Bútorlapot szoktunk tenni hátfalpanelnak, akrillal. Egyszerűbb gyorsabb mint a burkolás és ugyanolyan jó. Főzőlapnál üveg, festett üveg.
Én egy csapatot ismerek, utánuk javítunk elég sokat, nem ajánlom őket 🤔
Előzményekben olvasható, hogy adott egy Ducati Multistrada 1200.
2016 -os, már a ráncfelvarrott hibamentes példány.
30.000 km-s szervizre lett kérve ajánlat.
A szerviz ezt tartalmazza: vezérműszíjak cseréje, gyertyák (4 db), levegőszűrő, olajszűrő, motorolaj, desmo ell, illetve ha kell állítás.
Szerviz árkülönbségek:
Full Gas:
Telefonon közölték, hogy a 30.000 km-s szerviz 400.000 - 500.000 Ft között lesz.
Motorrad:
Írásban kért ugyanerre a munka ajánlatra 1 órán belül teljes részletességgel válaszoltak:
Mindennel együtt 310.000 Ft.
Jah,es van egy fasza mintakollekciom felrakni.
Kene valami pest kozeli fuggetlen beszerelo ceget talalnon aki ezeket a vevonel megoldja a vevo koltsegere. 🤔
Meg kell egy valami csempe vagy famintas pvc az also-felso koze.
én kéz magasságból ejtettem le, megrepedt a teteje... de csak bepókhálósodott, nem feszegettem, milyen mélyen. Inkább nyomtam alá kis pillanatragasztót. 85-ben csóróság volt, na... 😀 akkor ezért fel sem merült volna senkiben új sisak vétele 😁
Most már akkora jóléti buziság van, hogy már olyasmit is olvastam, hogy 2 évente kéne cserélni a bukót, mert a héj meggyengül az UV-tól - és ezek ugye több100 ezres cuccok 😅
ui: ott van a profilképemen a bukó 😁
Én írtam, az enyém fél éves, sokkal puhább nár. A Nolanom is így járt. Mondjuk még mindig jobb mint egy 1200grammos szar amiben napszemüveg sincs 🤷🏼♂️😂
Akkoriban király volt. Megnéztem a sisakjaimat, az utóbbi 12 évben használt shoei 1500 (sajnos a bélés összeesett és 60 rugót mondtak a javításra így már annyi neki) és az aldis felhajtható napszeműs 1550.
kiskőrösi bukó atom cucc volt
üvegszálas héj, szinte elpusztíthatatlan
én sz enyémet egy 25 kilós kakapáccsal alig tudtam szétverni
első ütéskor úgy pattant vissza mintha gumira ütöttem volna másodikra kicsit meglágyult az üvegszövet
3 csapás kellett kb ugyanoda mire beszakadt
az a héjszerkezet sokkal többet bírt mint a mostani öntött műanyagok
ha a plexit meg tudták volna csinálni rendesen nem lett volna az rossz bukó
Most már én is megnézem a sisakomat, eddig egyiknél sem érdekelt talán az első kiskőrösinél 81'-ben azon legfeljebb kg pontosságig lehetett feltüntetve. 😄
Vagy valami fasza modern faminta.