Az endúróim nem komondottan full idomosak
Amúgy a nagy fejidomos ténéré ravasz kialakítású 80 felett alig ér a szél-eső
Még a gyári kézvédő is olyan hogy szakadó esőben is szinte száraz a kesztyű
De ezeken a kissebeken is jobb a szél elosztás
Én pontosan ezt vallom csak a nagy motoroknál. Nekem ugye pucér paripám van. Száz százalékod biztos vagyok benne hogy nagy tempónál én a pucéron kevésbé szenvedek a széltől mint egy full idomoson egy olyan zsoké akinek nem adja ki 100%-osan a szélárnyék. Szerintem az sokkal szarabb ha egy valahol ér kemény szél mintha ugyan az a szélmennyiség szépen elosztva ér mindenhol.
Itt 13 fok volt reggel, én már bebasztam a robogót a fészerbe, remegjen reggel aki akar én nem teszem
Buzi robogónál pont ott van a rés ahol a térdem van aztán le akar fagyni mindig, a nagy gépeken fele annyira se fázok 90 felé mint ezen a berregőn 50es tempóban
Tedd hozzá hogy felöltözve
Láttam már nem egy 40+ éves nőt hogy beöltözve tiptop pucéran meg lógó segg ráncos has stb
Azért 20 évesen még sokkal másabb a husi ha vékony ha picit plusszos
Ott azért még feszül a bőr szinte mindenhol
Aztán esélyesebb hogy nem egy 4 ujjas rés fogad mint egy 2-3x szült 40+ évesnél
Persze kivétel mindig van
Bemrég volt a gyerekem ballagása azért 10 korabeli lányból én megpiszkálnék 8at
Az anyukákból meg esetleg 50ből kettőt.....alig láttam szúrnivaló anyukát ami jobb lett volna mint az enyém asszony itthon
Szóval csak dugni fiatal kell, az se baj ha néma
Azert irtam, hogy altalaban
A mi konyvelonk is rohadt jol nez ki 45 evesen, es nincs otthon Ferj vagy szuloi tamogatas. Haz, 2 gyerek, csodas elet, minden onerobol es mellette geci jol nez ki bazdmeg
Szamomra az is eleg unalmas volt, hogy ketszer mentunk Motoavanturaval eddig (Montenegro es Erdely) es mindannyiszor GS1200 tomkelege fogadott.
Ugyanez ha kimegyek Ausztriaba: GS es KTMek jonnek velem szembe csak.
Nem, nem irigylem es senkitol, sot, ingyen se kene BMW, max ha megis, eladnam es vennek egy olyan motort, amire vagyom, de kiabrandito ez a tomegszerelem. Annyira nem latom az egyeniseget az emberekben... Tudom beszelek en egy suzuki GS hatarol, de en ezt tanulonak vettem. Nem almaim motorja, amin megszeretnek oregedni. Kellett egy kicsi, olcso motor, amiert nem fogok sirni, ha megis csak hulyesegemben osszetorom.
De azt se ertem, aki 0 tudassal megveszi a tobb millios motort. Akkor se ha megtehetne, hogy vesz egy tucatot. Akkora egy pazarlasnak erzem, hogy az hihetetlen.
Na jo, inkabb bemegyek melozni.
Akkor meg minek? Csak hogy elmondhassam? Arra ott a CBR-em
De motorból és nőkből is a korombelieket szeretem.
Amúgy örülj neki hogy nem egyforma mindenkinek az ízlése, mert unalmas lenne ha az utcán egyforma motorok és nők mászkálnának
En azert nem irnam le az osszes 40 evest
Tudnak huszonevest megszegyeniteni!
De Noveremnek volt nemregiben egy 50 eves krapekja, na elvileg az se volt rest!
Az ökör iszik magába
Amúgy a nagy fejidomos ténéré ravasz kialakítású 80 felett alig ér a szél-eső
Még a gyári kézvédő is olyan hogy szakadó esőben is szinte száraz a kesztyű
De ezeken a kissebeken is jobb a szél elosztás
Mutasd meg! Mint a nővéred
Buzi robogónál pont ott van a rés ahol a térdem van aztán le akar fagyni mindig, a nagy gépeken fele annyira se fázok 90 felé mint ezen a berregőn 50es tempóban
Láttam már nem egy 40+ éves nőt hogy beöltözve tiptop pucéran meg lógó segg ráncos has stb
Azért 20 évesen még sokkal másabb a husi ha vékony ha picit plusszos
Ott azért még feszül a bőr szinte mindenhol
Aztán esélyesebb hogy nem egy 4 ujjas rés fogad mint egy 2-3x szült 40+ évesnél
Persze kivétel mindig van
Bemrég volt a gyerekem ballagása azért 10 korabeli lányból én megpiszkálnék 8at
Az anyukákból meg esetleg 50ből kettőt.....alig láttam szúrnivaló anyukát ami jobb lett volna mint az enyém asszony itthon
Szóval csak dugni fiatal kell, az se baj ha néma
A mi konyvelonk is rohadt jol nez ki 45 evesen, es nincs otthon Ferj vagy szuloi tamogatas. Haz, 2 gyerek, csodas elet, minden onerobol es mellette geci jol nez ki bazdmeg
Ugyanez ha kimegyek Ausztriaba: GS es KTMek jonnek velem szembe csak.
Nem, nem irigylem es senkitol, sot, ingyen se kene BMW, max ha megis, eladnam es vennek egy olyan motort, amire vagyom, de kiabrandito ez a tomegszerelem. Annyira nem latom az egyeniseget az emberekben... Tudom beszelek en egy suzuki GS hatarol, de en ezt tanulonak vettem. Nem almaim motorja, amin megszeretnek oregedni. Kellett egy kicsi, olcso motor, amiert nem fogok sirni, ha megis csak hulyesegemben osszetorom.
De azt se ertem, aki 0 tudassal megveszi a tobb millios motort. Akkor se ha megtehetne, hogy vesz egy tucatot. Akkora egy pazarlasnak erzem, hogy az hihetetlen.
Na jo, inkabb bemegyek melozni.
....és még főzni is tud
Bonneville ha már az angol márka kínálatából kell válogatni.
De motorból és nőkből is a korombelieket szeretem.
Amúgy örülj neki hogy nem egyforma mindenkinek az ízlése, mert unalmas lenne ha az utcán egyforma motorok és nők mászkálnának
Magaba is jo reggeltet
Tudnak huszonevest megszegyeniteni!
De Noveremnek volt nemregiben egy 50 eves krapekja, na elvileg az se volt rest!