Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajat. Az nem ejjeli edeny, csak Parome es takaritotta, majd otthagyta a vodrot
Saját garázs, vagy bértároló? A kis Hondának miért kell az "éjjeli edény"?
Csendélet...
Helyes ! Agyonkeresed magadat ! Legalább találsz is??! Itt most esik ! 9:30-kor itt sütött, és elmentem Zeegre, vissza is értem szerencsésen bár nagyon lógott a lába az esőnek ! Most meg franciául : dö la víííz !
Felhős napos ès dolgozok most is.
Végre csinálsz valami hasznosat is , nem csak lopod a napot és istentelenkedel ! Milyen idő van Győrben ??!
Na meglett a hètvègi poGram defektes a klumpás, azt ha már kikerül a hátsókerèk csinálok egy 0-ás revízíót is.
Èn mindig vèdekezek! Drágám be ne engedd a gechit! Tartom a lábammal az ajtót!
A biztonsági öv életet menthet! Ne feledjétek!
Az nem motor - az robogó...
Azért van aki motorkazik.
Kinn van mindkét főtengely,az összes vacak kiszedte,naggyabol elmosva,vasárnapig pihen a cucc a fagyasztóba,majd jó sokat anyazva beleherkelem.
Ha épp vizsgáztatnékom lenne akkor priviben keresnélek meg, mondjuk az elmúlt 2 hónapban 3 volt és még lesz idén kettő no meg talán a gki-t is megcsinálom idén vagy a fene tudja...
Semmi, csak ma épp átmentem Aszódon és láttam ott egy mosót meg miegymást...., de akkor nem az hanem a másik.
Mert?
Nem. Aszodon az AVIA benzinkut es a mogotte levo terulet.
A MOL kútnál van a telephelyetek?
Már megint remeg a kezed.
Ami nem pina az sörnyitó
Kb ennyit kell tudni
Ami nem pina az sörnyitó
Kb ennyit kell tudni
így legyen, ámen, meg sok sör!!! de ha nem így lesz ... jájj neked!!!
Felül feszítő visszateker,bowden kiakaszt,alul rögzítő anya lelazít,bowden kiakaszt,új melette feldug ,beakaszt,régi kihúz,eldob,új alul beakaszt,feszítők beállít,holtjáték legyen,ennyi
A többirő is beszélhetünk
ja hnap zümi szerelem is, remélem nem kell szétszednem a kuplung bowden cseréhez, nagyon remélem... mert ha igen, lesz...pom magam
*irigy irigy irigy*
Ide meg ket labon is elmennek egyet kirandulni