Ne hasonlitsuk az allando ajto ele szarast egy internetes forumhoz.
Persze at is lephetnek a kaki folott, de azert ez igy nem ugyanaz a kategoria.
Itt kicsit tobb "eroforrast" igenyelne, hogy meg tudd, hogy ki az illeto - ha mar mindenaron igazsagot szeretnel osztani - amig az ajtod ele szaras ellen tobb eszkoz is a rendelkezesedre allhat, hogy megakadalyozd, vagy hogy alkalom adtan belenyomd az arcat a sajat piszkaba.
Egyebkent ertem, hogy mire szeretnel kilyukadni. Peldaul engem valahogy sosem tudtak az ilyenek betalalni, mert nem foglalkoztam veluk, ergo nem keltettem fel a figyelmuket.
Idén még nem ittam alkoholt és nem bagózok mint említettem már. Bárt tegnap voltunk nej +fiam a kfc-be Honda kaján, (csirke ugye) kifelé mondtam asszonynak de jó lenne ledobni rá 2ő felest + 2ő sörike, meg rágyújtani mondta nevetve tégy úgy ki tart vissza, mondom a döntésem.
Mi is zrikáljuk egymást folyamatosan ne aggódj, (még MoNYszteresek is) de ugye hawerek vagyunk. Viszont ahhoz soha nem jönnék, hogy bárkinek leszóljam akármilyen dolgát is. Véleményem nekem is van sok mindenről, ugye amit előlehet adni kuTTúráttan is. Azt akkor nem kell megint fogorvoshoz mennem...
Najo, de az olyan ember, aki itt ilyet megenged maganak, az tuti nem fogja ezt megcsinalni eloben odalepve hozzad es azt mondva, hogy "miert nem rendes motort vettel baratom?" - bar hozzatennem, hogy az egyik baratomat allandoan ezzel szivatjuk, mert Monstere van de ugye az mas, hogy nem gondoljuk komolyan, csak verszivas, meg hogy nem ismeretlenek vagyunk egymas szamara.
Aki meg itt akkoranagy szajkarates azzal valoszinuleg nem fogsz sosem osszefutni.
Igazad van, de csak rézben. Mert ugye akkor minden mellett menjen el az ember és azt csinál mindenki amit csak akar. ezért vannak minden oldalon fórumon általános szabályok amiknek a nemtudása még nem von ki a felelősség alól. Az íratlanokról meg ugye ne is beszéljünk. Nem hinném, hogy bármelyik motoros társunk is szívesen venné ha idegenként odalépnék hozzá és a motorja vagy bármi mása legyen, azt mustra közben elkezdeném leszólni. Ha egy nagyon alacsony tűréshatárú emberre akadnék, biztosan jól pofán b@szna én meg nem győznék magyarázkodni, hogy B+ csak vicc volt, de sem tudtam fejezni mert addigra átestem a saját motoromon magammal rántva a porba... Ez nem így működik, szerintem, mondom szerintem.
Tenyleg nem szep dolog es hogyha a paranoid omlengesre senki nem kivancsi, akkor meg kell tanulni ignoralni. Hiaba van netikett, meg hiaba van mindenfele irott- es iratlan szabaly, mindig lesz olyan, aki csak azert jon, hogy minden ilyen szabalyt felrugjon es a taptalajt pont az olyanok adjak, akik ugranak az arctalan fikazokra. Mint irtam korabban is, meg kell tanulni az ilyet ignoralni.
Csessze meg az noje klaviatúrám, sokszor hibásan írok vele vissza nem olvasom küldés előtt azt vagy kimarad betű, vagy állandóan kisbetűvel kezdem a mondatot...
Persze at is lephetnek a kaki folott, de azert ez igy nem ugyanaz a kategoria.
Itt kicsit tobb "eroforrast" igenyelne, hogy meg tudd, hogy ki az illeto - ha mar mindenaron igazsagot szeretnel osztani - amig az ajtod ele szaras ellen tobb eszkoz is a rendelkezesedre allhat, hogy megakadalyozd, vagy hogy alkalom adtan belenyomd az arcat a sajat piszkaba.
Egyebkent ertem, hogy mire szeretnel kilyukadni. Peldaul engem valahogy sosem tudtak az ilyenek betalalni, mert nem foglalkoztam veluk, ergo nem keltettem fel a figyelmuket.