Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nejnek tegnap mondom ha szeretne rakatok angyalszemeket a kis 3asba az újfajta cob led egair barátom is rakatott a szerelőnkel igaz ő kékes színűt így hiába vett új garn. izzókat előre így is elüt rendesen a helyzetjelző színe. Ezért ha rakatok bele akkor fehéret. Basszus annyira sok benne a led, hogy 20cm-ről sám látod benne tehát folyamatos kör nem "darabos". Ja és még ezt is poGramozni kell a comp.ba mert különben hibát dobna.
Ez legalább 7 centit jelentene.
Hú basszus ez valami csodaszép! Coppkodnák a valagad a jányok ne féjjé...
A magazin pontban megjelent cikkeknél még mindig nem jön elő a hozzászólások rész... vagy csak nekem nem műxik?
amúgy ha már összejöttünk ilyen szépen szerinted egy ilyen mennyivel növelné a cerkát?
http://www.automobilesreview.c...
lassan felhagyok a motorozással aztán kell valami új hobbi
öreget egyet ismerek itt, de ő meg nem hülye, szóval teljes a tanácstalanság
de túlteszem magam egész gyorsan, egy kis ebéd utáni szieszta megoldja a problémáim java részét
Ja. Nem azé, hog kewerjé... puszikálom a munyókádat.
csak érdeklődtem.....szerencsére nem sok eszem van aztán gyorsan felejtek
Neeeem kezdjük.
az ki?
Nekem erre nincs energiám elég volt éveken át az öreg retard.
Reggelt! Szerencsére én is lemaradtam a tegnapi ki a fasz@ gyerek müsorból
A modinak volt takaritani valolya bőven

Csodálom h még üzemeltetik az oldalt, és nem megy át az oldal faceebe

2-3 puhatestű kiélhetné már magát igazán máshol
ez is olyan mint a dugás......ha egyszer belekezd az ember akkor megy kifulladásig :)
Jó napokat. Gondolom jobb is, hogy melóztam így legalább lemaradtam... borzacskó unalmas ez a "szájberkarate"
Napot :D látom az este belekeveredtem valamibe, de nem tudom visszaolvasni, hogy mi történt, hiányoznak dolgok.
valaki felhomályosítana, persze csak ha valami említésre méltó történt.. :D
Javaslom Neked : Írd be a keresődbe, hogy : "motoros gyereknap 2016" , és olvass!
Hallottatok valamit a motoros gyereknapról (Euroring)? Lesz idén is? Ha igen akkor idén mikor?
Idézet a Kossuth rádióból 4 perce: "középsúlyos értelmi fogyatékos fiatalokat írni olvasni nem tudtak megtanítani. Most a facebookon leveleznek!"
Meg a Sportmotoron!
Kis türelmet kérünk. Sajnos az elme, gyógy és intézet kihelyezett tagozata miatt bizonyos funkciókat előbbre kellett sorolni...
Előkerültek azok is. Köszi!
hello!

Értesítő emailokat mikor kapjuk vissza? Mikor lesz látható,hogy ki mit hirdet az apróban?

üdv.
Az is mindjárt jó lesz.
A privát üzeneteim viszont eltüntek.
Mire megírtam már jó is.
Valami biztos nem működik jól. Majd kijavítják.