Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg még újrahasznosíthatnád a szandálod....
Én már nem "csatázok" senkivel, világbéke és az őserdők megmentése míg el nem feledem.
Azért ebben van valami
Hogy Te milyen érzékeny vagy!
hazudsz!
Inkább én befe.
Igen?
Olyan érzés volt az a szópárbaj, mintha lényeg az lett volna, hogy kié az utolsó szó. Ugyanezt éreztem a korábbi elektro-motoros vitánál is. De igazából nekem mindegy, ez csak egy vélemény.
csatám = csaptam
Úgy általánosságban kérdezném, hogy hol találom a fórum használatának a szabályait? Mert, ha tudnám a korlátokat, akkor figyelnék, nehogy átlépjem őket Bár érzésem szerint még sosem csatám át vérgőzös fröcsögésbe, mint egyes önjelölt IQ és hitelesség bajnokok
A "mindenhez"-t vegyük költői túlzásnak . Na meg ha nem lenne sok hozzászólás, akkor mitől lenne egy fórum-fórum?
Én team meating végén ha kérdezik van é valami egyből mondom nincs mehetünk azt nagy röhögés, persze mindig van...
nem hát csak a hozzászólásról jutott eszembe...a munkahelyen szoktuk ezt mondani,mikor már sietnénk haza értekezletről,de még van akinek mondanivalója van....
Nem azért, hogy keverjek de szerintem Neked.
Remélem nem nekem címezted drusza!
mint egy értekezleten... a fasz nem csak feláll,hanem hozzá is szól
Bánja fene. De valaki igazán abbahagyhatta volna.
Már sokszor gondolkodtam rajta, hogy milyen jó tanulmány témája lehetne ez a fajta viselkedési forma.
A hülye is.
Feltétlen muszáj mindenhez hozzászólni? Másként fogalmazva az okos engedhetne, akár.
Ahogy Koko mondta anno: ütős egy este lesz.
Segond, már bevettem a vérnyomáscsökkentőt!
Itt van pl. Bogyó. Ő is tud nagyon ideges lenni, pedig csak a saját szövege megy vele szembe
Nézd ha mindig ráhagynánk mindent mindenkire, akkor hova fajulna ez a világ?
Már megint maga?! Nehéz estének nézünk elébe...