Mik a szabályok a motor fényezésnél? Mennyire változhat a színe ?
Gondoltam arra hogy le kéne fényezni a tankot meg a faridomot. Az alap szín maradna de kéne bele egy kis dizájn. Mennyire lehet hozzányúlni a forgalmiban szereplő színhez ?
Sziasztok! Alkatrészt keresek,Majesty 125-ös hátsó dobfékeshez,kipufogót vagy csak könyököt,illetve légterelő plexit,bontottat.Ha valaki tudna infóval segíteni,megköszönném.Címem Imre47@vipmail.hu.Zalaegerszegi vagyok. Köszi
Tavaly 1ik kollégám tesztvezetést kapott születésnapjára meg nem mondom melyik ferka volt, a teszt alatt mesélte mellette ülve a tulaj, hogy 70guriga volt a vas, 2guriga az éves szervize, és típushibája mivel vászontetős, hogy beázik.
azért azt borítékoljuk,hogy a "kivagyiságnak"van pszichikai alapja...ismerek én jó pár embert,aki igazán gazdag,de szinte észre se venni rajta.nem él hivalkodóan.szóval mikor valaki minden áron ki akar tűnni valamivel és rázza a rongyot,ott van valami komplexus a háttérben....ha nem a kis pöcs,akkor más
Ha meg átveret rajta 30-al, és odacsapja az alját, akkor meg azon röhögtök...
Hát igen, aki ma Magyarországon Ferrarival tud mászkálni, kész röhej, tiszta szánalom, és a farka is biztos kicsi Nem tudja, hogy az igazi férfiak 20 éves 3as Golffal járnak
Mi egy idoben egyik ismerosomhoz jartunk melo utan hederezni a Kiraly utcaba. Pont egy fekvorendor elott volt a boltja es oda ultunk ki nezni, hogy ki mikor veri oda a kocsija elejet a nem jol megvalasztott sebessegnek koszonhetoen. Aztan egyszer jott egy ferraris csoka, anyosulesen a cicababaval. A fekvorendornel a csajt kiszallitotta, hogy ne nyomja le az autot az 50 kilojaval es 0.1 Km/h-val atcsorgott a fekvorendoron, amint atert, csaj vissza a kocsiba es irany tovabb... egyebkent nem megalazo szituacio, de a csavo biztos nagyon kedves es a penisze is biztos hatalmas volt
Hoppá! Eltűnt a fotógalériából a mai (állítólagos) motoros elleni támadás eredményéről készült fotó, mielőtt még kommentelhettem volna.
Ha olvassa az érintett, legyen már olyan jó hogy visszajelez!
egyszer saját szememmel láttam,mikor egy elágazóban törés volt az útban és egy agyonra ültetett autónak forgáccsá szakadt az első spojler
nekem még az Avensisnek az eleje is alacsonynak tűnt,mindig vigyáztam parkolásnál a járdaszegélyre.... aztán a feleségem ráébresztett,hogy nem érdemes
Mik a szabályok a motor fényezésnél? Mennyire változhat a színe ?
Gondoltam arra hogy le kéne fényezni a tankot meg a faridomot. Az alap szín maradna de kéne bele egy kis dizájn. Mennyire lehet hozzányúlni a forgalmiban szereplő színhez ?