Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem égett,csak szakadt.Könyöktől csuklóig.
Jó sok kacsaszalag egyben tartotta utána.
A tisztán látás kedvéért:
Nyáron 40 fokban aláöltöz+ bőrcucc?
Ha igen van baj.... ezer fokban ennyi ruha
Aztán az aláöltöző nem engedi át az izzasságot? Mert ha igen a bőr cucc is ázik belülről
Brrrr
Hát én nem lennék a műveleti terület közelében egy egész napos nyári motorozás után, fürdés előtt
Lehet így is volt
bőrt nem mosunk, pláne nem mosógépben, corduráról volt szó... és nekem nem mozdul el meg nem szakad.... egyébként nem egy minőségi cucc... biztos láttátok... majd lesz új, arra kényesebb leszek
Le kéne fogyni Mondjuk eséskor előnyös lehet a nagy zsírréteg.
Ez meg mi a halál?

Amúgy a gopro kétoldalas ragacsai iszonyat jól rátapadnak.Csak ide kell egy sík felület.
Te csak azt hiszed, hogy nem ég bele Amelyik nem szakad cafatokra az felhevül és nyomot hagy
Na ezen most erősen gondolkodom. Mire is akarod felpattintani ?
csak az első pár alkalom fáj , utána már... sima ügy :D
nekem tükörszáron szokott lenni, de most gondolkozom más helyzeten... még nem tettem fel... nem könnyű! nem beszélve arról, hogy a felvétel is jó legyen...
Nem ertem. Ott irtam hogy a motoros ruham nem mosom folyton. Nekem az a protektoros kabatot es nadragot jelenti. Ettol fuggetlenul amit alaveszek, azt takaritom.
Nem ég bele,csak szimplán cafatokra szakad.
De a jó hír hogy a protektor simán megússza mert lazán elfordul.
Viszont olcsó javítani,és ez ment rám.A bőrben van egy pöttyenet lélegzetvételi gondom.
En epillalok is odalenn. De senkinek nem vagyok hajlando szettenni a labam, hogy gyantazzon. Ebben prud vagyok :D max majd labat gyantaztatok majd, ha kenyelmetlen lesz, de punci tabu masok elott
Mi a faszom volt 2-3 ora? Neandervolgyi volt vagy mi?
olvasd el az utolsó 3 hozzászólásod és döntsd el miről beszélsz...
Kérlek,csinálj még egy lotus-os reklámgalériát,mert az eddigi négyet nem biztos,hogy látta mindenki.
Apropó, hogy a fenébe lehet fix kamerát kulturáltan elhelyezni egy burkolt motoron?
A hátsót még csak csak be tudom suvasztani a rendszámtartó fölé, de elöl egyszerűen nincs rögzítési pont, szétfúrni meg nem akarom az új motort.
Ezt a rendszert vettem. A kamerák pár centis alukockák, de pont olyan nagyok, hogy ahova elképzeltem oda nem tudom berakni úgy, hogy ne takarjon ki valami a látómezőből.
https://www.innovv.com/product...
hacsak nem allergiás rá
Majd beleég az oldaladba a cordurád, mint egyik haveromnak
Gyantáztass
Az első nagyon fog fájni, a másidik is
És utána az összes többi is
Állítólag kemény vagy az átlagtól nagyobb fájdalom küszöbbel, szóval hajrá
Ha a plázacicáj kibírják akkor mindenki
Volt egy modell ismerősöm régen az azt mondta fotózás előtt full gyanta volt
Haj szemöldök maradt többi lement
Ilyen 2-3 órás gyantázások voltak nála
én most városban cordura, egyéb meg bőr, télen használok csak aláöltözőt, maszkot mindig és mindenkor , nekem a bőr bizonságérzetet ad, és bizonyított is, kibaszott jó
Alaoltozot hordok. Van tobb is, de ha tobb hetre megyunk, akkor este meg ki is mosom.
Van borruham is, de nagy turakra (3-5000 km-esre gondolok) a cordura bizonyult szamomra jobbnak.
De kinek a pap, kinek a paplan...
te is így érzed. Teljesen sarokba vagyunk szorítva már
nem lesz baja tőle (nekem) , öblítőt viszont tilos!!! Az tönkretsz minden motoros cuccot, mosószert is csak kicsit, max 40 fok, én protektorokkal együtt bebasztam este a cordurát is, cickafarkam tegye be meg ki állandóan
A cordura nem említhető a motoros ruha kategóriába. A motoros ruházata bőrből van. Pont.
Attól még nedves ruhával le lehet róla szedni a bogarakat. Izzadni meg aláöltözőbe kell.