Hidd el nem értek félre semmit és főleg nem harcolok Egyszerűen csak vannak melldöngetők akiktől kérdeztem, mert más volt a véleményem és ez kis idegeskedést okozott.
Helló! Olvastam koráábi megnyilvánulásaidat más topicokban és az alapján egy teljesen korrekt normális fazonnak tüntél. Ne érts félre, de az utóbbi időben mintha kicserélődtél volna. Elég furcsa harcaid vannak mostanság.
Ő nincs meg, a VTR-es igen. Én pl. nem tudom hol csináltam olyat mint az... Úgy látszik ez a trollság is elég relatív dolog.
Pl. mikor beindult a fotózós topik itt, volt egy tag aki leírta a kritikáját, teljesen normálisan, tanulni lehetett volna belőle. Viszont mi történt? Sértődés, mit dumál ez a nagyképű f@sz etc. Ennyit az emberekről.
Azert regebben is voltak itt vicces dolgok. Az illeto neve nem jut most eszembe, de nala a matra es a leer a terded volt az alaptema es mindenkit korbemotorozik a matraban es korforgalomban 10 fokos dolesszognel is leert a terde, meg ilyenek. Ot is hivtak ki a ringre, hogy mutassa meg a tudasat... aztan eltunt
Meg volt valami VTR-es hapsi, akit nagyon meg akartak talalni, meg a matrahazi parkoloban jol megvarni. Egyikre sem emlekszem igazabol, mert alapbol nem szallok bele az ilyen f.szmeregetesbe.
Ez a jelenseg mindig volt es mindig lesz is, mert ahogy Nagy Fero anno megenekelte: "...mert ti emberek szarok vagytok... es en, en is egy kicsit"
Köszönöm! Erről van szó, sokaknak érdemes lenne visszaolvasni pár fórumot mik mentek itt 7-9 éve és senki nem jött azzal, hogy gyere ki a ringre, megnéznélek, feljelentelek stb. Azt mondanom sem kell, hogy az aktív felhasználók akkor nem ennyien voltak, mint most.
És leszokni egy felől költséghatékony más felől ha az ember motorozni indul 2 dologgal kevesebb valaminek kell helyet találni a zsebekben vagy ülés alatt. teljesen tuti dolog
Próbálj már elszakadni a témától, mert ez egy motoros fórum. Ne add az értetlent, mert akkor ugyanott vagy mint a trollok. "Amelyik" meg ezt nem érti az nem "aki", hanem ami !!
Volt itt több olyan is , hogy soha nem arra válaszolt amire kellett volna. Ezzel a témát befejeztem! megmutattam a "válaszait" egy , a közelben nyaraló elmegyógyász professzornak és roppant mód meg volt lepődve amikor elolvasta, hogy milyenek mászkálnak szabadon.
Igen soha ne mond, hogy soha. A legutóbb 28 hónapig nem cigiztem most már nem szeretnék semmikép. Aki ismer nem nagyon kérdőjelez meg mert tudja mekkora kocka vagyok, és legfőképp magamnak szeretnék utoljára hazudni de ez sem divat nálam, ezért felesleges megmagyaráznom a semmit.
Inkább nem jellemezném azt az estét. Nem mondhatnám felnőtt emberhez méltónak.
http://youtu.be/O0cAx1jLbJk
Mondom tuti kivágták mint a motorozzról.
Pl. mikor beindult a fotózós topik itt, volt egy tag aki leírta a kritikáját, teljesen normálisan, tanulni lehetett volna belőle. Viszont mi történt? Sértődés, mit dumál ez a nagyképű f@sz etc. Ennyit az emberekről.
Meg volt valami VTR-es hapsi, akit nagyon meg akartak talalni, meg a matrahazi parkoloban jol megvarni. Egyikre sem emlekszem igazabol, mert alapbol nem szallok bele az ilyen f.szmeregetesbe.
Ez a jelenseg mindig volt es mindig lesz is, mert ahogy Nagy Fero anno megenekelte: "...mert ti emberek szarok vagytok... es en, en is egy kicsit"
Volt itt több olyan is , hogy soha nem arra válaszolt amire kellett volna. Ezzel a témát befejeztem! megmutattam a "válaszait" egy , a közelben nyaraló elmegyógyász professzornak és roppant mód meg volt lepődve amikor elolvasta, hogy milyenek mászkálnak szabadon.