nem kiváltani kell hanem épeszű módon gazdálkodni ami van
persze most ismét előjön az hogy menjek a barlangba
de
ami telefon 6 éve fasza volt és tetszett meg minden is ment rajta, az most miért szar? az ember nem változott 6 év alatt amnyit hogy kevés legyen a készülék....
egyedül az változik hogy mindig több erőforrás kell egy adott feladat elvégzésére és ez csak azért van mert ekkor lassú lesz a készülék vagy épp nem is tudja már futtatni és meg kell venni az újat....
pl ha a telefonos cégek 3 évente hoznának ki új típusokat máris fele annyi készülék menne a kukába értelmetlenül
maradna nyersanyag későbbre is
A "kinai" egyik sem fagyott le,soha,a 9se kijelzoje keteves koratol esoben nem mukodott az erinto panel,cserevel orvosoltam,ma is megy,a tobbi is.
Nem is ertem ezt a telefon lefagyas,terero stb dolgot.
Nekem 2 éve a 32-es van nejnek 52 és tök jók nem is nagyon lesz más illetve almás ha lenne ilyen áron. 😁 Kínait biztos nem. A chipgyártásba most úgyis elkezdtek keménykedni, hogy azzal zsarolják a vllágot, hogy a nehéz földfémek kivitelét szigorítják illetve csökkentik tehát megválasztják kinek adnak és kinek nem. Gondolom mindenki lázasan keresi miképp tudnák kiváltani a kínai cuccot.
Jelenleg 3db 13mini, 1db 13, 1db 6s, 1db SE van a családban. Köszönik szépen SZINTE tökéletesek. Az enyém fog visszamenni gariban mert ha átmegyek a határon, kibaszott lassan talál másik hálózatot.
Ezek előtt volt 6-7-8, mindegyik jó volt. Ja a 8-asnak valamiért az nfc nem ment, vagy lehet az se-nek. Ezzel a kettővel bajban vagyok mert ugyanúgy néznek ki.
ájfón
a gyerek szokott venni ilyeneket
ha vesz egy újat akkor a régit mindig odaadja valakinek
kb újszerű mind mett az év 365 napjából legalább 250 napot az asztalon van lenémítva, beszél vele évente 2 órát
a hetest anno megkaptam mert kurvajó a lassított felvétele
az azóta is jó
utána az ájfón 10 az asszonyé lett de az néha megfagyott semmire sem reagált fel kellet hívni utána észheztért, eleinte évente 1-2 alkalommal volt ez majd egyre gyakrabban
most hogy ismét újított a gyerek megkaota a 12 est az asszony az meg olyat csinál hogy beszélsz és megszakad, kértünk új sim kártyát de avval is hiába van full térerő beszélsz pár percet és megszakad 5 hívásból 3x
most ismét a tizessel beszélget az asszony, a 12 meg a kocsiban a gps
nos hát ilyen faszák az ájfónok
másik tizes tulajt is ismerek akinek ugyanúgy lefagy mint asszonynak fagy
szóval én azt szűröm le hogy ezek ugyanolyan kínai szarok lettek mint a többi
az ájfón5 kb az utolsó jó telefonjuk olyan is van abban már 3 akku is kihalt de még mindig működik
bár a hetesre nem tudok sok rosszat mondani max annyit hogy elég jól eszi az akkut aztán a szervízben se tudták az okát csak annyit hogy túl sok áramot vesz fel mert ott lett akku cserélve és tesztelték
na mire hazaértem a fiam azzal várt, hogy szedjük ki a cserebogár gyűjteményt ami minden évben összegyűlik és minden évben kiszedünk a kéményajtónál(kezeit széttáró)
Ez lett az idei termés(meghajlós) Dobáljuk ki ezt a drága sok fehérjét évről-évre(gondolkodós)
Nem lehet ezt valahogy pénzé tenni? Ilyen cserebogár felvásárló vagy ilyesmi nincs?
persze most ismét előjön az hogy menjek a barlangba
de
ami telefon 6 éve fasza volt és tetszett meg minden is ment rajta, az most miért szar? az ember nem változott 6 év alatt amnyit hogy kevés legyen a készülék....
egyedül az változik hogy mindig több erőforrás kell egy adott feladat elvégzésére és ez csak azért van mert ekkor lassú lesz a készülék vagy épp nem is tudja már futtatni és meg kell venni az újat....
pl ha a telefonos cégek 3 évente hoznának ki új típusokat máris fele annyi készülék menne a kukába értelmetlenül
maradna nyersanyag későbbre is