Én a mágnessel óvatos lennék, régen nekem is volt és valahonnan összeszedett fémforgácsot, inkább port. Lehet leraktam a földre vagy a fenetudja, összekarcolta a tankot.
Azóta nem használok meg mert műanyag a tankom, tankgyűrűset használok, nem is ér a tankhoz.
A gyári fülben lévőt cserélném ki. Az első úton, amikor hoztam haza a mostani motoromat, avattam fel a vatta új tanktáskámat, amit a menetszél sikeresen le is vitt, a benne lévő telcsi megmenekült, de a tanktáska olyan lett, mintha már megkerültem volna vele a Földet.
Persze hülye voltam, azt a biztonsági szalagot nem tettem fel, a fene gondolta volna, hogy a légterelő mögött is olyan huzat lesz.
Nagyon szívesen. Majd bedobom a csomitartóba valahová, nehogy kárt okozzon. Ha natúr fémre rakod, marha nehéz kézzel leszedni, inkább csak fogóval. De a fülekkel pont jó.
Figyelj, viszek magammal azt ha tudsz jössz érte. Semmi mellé ne tedd mert azonnal nullázza. Bankkártya stb minden agyhalott lesz egyből. Ebből fülenként raksz egyet és majd felemeled vele a motort. 😆
A dukáti seholsincs. 😆