Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszarás.....ininek igaza lesz, marketing szaga van a dolognak 😅
A BNV a kiráj! 😁
Az lesz hogy lekanyarítok egy rezcsövet és belebaszom huzalkötegelővel. 🤣
8-as.
Hajtogass egyet 😆
De! Szar!
Legyen inkabb lom hodda.
Azt a kis legbeomlo bizbaszt nem talalom.hondatol nem akarok,nincs valakinek elfekvoben?
Kedves Fedor!

Nem ismerjuk egymast igy nem tudom megitelni sem a reszveteled, sem azt, hogy miert es melyik oldalt valasztod ebben a konfliktusban.

Ugyanakkor 3 honapos regisztracioval, netes fotokkal dekoralt profillal felmerul bennem a kerdes, hogy vajon te egy valos felhasznalo vagy-e es ha nem, kinek az alteregoja lehetsz?

Nem kivanok ebben a cicaharcban reszt venni, Kawa70 meglatasat osztom es kimaradok belole - ugyanakkor sajnos allergias vagyok arra, ha hulyenek neznek es manipulalni probalnak akarmilyen modszerrel.

Tisztelettel,
Aladár
Értem én, de te csak akkor jelensz meg itt amikor pinkit kell bevédeni. Én egyiknek se irtam legyen uriember vagy úrihölgy, azt viszont igen hogy nem idevaló a magánügyük. Az viszont nekem se tűnt fel hogy a problémás nick nem ugyanazon személyé mint akire mindenki gondolt 🙂
Akkor az itt jelenlévőktől eltérően én nem vagyok úriember.
Ami ide kikerül,az nyilvános téma,és az ugat bele,aki akar,köztük én is.
Ez pedig az én dolgom,és most olvasd ide,amit nekem írtál.
Úriember nem szól bele más dolgába.......
OK!
Kezdjük a vitát!
NEM SZAR!
Hoppá OldBoy.
Megkaptad a lehetőséget,a félelegáns kihátrálásra.
Már ha van hozzá kedved.
Szerintem legyen,mert vérciki ez mindkét oldalnak!
Legyél Úriember.
pedig olyan fasza kis topik volt az elején, aztán elkúrta
Hát ha a saját topicjába a kutya se nézbe azon a pár ötvenplusszoson 😄
Ktm szarabb
ez a negatív reklám sok embernek bejött ám, győzike pákó berki meg ilyenek
ez is egy stílus
nem nézek szinte semmi tévét, nem olvasok híreket de akkor se tudom ezeket elkerülni teljesen
akibmeg nagyobb média fogyasztó az meg egész nap ezekkel sorvassza az agyát
Unalmas már nagyon, irritáló ez a lány.
Inkább szidjuk a másik motorját. A ducati egy rakás szar!
Nekem.a hároméves a gyanus, bár fel se tünt tegnap az egy betű.
Sanyiqa mielőtt kiregelt innen átváltozott Old Soldierre aztán törlődött. Az uj meg ugyanaz csak egybe irva.
Amugy meg tökmindegy......
Csak nekem fura hogy van itt 10napos nick aki elvileg a régi de a régin érdekes dolgokat írogatnak...nekem még az is megfordult a fejemben hogy mind a kettő a pinkedlinek a nickje és így próbál feltűnőbb lenni a kis elmebeteg.
Mielőtt még 6-an vádolni mernek kérdés nélkül, hogy én írogatok más nevében, erősen jelzem, hogy nem voltam semmilyen más userrel a hetekben, napokban, és nem írtam semmit, csak a saját nevemben. Nem érdekel a hülyeség. Van dolgom...
A sportszerűségről nem nyilatkozok.
Be kell vallani,jó ötlet tőlük,bár számodra kissé zríí.
Ez a nő tényleg egy sunyi szarkeverő......
Srácok van egy kis baj.
Az nem az én nickem.

Azt nem én írtam.
🤣