ezek a parasztvakítások az extrákkal a bogyó baromságai nekem a mostani full fapad is náza(kezeit széttáró)
Aki trabanton wartburgon passáton edződött annak minden mostani kocsi ürtechnológia 😂
van egy 5 megapixeles elektromos fényképezőgépem. igaz a blende fedőt néha nekem kell a körmömmel szétnyitni, néha egy kicsit makacskodik, hogy nem fényképez de azért a horgászatos fotóimat lehet vele látni amit felteszek ide 😆
A csúcs gépem a lumix ami 40 ezer volt most 80 az ára ami nekem való volt víz és ütésálló az meg megadta magát így bocsánatot kellett kérnem a régi szamszungtól 😆 az a rohadék lumixnak vlamiért tönkre ment az autófokusza csak homályosfelvételeket tud csinálni úgy, hogy megmarad dísznek mert egyébként meg szép narancssárga 😆
Pedig jobban tennéd, mert a legtöbb belvárosban ilyenkor szezonyban szinte lehetetlen parkolni, azt is drágán.
Mi bejártuk délspanyol egy részét HÉV-vel (vagy nem tudom, mi a besorolása, metró-szerű, de városok közt is megy, felszínen.) Máltán meg buszoztunk mindenhova, olcsó és gyors, meg nem volt kedvem amaz oldalon tökéletlenkedni - azt biztosan elbaxtam volna párx 😃
Aki trabanton wartburgon passáton edződött annak minden mostani kocsi ürtechnológia 😂
A csúcs gépem a lumix ami 40 ezer volt most 80 az ára ami nekem való volt víz és ütésálló az meg megadta magát így bocsánatot kellett kérnem a régi szamszungtól 😆 az a rohadék lumixnak vlamiért tönkre ment az autófokusza csak homályosfelvételeket tud csinálni úgy, hogy megmarad dísznek mert egyébként meg szép narancssárga 😆
Csordás Tibit pedig nagyon csíptem(meghajlós)
ha haverok kint maradnak akkor vagyok csak napközben
2 nap pont elég a csatorna parton
Es pecazaskor amugy is minek barmilyen torlo? Nem vizparton vagy?
:-)
nedves törlőt alkalmazok, avval fürdeni is lehet 😁
de a szappan meg ilyenek amúgy is alap, azt a 2 napos pecához is viszek
igaz pesten se sokat rongáltam a jegykezelőt....
Mi bejártuk délspanyol egy részét HÉV-vel (vagy nem tudom, mi a besorolása, metró-szerű, de városok közt is megy, felszínen.) Máltán meg buszoztunk mindenhova, olcsó és gyors, meg nem volt kedvem amaz oldalon tökéletlenkedni - azt biztosan elbaxtam volna párx 😃
Es kevesebb a gyalogos turi,pacskerban.