Le vagyok kötelezve, MOST azt mondom, hogy mindenképpen, de mivel éppen most beszéltem a lányommal, hogy egyrészt a jövő héten fel kell költöznöm pár napra a fővárosba segíteni a kiscsákó miatt, utána meg hazajönne, mert a férje elmegy pár napra - főállású sportoló - ezért azt tudom, mondani, hogy ha csak rajtam múlik, akkor mindenképpen ott leszek.
Szóval öt perce tudom, hogy ezen a nyáron semmit nem tervezhetek jóelőre, igaz, ettől kedvesebb teher sohase nyomja a vállam.
És még egyszer: a lekötelezetted vagyok a hozzáállásod miatt.
Igen,te vagy az élő példája ennek:"Igen.Pont én.Én nem szoktam azt feltételezni itt a másikról hogy hazudna,vagy kétségbe vonni valamit csak mert nem beszél róla,ez óvoda szint."
Látod,erről beszélek.Igen,nekem van.És ezt ki is tudom mondani.Nem az a lényeg hogy bizonyítod vagy sem,pont erről beszélek.Ha azt mondod van,elfogadom.Miért kételkednék,mert nem raksz fel róluk képet?Ha valaki nem rak fel a motorjáról képet,nem vonom kétségbe hogy van-e neki,és még sorolhatnám.
Nálam is 22 m2-n van csak, bútor csak egy kanapé meg egy könyves polc... lányom paneljében nagyobb a szoba. Viszont ott nem lehet megküldeni, pedig pont az a lényege.
Az biztos, hogy ilyen nem való panellakásokba.
Arra már rájöttem, hogy aki ad ilyenre, az először ezt tegye be a szobába, utána vegyen hozzá bútorokat, mert utólag ilyent elhelyezni már nem lehet úgy, hogy megszolgálja az árát.
Űrtechnika egyébként - még a kínaiak se tudták lemásolni 😄 na nem azért, mert szabadalom védi, hanem mert eddig senki sem tudta megoldani, hogy a fémgőzölt műanyag fólia ívben egyenletesen feszüljön.
Miért,van?Nehéz dolog,mi?Hazudni nem akarsz viszont az is gáz lenne ha igazat kéne adni nekem.Így csak a terelés marad hogy egyik se történjen meg.De nincs is jelentősége.Valami rémlik mintha te magad leírtad volna hogy nincs gyerek de asszony van.
Talald ki?
Az amit leirtal bullshit,te se tartod be,ez biztos,a tobbi vagy igen vagy nem,de te mondtad nem en.
"Ja mert hogy ha valamiről nem beszélek akkor az nincs is?,"
Köcc.
Mert usák, ott eleve nagyobb terek vannak, kell egy kis hangerő. Nem pontszerű, mert nem körsugárzó, hanem dipól (magyarul ugyanannyit szól hátra, mint előre) Egyébként ez a technika nem sokat fejlődött, 20 éve is ilyen volt. Az enyém is 8 éves 😃
Szóval öt perce tudom, hogy ezen a nyáron semmit nem tervezhetek jóelőre, igaz, ettől kedvesebb teher sohase nyomja a vállam.
És még egyszer: a lekötelezetted vagyok a hozzáállásod miatt.