Nem ismerek egyet sem
Úgy gondolom ezt a politikát egy szippantós kocsihoz lehet hasonlítani
A,népek meg hol az egyik szardarabot hol a másikat halásszák ki
És mindig meglepődnek hogy szar íze van
Baszki
Mutass egy valakit aki szerinted nem lenne ilyen
És ne a kitérő válaszos sablon dumát nyomasd
Abban egyerértünk ami most van nem jó. Az elmúltnyolcév se volt jó
Akkor ki a tuti???
Hihetetlen hogy mik vannak ! Normális esetben az ilyenek elmegyógyintézetben lennének bentlakók ! És mégis látod , a nép pedig megválasztja az ilyeneket ! Mondjuk ez a népet, az istenadta népet is minősíti !
Mondjuk a merítés sem nagy,no meg ha megnézed a többi országot sajnos nincs okunk szégyenkezni!
trump,merkel,makron,junker,stb.
A múltkor volt egy össznépi gyűlés a nagyoknak s míg a fickók tárgyalgattak a világról addig a first ladyknek csináltak programokat!
Közben pedig lőttek róluk csoport képet.
Hát nem ott virított egy "kan" is,ő volt talán a luxemburgi vagy mittudom én melyik ratyinak a "csaja"
A baj nem is feltétlenül az ha nem forgattak elég könyvet. Én sem vagyok egy könyvmoly. Talán a kötelező olvasmányok felét vagy inkább a negyedét ha elolvastam. Azonban az ilyen lényekben (embernek nem mondanám) A fogékonyság is hiányzik. Annak ellenére hogy nem vagyok olvasott simán összerakok értelmes egybefüggő mondatokat, Ő-zés meg makogás nélkül. Mindezt csupán annyiból hogy amikor beszélnek hozzám akkor a másikra figyelek nem pedig magamat nézem a kanál hátán lévő tükröződésben.
Ezek azok az egyedek akik életükben nem olvastak el egy könyvet és nincs szókincsük , ha megkérdik őket akkor megy a makogás mag a mindennapi az előbb hallott szóismétlés !
amikor tűzben égett az arcom (is) , ennél sokkal durvábban nézett ki sosem kéne ilyen , meg ilyen olyan plasztika... minek? szeretem önmagam adni, mind az ezer oldalammal
De ha még férfi szemmel esztétikus lenne. De nem az. Legalábbis szerintem több férfi fordul el egy ilyentől mint hogy "ráfordulna" egy ilyenre. Szánalmas
Remelem jol sikerul belinkelni... Nagyon beteg
Ha en egyszer kapok egy ilyen tanulot az elettol, falnak megyek. A tanuloval egyutt https://m.facebook.com/story.p...
Úgy gondolom ezt a politikát egy szippantós kocsihoz lehet hasonlítani
A,népek meg hol az egyik szardarabot hol a másikat halásszák ki
És mindig meglepődnek hogy szar íze van
Esetleg a füves juhász vagy a Karácsony gergő?
Esetleg a nagy kedvenc Fekete-Győr.
Mutass egy valakit aki szerinted nem lenne ilyen
És ne a kitérő válaszos sablon dumát nyomasd
Abban egyerértünk ami most van nem jó. Az elmúltnyolcév se volt jó
Akkor ki a tuti???
trump,merkel,makron,junker,stb.
A múltkor volt egy össznépi gyűlés a nagyoknak s míg a fickók tárgyalgattak a világról addig a first ladyknek csináltak programokat!
Közben pedig lőttek róluk csoport képet.
Hát nem ott virított egy "kan" is,ő volt talán a luxemburgi vagy mittudom én melyik ratyinak a "csaja"
Ha en egyszer kapok egy ilyen tanulot az elettol, falnak megyek. A tanuloval egyutt
https://m.facebook.com/story.p...