A százalék csak azért merült fel bennem mert kósza emlékeimben az Autóknál 30%-ra emlékszem azaz egy kék autónak legalább 70%-a kéknek kellene lennie. De ez csak egy homályos emlék és lehet hülyeség.
A kedvencem az volt amikor egy régebbi azóta már eladott Burgmann 400-asom forgalmijában az szerepelt hogy "Színes" az nagyon tetszett.
Bár a jelenlegi motoromnál meg a megengedett ösztömegnél szerepel az hogy 774 kg
Az hogy a motorod szinet mekkora szazalekban modositja az adott valtoztatas, szerintem nem mervado. Az en forgalmimban sarga szerepel. Sarga a tank, sarka a fejidom es a farok idom, viszont az oldal- es hasidom sotetkek, tehat a hiaba van a forgalmiban sarga, a motorom sarga-kek kb 50-50% eloszlasban.
Szoval az a narancssarga csik szerintem siman belefer.
Okés köszi. Asszem közben már fényezőt is találtam aki rendes szaki és otthon is dolgozik maszekba és még félig-meddig ismerős is szóval némi kedvezményre is számítok. Remélem a kettő, matricával együtt egy 20-asból megoldja (Csíkról letettem jobban belegondolva kissé búcsusnak tűnik úgy már a dolog)
Én,hasonlót láttam a Csepel Pláza parkolójában Egy Gallardoval próbálkozott a csóka,de nem sikerült átmennie rajta Mosolyogtam egy jót,azt mentem a dolgomra
Úgy váltogatja az új motorokat,mint Én az alsógatyát Egyszer már írta,hogy lehet végleg lemond az utcai mozorozásról.Akkor is elkezdte árulni,de nem ennyiért Mondjuk,megértem az okot,amiért letenné!
Csupán megtartva az alapszínt szeretnék egy elütő csíkot fújatni a tankra meg a farokidomra. Alapból gyári Honda kék a motor. És egy tanknyílás szélességű narancs csíkra gondoltam. Csak a tank meg az ülés mögött a farokidom kapna ilyen színt. Nem ruházott motor szóval így már elég nagy százalékban változni a motor színe olyan 20-30%-a lenne más színű a színezett elemeknek. Ezzel akkor valószínűleg nem lesz gond.
De az is lehet hogy csak a gyáriról után gyártott matrica szettet kérem majd Narancs színben és csak simán újrafújatom az elemeket a gyári vagy azzal erősen megegyező színben.
Még nem tudom de akkor ezzel a két megoldással nem kell valószínűleg az új forgalmival bajlódnom.
Ha teljesen más színűre akarod, akkor az okmányirodában kell bejelenteni a színváltozást és új forgalmit kapsz. Ha marad az alapszín, akkor nincs para.
Bár ha a régit is megkapnám lehet.
Am nem csak a váltó új a gariban hanem tokkal vonóval megy bele másik blokk?
Én meg amúgy örülnék ha kapnék egy vadi új blokkot gariban.
Hasonló miatt dobta a cbr1000-et nem?
A kedvencem az volt amikor egy régebbi azóta már eladott Burgmann 400-asom forgalmijában az szerepelt hogy "Színes" az nagyon tetszett.
Bár a jelenlegi motoromnál meg a megengedett ösztömegnél szerepel az hogy 774 kg
http://www.biztoshely.hu/gepja...
Szoval az a narancssarga csik szerintem siman belefer.
De az is lehet hogy csak a gyáriról után gyártott matrica szettet kérem majd Narancs színben és csak simán újrafújatom az elemeket a gyári vagy azzal erősen megegyező színben.
Még nem tudom de akkor ezzel a két megoldással nem kell valószínűleg az új forgalmival bajlódnom.
http://youtu.be/Y2vCD0cGqms