Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

*egyáltalán
Bejött, mert tévéműsort kapott - úgy, hogy egyáltanán nem képernyőre való ember.
Azt a torott rusnya zold izét?Ami mar beolvasztasra kerult mint ipari karosanyag? 😆
berkinek nem jött be(gondolkodós)
pont úgy mint a ktm vagy a triumf 😅
Csak el ne kezdjétek az én motoromat szidni arra harapok(szemeit körbeforgató)
Márkaszerviz mit mond?
Ők ajánlották az adott alkatrészeket?
Az ördög a részletekben rejlik.
Nemtudom,nekem rögtön megakadt a szemem a plussz egy betün.
Tisztelt Aladár!

Nem választom én egyik oldalt sem,még ha úgy látod is.
A jogsim tavaly nyáron lett meg,eddig a fészen egerésztem.Édesapám javallotta ezt a fórumot,ezer éve tag,de tizen éve nem aktív.Hát ezért csak 3 hónapos a profilom.
A profilképek valóban a netről valók,szintén édesapám tanácsára.A motorom egyébként ugyan olyan és a szüleimtől kaptam diplomaosztó után,de még a jogsi előtt két héttel.
Senkit nem próbálok manipulálni,nem az a fajta vagyok,s ha valakit hülyének tartok,azt közlöm vele.
Viszont továbbra is ahhoz fogom tartani magam,hogy az ide felkerülő témákba belevau.

Üdvözlettel:Feri
Valszeg az alátét a gond,főleg hogy a 2020-as már más cikkszámú.Lehet az anyagminőségen változtattak.Bár nem biztos.
És mire megjön és készlesz, beismered amit mondok. Nem az miatt moroga kuplung.
Huhh,Én egy minimálisan hallható kuplung morgás miatt kb 28e forintnyi alkatrészt rendeltem.Ebből szemmel látható,körömmel érezhető bemaródás egy kb 5 centi átmérőjű fakötésű alátéten van 3500 forintnyi összeg,de ha már ott van az ember és morog lecseréli a nyomócsapágyat és a tűgörgő kosarat mint kapcsolódó alkatrészt.
Cöcöcö..........nem!
25+ éves yamahába kellett hátsófék felújító készlet
volt kb 3 ezer csak azt mondta ember össze kell várni a cuccot mert több a posta mint az alkatrész
ktm üzemórás endúró volt ahhoz mindig kell valami
a honda se különb felhasználású volt bár az nem üzemórás csak 1000 km olajcserés...
utcán buziskodva a yamaha körbekerülte volna a földet 3x, abba még nagyon fékbetét se kellett volna mert a motorfék elég határozott volt
Csak az a nem mindegy hogy menyit mentél vele a 8év alatt. Ha nem használom, el sem romlik.
Irigylem a gyári alkatrész beszerzős tapasztalataitokat 😁
A mindig elromló BMW-be eddig 3x vettem cuccot 8 év alatt:
1) főtengó jeladó Kínából (4 eFt)
2) pár csapágy a helyi csapágyboltból (Koyo)
3) univerzális fém fékcső Ravennában egy alkatrész boltból (túra közepén)
...meg fékbetét a helyi Bárdiból, meg gumma, akksi, de ezek ugye fogyók...
ktm meg a honda teljesen fasza
a yamaha se rossz csak kicsit lassú, de segítőkészek
Ktm-kereskedés van vagy 40.
Nincs ráutalva az ember egyre,így nincs monopolhelyzet.
Próbálnak az ember kedvében járni.Talán.
Vagy csak jó embereket vesz fel a tulaj.
Ktm-nél ez hibátlanul működik 🤷🏼‍♂️
A motorik konkretan szuperjok.
A magyar kereskedői mocsár nem biztos hogy ugy mukodik ahogy a cmvasarlo elvarna.
Es meg diplomatikus vagyok.
Nem varom a malajkurvak kenyezteteset ha beteszem a labam,de azert egy hozzavetoleges datumot es hogy azt mondjuk egy het intervallumnal belojek mikor jon meg egy megrendelt alkatresz azt igen.
Tehat a konmunikacioval vannak gondok.
Szerintem mindenhol.
Ako most jo vsgy nem a triumf?
TriumphBudapest.
Nos,asszem az uj kereskedest leirhatom alkatresz ugyileg.
Marcius 28. an rendeltem alkatreszeket,nem nagy cucc,egy bagy alatet,egy tugorgokosar,kinyomocsapagy,index.Kuplunghoz.
Email.Ok berakja a most rendelt csomagba es jon.
No tegnap rakerdeztem hogy ertem,atkoltoztek macera van,de hol tart a dolog,eloszor csak emailen.Nem valaszoltak.
Ertem,koltozes,sok a munka.
Estefele 4 utan hivom oket,mindja visszahiv,fel ora mulva,ma 14:30 kor hivom.
Ja,persze kinyom foglaltra.
Ugy hogy nekem az elozo kereskedessel egy deka bajom nem volt azon kivul hogy baromi feszesre huztak mindig a lancot.
Szoval marad ezutan a kulfoldi webaruhaz,es ebay.
Pedig sanszos!
Ja, kamu, a vak is látttya 😁 nemtom, melyik hülyének ér ez ennyit...
A 8.ember hívta hogy megy szervizelni… pedig már évekre előre tele van munkával 😂😂
Szerintem tényleg Szandi nyomul vagy nyolc tíz nickkel 😄