az lehet, hogy blődi nem normális ember(gondolkodós) Ennek ellenére tudja, hogy a triumph egy fehérnemű márka(kezeit széttáró)
Még a hülyék is tudják 😅
Most olvasom.....😝
Mond meg neki, hogy az Exc 450 meg kurvara tetszik, az 3 eve megvan, es a lagjobb eddigi endurom. Azt erzi a Gyàr, utcara meg tessek megtanulni tidztesseges blokkot gyartani.
😂😂😂
A multkor meg akartam keresni facen de már nem emlékszem a teljes nevére.
Érdekes ez a benzin téma, az enyém 6, max 7litert eszik, fölötte csak akkor evett ha városban mentem sokat, azt nagyon nem szereti. Láncról nem tudok nyilatkozni mert 10ezret mentem vele csak és még az a lánc van fent amivel vettem, lehet a gyàri de majd mindjárt megnézem(42 van a motorban). Gumi az tényleg fogy, a csicska road6 talán ment 8000-et. Most A41 van rajta, túraenduro, tökéletes, persze ez nem egy d213 szint de nagyon jó, szerintem azért mert túragumi, hamar bemelegszik aztán csak tapad, elmelegíteni aki ezt el tudja utcán az vagy nagyon ügyes vagy nagyon balfasz.
Az elektronikája toronymagasan a legjobb. A gs ehhez képest egy foshalom, az a kipörgésgátló egy vicc, nem tudja mit kell csinálni. A ktm-en meg komolyan észrevétlenül szól bele. Az egy hatalmas baja hogy menet közben nem lehet kikapcsolni.
Biztos jó egy leáttételezett ezres sor4, a parkolóban tiltatgatni. Mentem k6-tal, s1000rr, r, bigbangr1. Talán az r1 volt a legparasztabb, az már veszélyes is. A többi nem fogott meg, nem szeretem hogy vinnyogtatni kell.
Mondjuk a VVT-s gixer már biztos vagányabb.
Pffff......elvakult KTM fan.....
Mondjuk, ha boxxerröl, vagy sv650 röl ült åt, megértem, hogy nem tudja mi a jo.
Probaljon ki egy tisztesseges 180-190 lovas litetes leàttételezett sportmotort, es rajon miröl beszélek.
Jo a fek, a futómű, bar az elektronikàt abból is kibasznam, kenyelmes dinamikus motor, es ketseg kívül, nagyon dögös. De egy benzin-lànc-gumi-akksi temető,ces a 1300 as blokk tud annyit mint egy 16 eves 750 es gixxer, de vegsebessegre tuti a 750 es gixxer több..............
Mondd neki hogy próbálja streetbeb. Én ha csikicsuki van nem is rakom sportba mert úgy nagyon hirtelen a gázreakció, streetben szépen lehet folyatni.
Elég jó tempókat szokott menni a csapat, Hácsét kérdezd meg, nem hiszem hogy fakezű lenne a társaság de senkinek sincs baja azzal hogy darabos.
Vegyen egy robogót, az való neki :D ott nem lesz baj hogy 3000-nél rángatja a láncot. Érdekes hogy a 690 meg tetszett neki pedig az egy igazi légkalapács, az mellett az 1290 egy villanymotor. Nem kell agyonforgatni, kell tudni használni a váltót pláne hogy az övében már nagyon jól működő gyorsváltó van ha minden igaz. Nagyjából 5-8000között használom, csikicsuki, elnyújtott bárhol. Jó, ha nagyon kell sietni akkor leforgatom de kanyarokban szinte lehetetlen àllandóan teljes teljesítményen használni, 150-180lóerő… feltennék egyszer egy ilyenkis dobozkát ami mutatja hogy mennyit használunk közúton( nem hiszem hogy sokkal 100fölött lenne)
No levi,ha erre jarsz valaszolj oszinak. 😆
"Olvastam SM en, hogy nemerti F Levi mrrt nem tetszik a Ktm......
Neki us az van, es nem ėrti?
Mivan ez fakezű?????
Biztos nem volt sor4 sportmotorja meg.
A V2 es blokk, közlekedėsmúzeomba való, vitrin mögè, hogy az 1900 as években ilyennel is prôbàlkoztak............"
Hozzátegyem 😂 mi találtuk fel a fórum pankrációt 😂
Most mondjuk ép edzést bemutatja kék sarokba Zoli32 ééééééééééééééééés pirosasokba fireblade105 😂
Mivel én látok benne potenciát most érdemes be fektetni
Mert USA tuti felfedezi mint új sportágat csak úgy dől a lé 😆 de még lehet egy olimpiaiba is beférünk 😂
Még a hülyék is tudják 😅
Mond meg neki, hogy az Exc 450 meg kurvara tetszik, az 3 eve megvan, es a lagjobb eddigi endurom. Azt erzi a Gyàr, utcara meg tessek megtanulni tidztesseges blokkot gyartani.
A multkor meg akartam keresni facen de már nem emlékszem a teljes nevére.
Érdekes ez a benzin téma, az enyém 6, max 7litert eszik, fölötte csak akkor evett ha városban mentem sokat, azt nagyon nem szereti. Láncról nem tudok nyilatkozni mert 10ezret mentem vele csak és még az a lánc van fent amivel vettem, lehet a gyàri de majd mindjárt megnézem(42 van a motorban). Gumi az tényleg fogy, a csicska road6 talán ment 8000-et. Most A41 van rajta, túraenduro, tökéletes, persze ez nem egy d213 szint de nagyon jó, szerintem azért mert túragumi, hamar bemelegszik aztán csak tapad, elmelegíteni aki ezt el tudja utcán az vagy nagyon ügyes vagy nagyon balfasz.
Az elektronikája toronymagasan a legjobb. A gs ehhez képest egy foshalom, az a kipörgésgátló egy vicc, nem tudja mit kell csinálni. A ktm-en meg komolyan észrevétlenül szól bele. Az egy hatalmas baja hogy menet közben nem lehet kikapcsolni.
Biztos jó egy leáttételezett ezres sor4, a parkolóban tiltatgatni. Mentem k6-tal, s1000rr, r, bigbangr1. Talán az r1 volt a legparasztabb, az már veszélyes is. A többi nem fogott meg, nem szeretem hogy vinnyogtatni kell.
Mondjuk a VVT-s gixer már biztos vagányabb.
Vicces igy hogy ki van tiltva. 😆
Pffff......elvakult KTM fan.....
Mondjuk, ha boxxerröl, vagy sv650 röl ült åt, megértem, hogy nem tudja mi a jo.
Probaljon ki egy tisztesseges 180-190 lovas litetes leàttételezett sportmotort, es rajon miröl beszélek.
Jo a fek, a futómű, bar az elektronikàt abból is kibasznam, kenyelmes dinamikus motor, es ketseg kívül, nagyon dögös. De egy benzin-lànc-gumi-akksi temető,ces a 1300 as blokk tud annyit mint egy 16 eves 750 es gixxer, de vegsebessegre tuti a 750 es gixxer több..............
Elég jó tempókat szokott menni a csapat, Hácsét kérdezd meg, nem hiszem hogy fakezű lenne a társaság de senkinek sincs baja azzal hogy darabos.
"Olvastam SM en, hogy nemerti F Levi mrrt nem tetszik a Ktm......
Neki us az van, es nem ėrti?
Mivan ez fakezű?????
Biztos nem volt sor4 sportmotorja meg.
A V2 es blokk, közlekedėsmúzeomba való, vitrin mögè, hogy az 1900 as években ilyennel is prôbàlkoztak............"
Idezet vege. 😆
normál levegőn nem lennel ennyire hülye.
https://www.facebook.com/watch?v=757575932386228
Nem,mert hogy nem is írtam erre utalót.
Amúgy mit szívsz?
Most mondjuk ép edzést bemutatja kék sarokba Zoli32 ééééééééééééééééés pirosasokba fireblade105 😂
Mivel én látok benne potenciát most érdemes be fektetni
Mert USA tuti felfedezi mint új sportágat csak úgy dől a lé 😆 de még lehet egy olimpiaiba is beférünk 😂