Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig igaza van.
A dukáti seholsincs. 😆
Nekem az ennyi pont elég. Ja, és semmi bajom az összes másfajta motorral.
Tudod mindenki lakjon jól azzal amit a legjobban szeret.
Te fireblade.
Mindig estére süllyedsz le (ha ez még lehetséges) arra a színvonalra, ami már a legalja alatt van.
Mi az oka?
Lofaszt......
Az okos más kárán tanul, a hülye a sajátján sem.
Elég sokat elhasználok 😀
He he he. 😁
Jó dolog amikor adják a motorhoz. Nekem is így lett 😂
Tankring taska,eleve jo minosegu,nem er hozza semmihez.
az hát te vagy a fő buzi 😅
Figyelek ilyenekre, de már filózok megint givi gyűrűsön, én hülye oda adtam anno a duksihoz.
akkor az nem lenne kisegítés 😅
Én a mágnessel óvatos lennék, régen nekem is volt és valahonnan összeszedett fémforgácsot, inkább port. Lehet leraktam a földre vagy a fenetudja, összekarcolta a tankot.
Azóta nem használok meg mert műanyag a tankom, tankgyűrűset használok, nem is ér a tankhoz.
mikor gyomrozod neki másodpercenként lefut 80 méter az 500-ból. Mondjuk 6 másodperc sok idő, ha észreveszed a jelzést 😅
igényes villanyoszlopra igényesen fel van kábelkötegelőzve(fetrengős) ha jobban megfigyeljük a villany oszlop egy élő fa lecsupszítva 😂
Arctalan szardarab vagy.
Meg is válaszoltad.
Neked ahhoz semmi közöd dillókám.
Piálgatunk piálgatunk?
Nincs szerencséd,ma nem megyek bele a játékba,nincs hozzá kedvem.
Azt mindig a kormányon áttekerem én is, az a tuti.
A gyári fülben lévőt cserélném ki. Az első úton, amikor hoztam haza a mostani motoromat, avattam fel a vatta új tanktáskámat, amit a menetszél sikeresen le is vitt, a benne lévő telcsi megmenekült, de a tanktáska olyan lett, mintha már megkerültem volna vele a Földet.
Persze hülye voltam, azt a biztonsági szalagot nem tettem fel, a fene gondolta volna, hogy a légterelő mögött is olyan huzat lesz.
Nagyon szívesen. Majd bedobom a csomitartóba valahová, nehogy kárt okozzon. Ha natúr fémre rakod, marha nehéz kézzel leszedni, inkább csak fogóval. De a fülekkel pont jó.
Köszönöm előre is.
Figyelj, viszek magammal azt ha tudsz jössz érte. Semmi mellé ne tedd mert azonnal nullázza. Bankkártya stb minden agyhalott lesz egyből. Ebből fülenként raksz egyet és majd felemeled vele a motort. 😆