Ez rendben is van így,hozzák ide adják annyiért amennyiért kínában aztán el fog terjedni.A baj az hogy ez 5milla felett lesz mire te ezt megveheted.Annyiért meg mindjárt nem olyan kecsegtető.
mindenhol, ilyen állami szintú támogatás
megszűnik a 3g aztán 40 rugót ér egy ilyen készülék
az a lényeg legyen róla hívás 2021-ben, és nem tudja a 4g hálózatot
szóval a sufniban tárolt nokia 5100 semmit sem ér
a kormányablakon vagy hol a szarban lehet imei alapján beazonosítani hogy az a telefon jogosult-e a cserére, 3 telefont tudsz lekérni
nálunk valami elektro favorit bolt van ott akarja intézni
ha 40 ezerest választasz akkor ingyen a tiéd, ha 30 ezrest az is, értelemszerűen az 50 ezresre 10 ezret kell ráfizetni
valami 80 ezres alap samsungot akar venni aztán így spórol vele, nekem meg ez a vacak úgy sem kell már, ez volt a motoros vízálló telefonom, túrázni meg már nem járok
asszony kocsija
megvan vagy 3 éve én evvel még egy métert se menten
csak basztat mindig hogy nézzem meg mi a baja
aztán hiába nézem nem látok rajta semmit
tulajdonképen ez a kategória lenne a villanyautó legfőbb értelme(kezeit széttáró) Városi kicsi autó ami mindenhová befér, kicsi energia hatékony kis fogyasztású motor(kezeit széttáró) Kezd el számolgatni és átlagold, hány autóban látsz 1 embernél többet. szerintem legalább 8 autóban 1 ember fog ülni. Szerinted hány ember megy a 8 autóból 20 km-nél messzebbre? Szerintem talán 2 autó(kezeit széttáró) Szóval ezeket simán váltaná. Viszel magaddal + 500-800 kg, még 4 személynek helyet meg egy nagy csomagtartót és araszolsz a reggeli csúcsban 1 mobillal a zsebedben(kezeit széttáró) munkába vagy a gyerekeket isibe vinni nem kell egy 20 éves dízel szuv (ujjával nemet mutató) 2 millió pár százezer ft ilyen használt autó árak mellett már szerintem ez nem tétel(gondolkodós)
Én meg azt nem értem, hogy mi a fasznak veszel, meg egyáltalán emberek mi a fasznak vesznek ilyen bonyolult autókat? TRC meg VRC? Mik ezek? Biztos kell? A wartyogómon tuti nem volt ilyen oszt még is elvitt horgászni(kezeit széttáró) 😆 Egyébként abs jeladó hiba blődi szerint(kezeit széttáró)
és nem 2021 hanem 2022 a hívás, szóval legyen használva
de amúgy elgondolkodtató az, hogy egy kormány honlapon imei alapján tudják azt hogy használod-e.......
megszűnik a 3g aztán 40 rugót ér egy ilyen készülék
az a lényeg legyen róla hívás 2021-ben, és nem tudja a 4g hálózatot
szóval a sufniban tárolt nokia 5100 semmit sem ér
a kormányablakon vagy hol a szarban lehet imei alapján beazonosítani hogy az a telefon jogosult-e a cserére, 3 telefont tudsz lekérni
nálunk valami elektro favorit bolt van ott akarja intézni
ha 40 ezerest választasz akkor ingyen a tiéd, ha 30 ezrest az is, értelemszerűen az 50 ezresre 10 ezret kell ráfizetni
valami 80 ezres alap samsungot akar venni aztán így spórol vele, nekem meg ez a vacak úgy sem kell már, ez volt a motoros vízálló telefonom, túrázni meg már nem járok
azt mondta felezünk a hasznon
megvan vagy 3 éve én evvel még egy métert se menten
csak basztat mindig hogy nézzem meg mi a baja
aztán hiába nézem nem látok rajta semmit
lassan már 6 számjegyűre hízik az összeg
ezt anno 16 körül vettem aztán most eladtam 20ért
közben meg használtam 6-8 évig, már nem is emlékszem pontosan mikor vettem
https://www.youtube.com/shorts...