Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Corsat nézzél,azok most akkorák hogy belefér a kombi F.

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/corsa_f/opel_corsa_f_1.2_edition_akar_8.99_thm-tol_vagy_akar_49_990_ft-os_havidijtol-19090705#sid=06fcdcdb-1a34-4249-bb30-5268ea0d6034
pedig kinai kocsi lesz itt többségben
mint a szoci korszakban: a terv 150% ban teljesítve van és igértetet tettek arra hogy majd a minőségre is gondot fordítanak 😂
kis pénz kis kocsi, mindig is így volt, csodák meg csak a mesében vannak
Ott van a sorok között,26-ban felülvizsgálják hogy milyen ütemben halad a 35ös elképzelés,tolni fogják azt egy párszor.egyébként meg 35ig lehet forgalmazni,smi annyit tesz hogy 2050ben még mindig lesznek 15éves dizelek benzinesek.
Kínai kocsi szép és jó.......oximoron. Megnéztem közelről az MG-t, olyan mint a török ford, szép és gagyi és 2-3 évesen már nem is szép mert a műanyag foganytyúk törnek, műanyagok gyorsan kopnak és zörögnek, kasztni rozsdásodik és lógnak a felfüggesztések, sokára lehet egy kínai cucc szép és jó legfeljebb a megvásárlás pillanatában.
már most létezik olyan kocsi ami 5 perc alatt 200 km távnyi áramot tudsz beletenni
persze ehhez töltő még nincs az utcákon
a kocsi ára
egy szaros astra 9-10 milla mi a fenét akarnál venni 3-5 ért?
amúgy vakami kínai kocsi ami szép is jó is meg egész nagy is olyan 12 milla körüli nagyjából astra kategória
5 év és nem kesz különbség a kocsi árak között azonos kategóriában hajtások szerint nézve
Ha a seggedig érnek a töltők akkoris 30-40 perc egy full töltés.Majd ha 5-10 perc között lessz és 3-5 milla egy alsó közepes járgány nem 20-30 milla es nem egy 2 tonnás tank ami nem fér be egy szükebb kapun.
amikor lovak voltak a fő közlekedési eszközök de már vokt benzines kocsi akkor nem volt benzinkút, utána meg lett jó sok....

ha lesz pénz a villanyos töltésben akkor töltő is lesz sok
amíg ingyenesek voltak addig senki sem fejlesztett, még amikor kis pénzért volt vilkany akkor se nagyon erőltették meg magukat
és akkor mi lesz? majd 2035-től mindenki elektromos autóval fog járni?
Annak a mostani 0,1%-nak is épp, hogy megvan a feltétele, majd mindenhol elektromos töltő lesz az összes lakótelepen is akár több ezer autónak?
Az eu 10 év alatt arról nem tudott dönteni, hogy legyen e óraállítás. Majd 12 év alatt minden hálózatot kiépítenek egész európába?
Ez most még így 2023-ban elég viccesnek tűnik, hogy 12 év múlva mindenhol elektromos hajtás lesz.(gondolkodós) Jelen pillanatban semmilyen feltétel nem adott ehhez(gondolkodós)
Ha meg is veszed, majd jol nem engedik forgalomba helyezni.
ez jó lesz(gondolkodós) Ez kb. akkora öngól, hogy zárjunk be minden atomerőművet(gondolkodós)
Majd amerikából lehet venni a dízel meg a benzin kocsikat meg kínából(gondolkodós) azok ott nem akkora hülyék mint európa(fejét fogó)
És rengeteg pénzt kiszednek az emberekből. Elmentem egy ilyen szokásos átnézésre, oké időpont, injekció, kb 3másodperc fúrás és egy kis tömés. Gondoltam nem lehet ez nagy dolog. Időpontra újra, megint ez. Harmadik időpontról késtem 5percet, nagyon le lettem baszva. Itt fizettem eddig 36ezret. Elmentem másikhoz, ott kiderült hogy ezek csak barázdazárások, kiscsaj megcsinált 5-6 ilyen kis semmiket érzéstelenítés nélkül, fogkő-polír és 12000.
Valahogy lehetne ezeket is jobban ellenőrizni mert ezek hentesek nem fogorvosok.
A fogorvosira a legkönnyebb a felvétel és legrövidebb a képzés az orvosok között.
Remek......micsoda sarlatánok vannak.
Teli leszel nyomva érzéstelenítővel. Nem fáj. Csak szar érzés amikor tekeri be a crovaval és érzed a racsnit, meg hogy most fogja megszakítani a menetet...aztán meg is szakítja a fakezü, de nem tudsz szólni neki, mert könyékig a pofádban van 🤣

A gyógyulás sem szarabb mint a húzott fog esetén.
Legyen otthon fájdalomcsillapító, akkor nincs vele gond.
Csak ott van az a kis záradék,kíváncsi vagyok hányszor fog változni az a 35. https://www.hazipatika.com/ele...
Hmm, úgy emlékeztem te írtad egyszer hogy kicserélték 🤔
Bassza meg nekem ez az egy fogam volt lyukas, gyökerkezelt és utólag kiderült hogy az a hentes hipóval tisztította mert az olcsóbb mint a nem tudom milyen klóros fertőtlenítő…
Egyenlöre még egy bölcsesség kivételével minden fogam meg van, de akad már néhány problémás. Van amelyik időnként begyullad aztán fáj de a tömés rendben lévőnek tünik, egynek a gyökere szivódik fel valamiért. De még kitartok 🙂 vszont ha oda kerül a sor nekem is csaarozgatni kell
Úgy néz ki nem kell, de majd 3hónap múlva kiderül. Ma szedték ki a fogat.
Fáj nagyon, szar nagyon a további ? Azt mondta a doki ha van 8mm csont akkor be tudja tekerni a csavart.
Nem, azt még kihagytam. De majd számokj be, mert ami késik nem mulik.
Erről ez jut eszembe valamiért , ingyen tanács nincs 🥴
Facebook Burgman csoport Ja azt kell tudni hogy a Burgmanosok közt olyan a Burgmnabázis mint a egyszeregy
Azért másoltam ki mer zárt csoport
Na szóval íme

· 11 p. ·
Sziasztok!Múlt héten kértem tanácsot a motor rövid üzemelés utáni leállása miatt.2000-es 400-as mociról van szóA hétvégén levettem a karbit, kipucoltam, a régi benzint leszívtam a tankból, tettem bele újat.Közben kaptam a tanácsot, hogy hétfőn beszéljek a Burgmanbázissal.Megtettem, ugyan azt javasolták, mint amit addigra már megcsináltam.Megvolt ma a próba, és eddig tökéletesen muzsikál a gép.Köszönöm a tanácsokat, hozzászólásokat,köszönöm a Burgmanbázis távgyógyítását!
😅
azért van erre szakosodott topik, valami pinki néven fut, ott megtalálhatóak a szakértői válaszok(kezeit széttáró) motoros faszságokkal leg jobb ha itt nem fáraszt bennünket senki(kezeit széttáró)
motorról én nem tudok(gondolkodós) makszimum annak láccó valaminek ami mégse motor 😅
az, de ha nagybetűvel írja akkor mindjárt nagyobbnak tűnik 😅
sanyi te ernő vagy?