Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megfenyegetett a kishölgy te meg befostál? 😂
El van nezve.
Srácok,
Tegnap be voltam rúgva és gondolom feltűnt, hogy írtam faszságokat bőven.
Elnézést akarok kérni mindenkitől, hogy bunkó voltam. Főleg Szandrától.
Elég sok hülyeséget összehordtam. Nézzétek el nekem.
Mondhatod,sima védőgázossal is csak taknyolok meg lukat égetek mindenbe IS. 😂
Vonattal nem mentem.
A Dynával akkor az igazi menni, amikor már kicsit ki vannak nyúlva a motortartó bakok. Onnantól extrém sport! :)
A videó elején amikor kerámiázik a srác, az eleve rossz. Persze tudom szinte mindenki így csinálja, minket nyakoncsaptak ha letámasztottuk a kerámiát mert a beolvadas kevésbé mély, derékszöghöz közeli állásban lenne tökéletes a beolvadás viszont így szebb.
Mondjuk én kerámiázva sem tudok szépen hegeszteni 😂 lehet pár méter varrat után menne de a fene aki akarja szívni azt a kurva gázt.

Mentem ilyen HD dynaval… nem olyan szar de azért nem is jó.
Kotorban pár éve magyar HD-sokkal találkoztunk, beszélgettünk ki merre hogyan, kérdezték milyen a kilátás fentről, mondom hogy csodaszép, fel kel menni. At mondja az ember, hát azt kihagyjuk mert nem tudunk felmenni. Mondom mi a fasz, miért ne tudnának. Mert a csopperjaikkal nem tudnak visszafordulni olyan kis ívben ahogy az út kanyarog. Nagyon elkapott a röhögés, nekik nem tetszett de látszott rajtuk hogy helyemben ők is nevetnének 😂😂😂
a hegesztési varrat olyan mint a pina
ha kicsit tarajos még tarthat jól ....
Blődi a befogott keresztcsőre ráhegesztett kormánycső hegesztését kifogásolta.
Mondjuk ő carbonbol átmenet nélkül tudta volna megcsinálni.
Vasbú látható a varrat,ha rendesen eldolgozzák vagy szép a arrat nem lenne gond.
Nekem aszondták az a szép ha olyan mintha pénzérméket raknának sorba.

http://youtu.be/-7SD-981uAI
Jó, nem egyről beszélünk. Te a Quagmire-nek írtál vissza a laposvasas kommenttel. Azt hittem az ő képén látható krómost magaskormányra mondod, hogy laposvasra van taknyolva. Én arra a krómládára mondtam, hogy Cholo és azon van a lapos befogó.

Te pedig a videós muki hegesztett kormányára utaltál. Igen ott egy keresztbe befogott csődarabra hegesztett kormányszarvak vannak. Így már értelek. Igazad van, nem valami szuper munka.
Ha gond ha nem,az egy igénytelen munka.
Én, tényleg nem ott vagyunk így akkor nem lehet gond számukra és számodra a véleményed. 👍️
Te,nem amerikába vagyunk........engedd el a sztereotípiát.
Lehet ezt stílusnak is felfogni mint a rat, mindenesetre ha látsz egy ilyen csapatot menj oda hozzájuk és fejtsd ki a véleményed bátran. 🤟 🦾
Itt több a beteg! 😁
az teljesen mind1 csak ne itt 😅
Nagyon gáz......
Pedig ha látnád mennyi hasonszőrű megoldást alkalmaznak a klubos gépeken 🙂
Nem,nem az a gond hogy mekkora,hanem a megmunkálás.A videón keresztül is látszik a hegesztés megmunkálása,milyen lehet élőbe.Egy igénytelen szar.
Ez a latino vonulat, a Cholo stílusú "motorépítés". Bár inkább csak motordíszítésnek mondanám.
Sokban emlékeztet a japán Bosozoku-ra: mindenből a leghosszabb, legnagyobb, legröhejesebb.
Az a lényeg ami ebbe van befogatva....meg a felső része is csodás.
Túl autonóm fazonnak tűnsz ehhez, valszeg így jártál jobban. :)
Annak tűnik, de sanszosan csak a befogó téveszt meg. Nem klasszik bilincses műsor hanem a két felső befogó egy komplett összefüggő "híd".
Tudom,csak mondtam.
Kimaradt az MC eletmod fullban.
Meg a citadella osszeroffenes is talan 2x volt.Azis csak tarsadalmi elet miatt.
De most akkor kinek kell drukkolni?
hát teccik vagy sem az románia...