Amúgy van amikor valaki idetéved
És lelkesen kérdezi, motor szerelő hol van ......................... mit vegyek figyelembe első vársárló vagyok ............... stb
Egy kicsit mindig elmosolyodok 🙂 mert szegények még nem vágják hogy itt mindet meg lehet tudni kimerítően egyetemi szinten 😂 😂 gömbvillámról, fekete lyukról a vasaló dug villáján kérésztől burda szabásminta értelmezésé és a tetőcserép szilárdságig .........................stb
a motor egy kicsit foghíjasabb 😂 😂 😂
Meg aztán ne hogy már be kérdezzen csak úgy valaki ,itt lekel rakni valamit az asztalra ...................igen is csillogtassa meg a tudását mondjuk kőzetminta elemzéssel , vagy halk ivás vonulási szokásai mielőtt ráfordulunk a motoros kérdésre 😂 😂 😂
Trijumfról nekem is az örömujjongás meg a mámor ugrik be - főleg, mikor ledobják előttem a szőnyegre! 🤣
...most, hogy ennyit írtok róla, tényleg, van valami motor is ezen a néven 😀
Nem húztam fel magam,távol vagy tőle.
Kicsit meghökkent hogy női csipkés melltartókat hordasz,mint kemény macsó portás.De ez van.
Az kiváncsivá tesz miért is hagyod figyelmen kívül a két cég totál különböző termékeit készakarva.
Le is írtam,szerintem mert rosszindulatú gyökér vagy.
Kb ennyi.
Mert ingyen lehet itt mindent meg tudni 😂
És elszipkázzuk kedves tudni vágyókat 😁
Ami a kapitalizmusunkat igazolja .
Mert ugye versenypiac van , és a mi áraink alá nem megy senki 😂 😂
Amúgy szerintem googleba ha beütöd tudakozót ezt a fórumot (toppikót)dobja fel elsőnek 😂(ennek még utána kell járnom )
Ne húzd fel magad!Ennyire érzékenyen érint a téma?Sokat halhattad már.Főleg hogy belemész egy ilyen kínos megmagyarázásba.Az meg hogy ennyit foglalkozol azzal hogy én mit hordok,több mint érdekes.
Márkanévként használja egy angliában bejegyzett,működő motormárka.
És egy németországban bejegyzett fehérnemű márka.Amit te szoktál felvenni az egyenruha alá,mert perverzbarom vagy.
Te notóriusan kevered hülyeségből és rosszindulatból a két márkát.Aminek zéro köze van egymáshoz.
Megszoktam egy ilyen perverz,hülye,rosszindulatú embernél.
De hogy minek ugatsz bele hülyeséget egy beszélgetésfolyamba,azt nem tudom.
Foglalkozz a kamucsaládoddal és a melttartó merettel amit fel szoktál venni.
Velem ne példálózz mert én egy lelki nemecsek vagyok akit félreismernek és igaztalanul kisbetűvel írják a nevét így én kiállok mellette és kisbetűvel írom a sajátomat. jE SUIS nemecsek! 👨🦽
Ja,második nekifutásra.De képzeld,van hogy a mondatot is kisbetűvel kezdem. "olyan nehéz megnyomni a Shift-et? "Igen,van hogy nem ér annyit az egész,hisz ahogy te is írtad,érti mindenki.Akkor?Szerinted igénytelenség?Az legyen a te bajod.Olvasható érthető.
A folyamatba akkor ugattam volna bele ha több témával kapcsolatos hozzászólásra is reagáltam volna,de én egyetlen egy hozzászólásra reagáltam, arra is úgy hogy nem tettem utalást az összes többire.
Azt hiszem nem én vagyok itt az egyetlen aki elmondta hogy a triumph egy fehérnemű márka.Igaz?
Nem, nem én voltam.De érdekes hogy neked ez a sztori így megmaradt.......és fel is emlegeted.
"Ha érdekel, nekem van fölösleges futófényes 8000.- / 4db. Kínai, de E-jeles, állítólag jól működik magában is. Megvettem, hátha tetszeni fog, de mégsem. Nem volt felszerelve egyik sem."
"A gond hogy egyforma kene a tobbihez kepest.
KTM kizart.
28100.-"
"Lehet tippelni mennyibe faj egy uj index,ilyen."
Ebbe ugattal bele.
Mondom,ha ebbe te melltartot asszocialsz,mas aberraciok is mennek neked.
Bem te voltal aki a laktanya zuhanyzokban faszokat stírölt?
Vagy az a nadik aberrált volt?
Az jó, akkor nem vagyok ostoba 😄 mivel nyilvánvalóan rájöttem.
De most komolyan, olyan nehéz megnyomni a Shift-et? Vagy azt is úgy írod, hogy sándor, meg balatonföldvár? Pedig értené mindenki... csak igénytelenség...
Persze ha nem tudtad, hogy nagybetűvel kell írni, akkor bocsi 😃
Lehet,bár szerintem akkor már reklámozta volna akkor is mikor mondta hogy elhozta és motorozott vele.De csak ennyit mondott hogy 1200ccm és 88le.Ja meg hogy úgy néz ki mint A MOTOR.
Na jo,de te nem vagy normalis ember.
Egy ledes iranyjelzo vetele kapcsan betett HSZ-re lajos reflrktalt hogy van neki elado kinai.
En mondtam hogy gyari a valasztottam.
Erre te beleugattad a szemelyes preferenciadat,ami egy melltarto.
Szerintem ha egy irányjelzorol neked a melltarto viselese az elso gondolatod,akkor nem veletlen a kamucsalad duma felvetese.
Szereted a melltartot viselni,es probalod reklamozni.Ertheto viselkedes.Elfogadom a massagod,toleralom.De koszi,maradok az iranyjelzonel.Gyari iranyjelzo.
És lelkesen kérdezi, motor szerelő hol van ......................... mit vegyek figyelembe első vársárló vagyok ............... stb
Egy kicsit mindig elmosolyodok 🙂 mert szegények még nem vágják hogy itt mindet meg lehet tudni kimerítően egyetemi szinten 😂 😂 gömbvillámról, fekete lyukról a vasaló dug villáján kérésztől burda szabásminta értelmezésé és a tetőcserép szilárdságig .........................stb
a motor egy kicsit foghíjasabb 😂 😂 😂
Meg aztán ne hogy már be kérdezzen csak úgy valaki ,itt lekel rakni valamit az asztalra ...................igen is csillogtassa meg a tudását mondjuk kőzetminta elemzéssel , vagy halk ivás vonulási szokásai mielőtt ráfordulunk a motoros kérdésre 😂 😂 😂