, ha elég neki a műkörmös, akkor nem szóltam.
Én pl. Szzoboszlóra akkor se mennék, ha fizetnének érte, az ottani kultúrkör nem az, amiben én az évi nyaralásaim pár napját el szeretném tölteni. Nyíregy dettó 😃
Nem kivaltasrol van szo,csak ne szopasd szet a csori gyereket 10-15 oras autouttal.
Mit nem lehet ezen felfogni?
Csak azt ne mond hogy imad a keteves enbyi idot bekotve ulni a hatso ulesen.
Mer ezt a kocsival utazas manias kutyam se elvezi,nemhogy egy gyerek.
Hát,nem is azt kérdezted hogy idén voltam-e ott.Te felhoztad pl-nek mint köztes hely.Erre írtam hogy ősszel már voltunk és idén is fogunk szerintem menni ősszel.Nekem ezzel nem kell kiváltanom egy tengerparti nyaralást.
szoboszló 200. Eger van a legközelebb 140 km. Most vissza mennék igazából nyíregyházra az tavaly előtt tetszett de nincs még kész az állatparkban a jégkorszak. Jövőre megyünk ha elkészül(meghajlós) A gyerek 4 éves kora óta járunk el, most hová kellene mennünk szerinted? Nagyobb utazás? attól jó egy nyaralás? Akkor ülj bele a 3-asba azt irány kína 😅 A nyaralás nem csak a tengerpartot jelenti legfeljebb a hülyék szerint (fetrengős) Saját magamtól lefoglalnék merenyén 3 hónapra egy állást csónak bérléssel együtt sem lenne egy millió 😅 Nekem a családi nyaralásból nagyon sok volt a 6 éjszaka. 3 éjszaka bőven elég egy alkalomra mondjuk azért meg kimenni külföldre felesleges.(óranézegetős) Mi most is nyaraltunk csütörtöktől 3 éjszaka és elég volt meg tenger sem volt(kezeit széttáró)
Láttam a TVben, egy annál nem sokkal combosabb slaggal oltották az erdőtüzet, mint ami nekem itt a kertben van 😄 dehát csórikáknak ott a kősivatagban nem sok vizük van...
Én támogatom a belfődi turizmust, na a kűfődieknek tolja mindenki a hasznot.... de ugye tenger csak ott van.
Szóval én nagyobb utazásokra gondoltam, nem arra hogy elmész Egerbe meg Szoboszlóra... mennyire vannak azok, 80 km-re? 😅 Mi is gyakran megyünk 2-3-4 napokra, de olyan még nem fordult elő, hogy 200 km-nél közelebb legyen, talán mert itt ennyi távon belül nincs semmi, amit ne ismernénk, vagy érdekelne. Kis fürdőzésre meg itt a Tisza 500 m-re.
Szilvásvárad?Ott, voltunk ősszel egy hetet,Olaszország nem vonz,nem szép a víz.5 óra utazással megvolt Ausztria egy hónapja.Volt még szlovákia idén,meg biztos lesz valami ősszel is.Még valami?
minden évben megyünk. Tavaly esztergom 4nap, hajdúszoboszló-debrecen 4 nap, eger 4 nap. Minden évben megyünk ennyit.(kezeit széttáró) Még idén is megyünk valószínű megint eger(kezeit széttáró)
Na szóval: azért nem mentek messzebb, mert igénytelenek vagytok, és egyszerűek, mint a faék. Kár ezt a gyerekre kenni... de nyugi, így biztosan ő is az lesz, mert csak ezt az életet ismeri. A mieink pl. imádnak utazni, mert vittük őket mndenhova. A tied meg majd számolja az albiból a bevételt, és olyan szép igénytelen hízott bunkó lesz, mint apu 😁
otthon lehet egy szál pöcsben lubickolni senki sem akar feljelenteni
A feleséged bevezetett a pénzesek világába(fetrengős)
milyen bárkivel is kezet fogni közülük amikor tudod, hogy tudja,hogy csak egy eltartott vagy(fetrengős) Amikor rászorít bármelyik is a kezedre és egy halvány lenéző mosoly kiül a szája szegletébe, na nem feltűnően(ujjával nemet mutató) csak éppen hogy nem ég a fejed? 😂
És igen mi a gyerek miatt megyünk. Magam részéről nincs igényem nyaralásra sosem érdekelt az asszonyt sem különösebben. Azt úgy kell mindenhová így is rángatni.(kezeit széttáró) Most, hogy nőtt annyit a gyerek, hogy rájött nem szükséges velünk strandra se jönni szívesen marad otthon legalább van egy nyugodt napja gyerek nélkül 😅
Nem hiszem, hogy az asszonyod utazási álma a nyíregyi állatpark 😆 szegény lehet, szeretne ismerkedni akár Ejrópával is 😅 bár te ismered, ha elég neki a műkörmös, akkor nem szóltam.
Én pl. Szzoboszlóra akkor se mennék, ha fizetnének érte, az ottani kultúrkör nem az, amiben én az évi nyaralásaim pár napját el szeretném tölteni. Nyíregy dettó 😃
Mit nem lehet ezen felfogni?
Csak azt ne mond hogy imad a keteves enbyi idot bekotve ulni a hatso ulesen.
Mer ezt a kocsival utazas manias kutyam se elvezi,nemhogy egy gyerek.
Szóval én nagyobb utazásokra gondoltam, nem arra hogy elmész Egerbe meg Szoboszlóra... mennyire vannak azok, 80 km-re? 😅 Mi is gyakran megyünk 2-3-4 napokra, de olyan még nem fordult elő, hogy 200 km-nél közelebb legyen, talán mert itt ennyi távon belül nincs semmi, amit ne ismernénk, vagy érdekelne. Kis fürdőzésre meg itt a Tisza 500 m-re.
Mert nem a legallja itthoni szallasra megyek egy furgonnal?