Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi benzin került bele? Ezzel az olaj felhigulhat. Ha nem sok pl 20 ccm, a három literhez akkor ne foglalkozz vele, majd kipárolog belőle.

Előbb keresd meg miért kerülhetett bele. De ott van előtted a net, beírod a keresődbe mire vagy kíváncsi, -benzin került a motorolajba - és olvasod amiket kiad!
Ha be vagyok lépve, hibát ír ki és nem is látom a hsz.-eket. Kilépve mindent mutat.
Nálam is ez a helyzet
Ok!
De hozzászólni pl. én csak kilépve tudok.
A blokkolt felhasználókat nem mutatja.
Az esti nagy csata tönkre tette a fórummotort?
Mégse lettem kidobva. De bejelentkezve nem látom a hsz.-eket.
Jó reggelt! Kicsit akadozik a hozzászólás.
Jól látom hogy törölve lett a régi regem?
Csak ebben a modern környezetben az öreg örömlányok még hisztisebbek kár volt költeni új bútorra...

Most pl. nem megy a cikkek alati hozzászólás...
A bútorok újak, az örömlányok a régiek:)
Lerírtam nektek szépen,hosszan mindent!Erről beszéltem.Láthatjátok,hogy mit művelTöbbek között az elektro-motor nevű felhasználót is folyton pocskondiázza.Semmi keresnivalója egy motoros fórumon a hozzá hasonló negatív,bomlasztó elemeknek.Itt élik ki a párkapcsolati és egzisztenciális kudarcaikat.A "motoros társadalom" összetartónak mondható és a kupec félék itt élik ki magukat,hiszen nem kellenek egy motoros körbe sem.. Biztos véletlen!Vagy szokás szerint rasszizmus...
Sziasztok. Van egy olyan problémám Suzuki LTZ 400-on, hogy az olajba benzin került.
Ez okozhat olyan problémát, hogy megáll a motor?
Legyetek szívesek privátba folytatni...
" Mindent elvár, sőt követel."
Tutira beteg vagy
Ez csodálatos találat volt. Tipikus. Mindent elvár, sőt követel. Ha neki kellene valamit elkészítenie, akkor inkább letesz róla. Na erről beszélek. Jogai vannak, de a kötelezettségről még nem hallott soha.
"Montad" ? Dobálózol az ostoba kifejezéssel, miközben te vagy az illusztrációja.
Menjél inkább kupászkodni, ahhoz értesz talán. Még jó, hogy nem emberekkel "dolgozol", hanem lovakkal.
Bár még azok is értelmesebbek nálad.
Tehát a válasz, nem
Te tényleg ennyire ostoba vagy?
Elvesztettem a fonalat.
Legalabb ketszinu ne legyel mar.Gusztustalan.Forogsz,mint a napraforgo.
Nem vagyok számítógép guru, de van rá esély, hogy nyittok egy ilyen topikot?
Pontosan rögzítve van a munkaóra, amit ezzel kell töltenünk. Az idő pedig pénz, mint tudjuk. Majd amikor ki kell fizetni, akkor kikerekednek a szemek.
Ez nem is rossz ötlet! Kéne csinálni egy "gumiszoba" vagy "dühöngő" topikot és az összes gyagyás ott hancúrozhatna Oda visszaengedhetnék Clam-ot is az összes alteregojával együtt, ha leteszi a nagyesküt, hogy nem haggya el a zártosztályt