Itt mindenről is 😂 😂
Ha beírna egy szoptatós anya ,hogy elapadt a tejem melyik a legjobb tápszer ..........................kb 6-7 napot adnék neki 😂 😂 😂 hogy itt kiveséznék
Amúgy én is felvetnék egy kérdést motorral kapcsolatba de nem merem 😌 szerintem a facén ha meg kérdezném házi ízek otthon gyorsan fórumon azok is előbb adnának választ 😂 🤣 😂
Hova mész te 3-x? 😁 Mióta "ismerlek" itt, azóta nem voltál sehol, max. a Mátrában munkás szálláson, meg az alkesz komáddál egy somogyi tónál 🤣 Vagy azt is beleszámolod, hogy felmész Pestre a dákóval egy vasárnap?
Figyeltem,te az utóbbi 6-8 évben a miskolcalsói munkásszálló és a ladikban saját hányásodban fekvésben merült ki a nyaralásod.
Én meg minden évben 2x minimum megyek motorral külföldre.
Hidd el,nem vagy mérvadó.
Nem volt kedvem görög országig autókázni amikor a busz is elvitt bennünket teljesen jó volt busszal. Sötétben aludtam világosban tudtam bámészkodni nem az utat kellett figyelnem. Egy perccel sem értél később mint személyautóval. Busszal az összes határon pikk-pakk mentünk a határőrök kapták az apanázst a söfőröktől 😅 A személyautók meg órákat várakoztak 😅
igen de én minden évben megyek 3-4 szer egy nyár alatt amíg te meg nem (kezeit széttáró) Van kb. egy pünkösd hétvégéd meg augusztus 20-ad bár azzal idén most rábaxtál azt kifújt a szabadidőd (óranézegetős9) Te egyedül vagy egy normális átlag ember meg családdal így igen sokkal többet tudok nálad ezekről a dolgokról. (kezeit széttáró) A horvát autópályadíjat sajnos azok sem tudták akik benne ültek a bódéba hol így, hogy úgy számoltak erről már raktam képet szerintem(puszit küldős) Ha legközelebb ezzel a kotlával megyek viszek gyári adatokat kinyomtatva az autóról mert 20-on eurókat spórolhatok ha nem az ő hasraütés szerű számolásukban bízok(kezeit széttáró) mondjuk 2 éven belül eltörlik ezt a kapus rendszert (gondolkodós)
Fasz se gondolta volna hogy a nyaralás is több napos vitát képes gerjeszteni 😅
Mondjuk én még mindig nem foglaltam szállást pedig egy hónap mulva indulni kéne.
Most is találni relative olcsó tengerparti szállást, meg hát a visszamondások is ott vannak
Én 3x voltam ott busszal... mikor még fiatal voltam, plusz nem vágtam volna neki xar autóval (amik akkor voltak nekem)
Viszont lassan megint elmegyek busszal, mert ki a tökömnek van kedve 15 órát vezetni... már a 6-7 órás Adriát se szeretem, kényelmes lettem. Buszban lehet aludni, nézelődni...
nekem van olyan komám aki fél éves gyerekével indult horvátba nyaralni, mellette + a 2 kisgyerek meg az asszony. nem mindenki olyan nyúl nyál mint amilyen te vagy 😅 Mondjuk én tuti nem csináltam volna ilyet az enyém elmúlt 8 éves kb. szerintem most van értelme(gondolkodós)
Pipi a zseniális "túraszervező".
De mit is vársz te attól aki motorral csak autópályány nyílegyenesen ment egész életében.Egyszer kellett volna elkerülnie egy autóst az se sikerült neki.
Hát végülis nem egy dobozos autóban nyomorgok az úton mint te a gyerekkel és lepukkant munkásszállón baszom a rezet.
Inkább elmegyek motorozni egész nap.
Tudod,azt teszem amit te soha.Ez igaz.
Te buzzancsnak is az alja vagy még azoknak is van párjuk 😅