Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Törd a buksidat.
Olyat legutoljara a startrekben lattam. 😆
Aha,miben is?
Annál minden jobb.
Pont te tetted,ezert vicces. 😆
Gratula. Egyszer régen hallottam egy elektrosztatikust, nekem az jött le, hogy kis hangerőnél kevés volt a dinamika, de azóta eltelt vagy 10-12 év, azóta sokat fejlődhetett a technika.
Amikor viszont olyan indokolt lett a hangerő, már megjelent ami hiányzott, és eléggé térbeli volt, nem lehetett érzékelni az a pontszerű forrást.
Drakula! Biztos jobb azért mint a sal. 😁
Hasonló, csak nagyobb. Az ESL a belépő modell. Úgy kb. 20 éve akarok egy ilyet, most sikerült.
Ja a bmw-s meg köcsög. 🤣
Már a múltkor ki lett tárgyalva, hogy a trijumf melltartó! 😁
Persze, az a kerítés. 😆
Bogyóról jutott eszembe, itt az új hangfalam, láttatok már ilyet? Átlátszó fém 😀
Igen.Pont én.Én nem szoktam azt feltételezni itt a másikról hogy hazudna,vagy kétségbe vonni valamit csak mert nem beszél róla,ez óvoda szint.
Az is bogyon mult. 😆
Mar a motor.
He-he 😃 Mondjál már olyat, amiről itt nem esik szó... 🤣 Mondjuk politika nincs, mióta Bogyó elhúzott - ja, meg motorozás is ritkán 😅
Triumph a motor a többi csak BIZGERE! 😁
Ezt pont te mondod? 😆
Ja mert hogy ha valamiről nem beszélek akkor az nincs is?Érdekes megközelítés.Elég sok mindenről nem esik itt szó mégsem gondolom hogy nem létezik.
Te melyik vagy, az aki nézegeti? Ha egyáltalán van motorod 🤔
Milyen érdekes, hencegés ha egy motoros oldalon valaki beszél arról hogy motorozik. Furcsa egy ember vagy te is, kezetfoghatsz a rablacival.
Valaki csinálja valaki henceg vele
Azert ez nem pont igy tortent.
De kerulj el, en biztosan nem fogok hozzad szolni.
Ja? Gondoltam. De legalabb beismered, hogy probalkozol.
Koszi.
Igazából már kinőttem abból, hogy beleálljak a parttalan vitákba, mert viszi az energiát és szennyezi az agyat és a lelket.
De néha a sok iq fighter miatt nekem is elgurul a gyógyszerem és sajnálatos módon reagálok rájuk.
De nem kéne, mert az minőségtelen magatartást tükröz.
Mindegy, itt ez van, nem kell figyelembe venni.
Valószínű, hogy te nem olvasod olyan régóta azt amit írkál a rablaci. Rendszerint mindenki balfasz aki nem ő. Én egyszer írtam neki normálisan hogy ne veszekedjünk, nyújtok egy baráti jobbot. Ő erre elkezdte írkálni ide hogy puncsolok neki. Na tehát meg is jöttünk milyen az ember.