Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nehéz kimondani, de ha nem értetted a Győzőkéhez való vonatkoztatást, elég vicces vagy. 🤣
Latom kenyes a kerdes es nem akarsz valaszolni.
Pedig egyszeru.Teny.
Van velemenyed mert rogton igyekeztel gyozizni es grofozni.
Vicces vagy. 😆
Látom nem érted. Hagyjuk!
Kerdeztem valamit.
Felelsz ra vagy nem?

Ja es a dizel 551. 😆
Láttad amit bemásoltam? Nem arról írtam, hogy komcsi volt, vagy nem, hanem arról, hogy szívesebben néztem a műsorait a tv-bem mint ezeknek a műcelebeknek.
Érted már?
Tovabbra is varom a velemenyed,vago komcsi volt vagy nem?
Ezt meg mindig elkumantottad. 😆
""Vagy van kettosmerce? ""

? = !

""Vagy van kettosmerce! ""
Te foniztel b+. 😆
F.Jani
Inkább, mint Győzike, KisGrofó, Lakatos Mark..... De rád bízom!

Ebben hol volt a politika?
Faszt,te siman nekialltal politizalni.
Mondom hatulrol csinalod nem nyiltan.
Es ne kummants.
Komcsi volt vagy nem?
Tenymegallapitas vagy nem?
Brezsnyev is halott.
Rola se szabad azt mondani hogy buzi komcsi?
Vagy van kettosmerce?
Neee terelj!!!! A televíziózásra írtam. Hol vannak ezek a retkek Vágóhoz????
Így van vagy nem???? Ugye ????
Az, hogy Vágó milyen buzi vagy nem buzi volt, vagy komcsi, azt sehol nem említettem. Csak a televíziós munkásságát állítottam szembe mai birka, buta.... Celebek titulált senkikhez. Ennyi.
Neeeeeeem,nem te kezdtel grofozni,te csak leirtad.
Hajlitsd a teret.
Mi volt szerinted vilageleteben?
Klasszikus kersszteny konzervati liberalis? 😆
Nem én kezdtem Grofózni és Győzikézni. Én csak Vágó televíziós munkásságával állitottam őket szembe. De te rögtön komcsizol. Fordítva ülsz a lovon ismét. 🤣
Figyi,nincs sz utobbi 3 evre viszamemoleg egy posztod se ahol föni,grofo,lezerjani,kover vagy csak a regnalo hatalom ne lenne beleszove.
Legalabb lenne mutatoba egy motorrol,betonozasrol,flexrol,parksiderol vagy egy nyomorult gyalogturarol posztod.
Vago halal nem politika volt hanem annyit mondtam komcsi volt,meg buzi.Ez siman igaz.teny,nem politika
Te kezdttel rogton grofozni meg gyozizni.
Nincs gond a fotelforradalmarsaggal,az orszag jo fele ilyen.
Bar kb olyan felesleges lenne commingoutolnod mint vispertonnak,de meg mindig aszondod aaaaaa utalod a politikat,utana lokod a panelpropot. 😆
Ne tedd,vagy okosabban.
Esetleg katakteresebben mint raks.
Ot birom mert kitarto es nyilt.
Bar cinkelem mert hulyesegekbe ragad. 😆
Vágó halálából rögtön politikára váltottál. Kiből csöpög a politika? 🤣
A korantnal jobb.
Az a legdrágább a felsoroltak közül, de mi számít drágának, az ha megeszi az enyészet, vagy ez, ha sikerül megóvni vele jó pár évre?
Kösz az infót!
Szép feladat , nem erőltetett a nevetés ! Két gémet befűztem , ott bent meg rátettünk 30m csövet , huszonvalamennyi köböt toltam be , szerencsémre jó volt a beton , dugulás nélkül megúsztam a mütétet , ezt is kipipáltuk ! Nem mondták hogy adnak egy ingyenes belépőt a borászatba ! 🙃 De nem baj , itt a hétvége , holnap motorozunk ! 🤗
Sosemondtam hogy egyet kell erteni.
Wr625 jo,a lomra ellocsoltunk vagy 10 flakont,tart,alaposan at kell menni drottal.Draga.
A varratkitol viszont nem birja,ahol megreped ott jon a rozsda.
Hát síkköszörülni biztos nem lehet... egyrészt forgástest, másrészt lehet, nem egyenlő vastag a közepénél. Esztergába fogva, és szupport köszörű, az lenne jó.
meg a máv meg a többi állami cég
anno ha új párt lett hatalmon a máv vezérkara ment a levesbe
több főnököm volt mint amennyi alternatív muffot meg tudtam húzni a zöld pardonos bulikban
Ertelmezd a mondandomat.Csöpög beloled a politika,jobbara csak ezert jossz,bar burkoltan,de a maszkirovka mukodese atlatszik.
Régen volt egy német cucc amit ki se kellett önteni a flakonból mert olyan volt a kialakítása, ami a levegőpisztollyal kompatibilis volt.
Már nem emlékszem a nevére, de az volt olyan rücsis, persze több mint 30 éves a történet, de egyedül az állította meg a Dáciám önmegsemmisítő törekvéseit, előtte évente kellett lakatolni.
Miert kapaszkodik minden part, hogy az onkormanyzatokat megszerezze? Biztosan nem azert, hogy a valasztopolgarok kedveben jarjon.
A BKV (meg annak az elődje a komcsi érában) mindig is kifizetőhely volt....