Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hoooool vaaaan Mooonniiiikaaaaa?????
Téli felkészülés. Fatároló foltozás. Favágás. Fűnyírás. Már most unom.
Ez ismerős!
zár nekem is kell új, mivel a kulcsa elveszett egy motorozás alkalmával, majd veszek sisakkal együtt, vmi thermo cucc nekem is, ja vagy vmi télre... lesz mit vásárolni megint. mindig van... én holnap szerelem amegkezdett dl-t, vasárnap lehet megyke a pi---ba motorozni kicsit vmerre , meg írnom kell cikkeket is ide -oda
Megtelt a zsák?
Kérem ne zavarjanak! Táblát ne felejtsd el kirakni
Amúgy munkahelyi továbbképzés lesz a jövőhéten. Arra fogok készülni hétvégén...be kell szereznem egy motorponyvát, keréktárcsa zárat, meg egy thermo cuccot, szóval élvezni fogom a tanfolyamot a Bakonyban
ahaaaammm izgalmasan hangzik
Szerintem porszívózni fogok
mi a hétvégi program, srácok?
Az tudott kerítést is festeni
A maszek futóm avval fújtam át és egész jó lett
Raketta köll!
Ajjjj
Nem szabad fújatni ésévente csere
Sajna mindegy hogy 10x vagy 1000x volt használva
Évente akkor is ki kell dobni
Miénk úgy szív hogy alig lehet letépni a futószőnyegről
Ajjjj
Nem szabad fújatni ésévente csere
Sajna mindegy hogy 10x vagy 1000x volt használva
Évente akkor is ki kell dobni
Miénk úgy szív hogy alig lehet letépni a futószőnyegről
Sajnos ez nem kívánság-műsor !!
Ne is legyen, elég volt a múltkori vihar is. Tegnap végeztek a tető helyreállításával a mesterek.
Itt esett 3x5 percet
Nem értem mi van, de a nagy felhajtásból nem lett semmi , csak bazi sok felhő az égen !
ja mondjuk porzsákot ne olyat vegyél amit ajánlanak hozzá, van jóval olcsóbb is utángyártottban, mert szabványos.
http://www.mediamarkt.hu/hu/pr...
Nekem ez van, de ebből a szériából bármelyik jó, csak a tartozékokban térnek el, illetve ennél a tartozékok is külön csendesítésre mennek rá. Nálam ez szempont volt, és tényleg alig van hangja a szívóhatás meg olyan erős, hogy a vizslámat is felemeli, ha nem vigyázok teljes teljesítményen nem is nagyon szoktuk használni szőnyegen.
Az eladó lebeszélt a porzsák nélküliről és igaza volt. Lehet hogy drága ez az Electrolux, de többi nagy márkával összehasonlítva azok több pénzért is alig érnek a nyomába műszaki megoldásokban és paraméterekben is.
Ez olyan. A belső szivacsszűrőt rendszeresen mossuk, a hátsó papírt meg ki szoktam fújni néha kompresszorral. Amúgy nincs 2 éves sem még.
De új korában is gyengébben szívott, mint az előző, vászon porzsákos Daewoo, csak az meg megmurdelt 10 év alatt.
Olyat vegyél aminek hátul papír szűrője van az kiszed szinte minden port
Szóval a centrifuga, alatta a szivacs és hátul a papír
Anyáméknak hátul is szivacs van ott érezni porszagot nekünk papír és semmit
Igaz az a kis fosom papír szar legalább 1000ft de elég évente cserélni
Mellik az a porszívó? Nejem nyaggat, mert a mostani Electrolux-ot nem szereti. Csöndes, de nem is szív rendesen...
http://www.mediamarkt.hu/hu/pr...
Na ezaz. Ami nem kínai az úgy is hamisítvány