Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez eleg pici.
Motorszereléssel, karburátor-buherálással is foglalkozó topiktársak részére lehet érdekes, hogy az Aldi-ban holnaptól van jó áron ultrahangos mosókészülék:

https://www.aldi.hu/hu/ajanlat...
szoktuk mondani a 20perc kajaidő max egy óra lehet 2ő is, csak a melód megvár nem csinálja meg senki helyetted
melómba semmi ilyen nincs meghatározva sem duda szó sem sormunka nincs egy biorobot sem...
pont ezért volt jó a régi rendszer hogy nem volt kiszámolva minden, mindig volt tartalék
nálunk a robothegesztő ideje percekre van kiszámolva és ha bármi miatt áll 10 percet akkor megy a hiszti
pl legutóbb egy jig cserénél kifogyott a "kölcsön" targoncában a gáz aztán amíg hoztak egy telit (max 10 perc) addig állt a folyamat
aztán már jött a "magas polcos" mérnök úriember hogy látja a gépén hogy áll a robot 12 perce és ez mennyi sok veszteség a cégnek....
pinnahurrikán
jó kis ph jön, ami majd megtisztulást hoz
Üdv a forradalmároknak
erre szokták mondani, h a lé határozza meg a tudatot
akkor viszont lehet milfkölcsön is
szerintem a fiatal csajoknak is van valami speciális.... az OTP-ben láttam a feliratot,hogy "Ifjúsági betét"
Igen az ilyen melóhelyeken full biorobot a melós. Hallottam olyat is ahol a nők ha mikulásuk van akkor meg kell őket különböztetni, mert gyakrabban kieshetnek a sorról ugye betétügyileg stb stb. Ez ám a megbecsült melós.
De nem csak a munkatempó....baz+én még olyat nem láttam....ebédszünetben futottak! az étterembe,hogy még aztán legyen idő hugyozni+elszívni1cigit,mert szól a duda és meló!
párszor én is voltam ott, önindítókat meg generátorokat vittünk konténerben
vasutasként szokatlan volt az a munkatempó
Az autógyár se az álmok netovábbja.... párszor megfordultam a Suzuki gyárban Esztergomban,mint beszállító....hát mit mondjak....
nem érdekel annyira a múlt, semmivel sem lennék előrébb ha tudom......
azért ne feledjük hogy kis kölcsönből nagy jövőkép volt
most meg nagy kölcsönbül nagy lófasz amit a torkunkon akarnak lenyomni
emlékszem hogy valamelyik reform újságban fikázták k. jánost hogy kibaszott fényázően élt mert még hifitornya is volt
most meg már szinte természetesnek tűnik hogy egy sportcsarnokja van valakinek.......
igen sajnos az első 2/3-nál ezért nem mentem el. A második fordulónál már voltam. Meg is kaptam a faluból hogy a faluban csak 6 kommunista van és már diktálták is a neveket. Ennyit a nagy titoktartásról. Amúgy a nagy fejlődésről meg annyit hogy az első 2/3-nál nyakunkra varrtak egy új igazgatót (állami cég) aki átalakította a céget. Most a nyakunkba varrtak egy másik igazgatót aki, mivel ugyancsak narancs nem mondhatja hogy az előző vezetés szar volt, így mi visszük el a balhét, a melósok, szóval jön a leépítés átalakítás meg minden megint. (Családom eddig 100 évet dolgozott le ennél a cégnél összesen, de ez után sanszos hogy kiszálló pályán vagyunk mindannyian)
"nem tudok olyan párti lenni mert akkoriban még csak gyerek voltam, szóval csak a legvégéről van emlékem" Akkor olvass utána! És ne a "Népfasza"-t!!
a kis korpásnak elengedték volna mint lengyel barátainknak, de ugye neeeeem majd mi jól visszafizetjük, azt azóta csak halmozódik, igaz a nyögdíj+takarítást is lenyúlták...
Én dolgoztam éppen ezért Miskolc-tól kezdve Győrig sok helyen! És éppen ezért mindig olyan munkát kerestem, ahol jobban fizettek! Mint minősített hegesztő mentem nyugdíjba. Mert alkalmazkodni kell! De mikor valaki nem tud otthonról 25 km-nél messzebb mozdulni? Az autógyár nem fog Jászkarafaszajenőre menni pl!!
a jövőkép addig tartott,amíg a felvett kölcsön...
igen nekünk az elvtársizmus vége jutott, még én is rádiózta a kisz irodán a 400-asban aztán később már mesterúr lett a +szólítás
nem tudok olyan párti lenni mert akkoriban még csak gyerek voltam, szóval csak a legvégéről van emlékem
amikor még a kaját be kellett adni ávós jelentgetések voltak én még nem voltam sehol sem
de mint írtam a 80 as évektől már nem volt olyan gáz a helyzet, nem volt ennyi romos ház, ment a vasút a bkv a vörös csillag ruhaipari szövetkezet és sokan mások
volt egy követhető jövőkép bár kicsit hamis volt de legalább volt valami
mostanában nem mer az ember előre tervezni még pár évet sem mert pillanatok alatt elszaródhat bármi
Gondolom Te is, és még sokan mások ezért nem mész választani?!