Mi öröme van abban , hogy valamit amit nem látott közelről , mocskolhat?? Szerinted ez normális? Gondolom azon senki nem fog megsértődni ha elmondja milyen gond lehet a géppel. De az idióta tudathasadásos paranoid ömlengésre senki nem kíváncsi.
Aki egy fórumon nem tud normális kulturált hangon beszélgetni a másikkal, annak pszichiátriai gondjai vannak! Arra ilyen helyen nincs orvosság!
Tehát semmi keresnivalója itt , vagy más fórumon . Az arctalan kitöltetlen adatlapos sehonnai senkiháziakat is beleértve , akik semmi itteni témával összefüggésben nem levő dolgokkal mocskolódnak pl a fogyatékkal élők gondozási központjából. Mert írni olvasni nem tudták őket megtanítani. Viszont 1, vagy 2 napja azzal dicsekedtek a Kossuth-on hogy az ápoltak remekül Fészbukoznak!!??
Ehhez nem is kell semmit hozzáfűzni!!
Szerintem ez a masik motorjanak a fikazasa csak verszivas. Ha egy percig is komolyan vennem az ilyen dolgokat, akkor lehet hogy semmilyen motorom nem lenne, mert mindegyiket lehet fikazni. En orulok, hogy lyuk van a s.ggemen es meg nem estem bele, na meg hogy van egy motorom, amivel nincs semmi problemam, innentol kezdve pedig barki mondhat barmit, ugyis a sajat tapasztalatom lesz a mervado.
Annyi is van! Ha beleszámoljuk hogy ezek közül 5-nek több nickje is van akkor legyen 11 Igen, sokan így is tesznek! Továbbra is azt mondom, aki ezt felveszi az... Akkor látnám értelmét és okát a felháborodásnak ha trágárkodtam volna, bárkinek is a családjával jöttem volna etc. Azt pedig továbbra sem értem miért kellene nekem találkoznom bárkivel is, akivel nem akarok + aki nem is szimpatizál velem + még utazzak is ehhez... Persze biztos én vagyok hülye és ez normális. Látod standby lesz*arja pedig ő is besértődhetett volna a Honda miatt.
Az meg beteg,és beszari,akinek képernyő mögül nagy az arca! Senki nem mondta,hogy bokszolni kell,csak egy szimpla találkozó.Ha,akkor is vállalod a sok pocskondiázást,akkor nem lenne több kérdés/kérés feléd!
6 emberről tudsz! Szóval,ha valakinek a motorját,vagy bármi más olyan értékét fikázod,amiért megdolgozott,és ezt megmutatja az oldalon,akkor azon mosolyogni kellene?
Sajnos ez nem olyan, mint pl. egy tori oldal ahol látod ha kaptál egyből egy felugró ablak stb. De engem kértek meg, hogy értesítsem így aztán eme formán próbálom.
Nekem az ilyen trollkodos akarkik kapcsan mindig a Jay es Nemabob visszavag film adott jelenete ugrik be: http://youtu.be/G2YhGsmEJs4
Kb ennyire kellene oket komolyan venni es akkor nincs ilyen, hogy "gyere ki a ringre" es hasonlok f.szmeregetes
De hat ugye mindenkinek mas az ingerkuszobe... engem peldaul nem zavart a "munkassagod".
Ezt már ezerszer kiveséztük, nem fogok itt offolni. 6 embert zavart és zavar a többieket nem és értik. Van köztük olasz tulaj is pl Lippi23.
Nem vagyok melós ember!
Mint mondottam oly sokszor, akit képernyő mögül lehet hergelni az buta és most finoman fogalmaztam. Plusz továbbra sem értem miért vagytok oda a személyes találkozókért, engem se te, sem más (akinek baja van velem) nem érdekel, nem vagyok kíváncsi rád/rátok.
Ha neked nyalizás a normális hangvételű levél, akkor legyen...
Amúgy nem is lenne baj de faterom még mindig mankózik a nyári motoros baleset után ezért mindig szárazra kell lapátolnom a kijárót a kocsiig hogy kijusson odáig és néha éjfélkor is lapátolok még egy kört mert az öreg meg korán indul
Nekem is 61-63-as bukó kell.