Én azért valahol igen mélyen megértem őket. (De nagyon mélyen). Sárga matrica, bankkártya terminál, évenkénti hatósági műszaki meg hasonlók. Be lettek sz*patva rendesen most meg jön ez az izé aztán sz*pás.
Mondjuk én se taxiban sem ilyen uber izéban nem ültem még soha és valószínűleg nem is fogok szóval úgy összességében sz*rok az egészre.
Egyre szomorúbb vagyok. Nem elég hogy hideg van már megint jön a hó? Ott maradhatna nálatok ne engedjétek át a víz másik oldalára mert semmi kedvem lapátolni estére (Főleg mivel még nincs is minden frissen kuglizott fám behordva fedett helyre)
Nem fásult be itt senki,csak sokadszorra,már idegtépő volt az a sok semmitmondó galéria,és velük együtt a kérdések!Na,meg a ratyizás,fikázás..Nekem sem volt bajom veled régen,úgy ahogy másnak sem,de nézd meg,hogy a végére ki volt az,aki a maradásod mellett voksolt(bár lehet,hogy abból is egy-kettő,a Te nicked volt)!Szépen lassan elkezdtél mindenkit hergelni.Aki,egy "rossz" szót mert szólni,az ment is a "magazinod" címlapjára.ddt mindig azt írta Nekem,hogy ne vegyem fel a kesztyűt,mert nem éri meg,de van egy határ,amit,ha valaki átlép,akkor nem hagyom szó nélkül.Egy ember volt,aki nagyon pártolt téged,de nem írom le a nevét(úgyis tudod),mert még a végén megjelenik Ui:mi a szösz,csak nem melós ember vagy?
Jesszus
Még h nem nyali
Lenne benned némi méltóság, akkor nem a képernyö mögül hergeled a népet!
Személyesen nem sok embertől kapnál csak anyit h csak legyintenek meg kiröhögnek...
Bár nem adok tanácsot az SM-nek, de szerintem elég volt a Trollokból!
Ez sem igaz így. A legutóbbi eset, amire mondhatjuk hogy bolhából elefántot... az úgy indult, hogy hozzá se szóltam, épp valakivel cseréltünk eszmét a galériám alatt és ő pedig bejött és mindenki láthatta mit csinált ott. Szóval nem kellettem ehhez én, most is látszik ha valaki nem ért vele egyet akkor mit csinál:) Amit pedig sokszor elmondtam, akit neten keresztül lehet hergelni az... nem tudok szép szót rá, de buta. Nem veszitek a lapot itt páran, ennyi a gond:) 9 éve vagyok itt, mindig a sokak számára nem szimpatikus stílusban toltam. Ergo nem én változtam, az emberek fásultak be.
Na léptem, mert reggel nekem is kelni kell.
Miért? 7 évig Clamet használtam! A többi csak pihent, max. feltettem az egyikkel egy kérdést itt-ott. A többi csak merő kíváncsiság volt, kíváncsi voltam az emberi reakcióra és alapjában bekövetkezett amire gondoltam.
Mondjuk én se taxiban sem ilyen uber izéban nem ültem még soha és valószínűleg nem is fogok szóval úgy összességében sz*rok az egészre.
Még h nem nyali
Lenne benned némi méltóság, akkor nem a képernyö mögül hergeled a népet!
Személyesen nem sok embertől kapnál csak anyit h csak legyintenek meg kiröhögnek...
Bár nem adok tanácsot az SM-nek, de szerintem elég volt a Trollokból!
Jócakát
Na léptem, mert reggel nekem is kelni kell.